סורי לא שירשרתי כמו שצריך נצל"ש בכל אופן
D Deep Blue Sky New member 13/8/07 #13 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif
A ATWA New member 15/8/07 #31 מזל טוב אסיושקה! אני נותנת לך זמן עד ה - 6.10.07 להשיג רשיון להרוג... אהה לנהוג.
Z ZuLi90 New member 15/8/07 #42 מזל"ט... איזה שיעור את?! אני עדיין לא מאמין שעברתי רק תיאוריה שלישית אני מקנא בך D:
C Cry For The Moon New member 15/8/07 #45 נמממ אני בשיעור ה20 נראה לי לא נוראאאא העיקר שזה עבר כבררר D:
I Ice Queen 7 New member 13/8/07 #18 ../images/Emo207.gif נמצאה כלבה התמונה פה> היא נמצאה היום בבאר שבע, יש לה קולר שחור דק בלי שם/כתובת. וטרינרית בדקה אותה ואמרה שאין לה שבב ושיכול להיות שהיא בהריון. אם מישהו יודע על כלבה שנעלמה באיזור הזה שישלח לי מסר בבקשה
../images/Emo207.gif נמצאה כלבה התמונה פה> היא נמצאה היום בבאר שבע, יש לה קולר שחור דק בלי שם/כתובת. וטרינרית בדקה אותה ואמרה שאין לה שבב ושיכול להיות שהיא בהריון. אם מישהו יודע על כלבה שנעלמה באיזור הזה שישלח לי מסר בבקשה
ש שתיקה אחרונה New member 13/8/07 #19 ../images/Emo60.gifרותם?../images/Emo3.gif זו מעין.. נחמד לראות אותך פה אממ ובקשר לשאלה- אני חושבת שהכי פשוט זה לתפור או לחפש בחנות שThe Phantom Agony אמרה.. אגב,גם יש קומונת תחפושות..תנסי לשאול גם שם,אולי יעזרו לך יותר :]
../images/Emo60.gifרותם?../images/Emo3.gif זו מעין.. נחמד לראות אותך פה אממ ובקשר לשאלה- אני חושבת שהכי פשוט זה לתפור או לחפש בחנות שThe Phantom Agony אמרה.. אגב,גם יש קומונת תחפושות..תנסי לשאול גם שם,אולי יעזרו לך יותר :]