הו, אופס ^_^
P PerfectSP New member 14/8/07 #25 ../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif יו....כואב לי הראש..................................! תל אביב כבר עושה לי כאב ראש.רק לראות אותה שוב ושובXD
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif יו....כואב לי הראש..................................! תל אביב כבר עושה לי כאב ראש.רק לראות אותה שוב ושובXD
P PerfectSP New member 14/8/07 #30 ווית'ין מופיעים בבוסטון../images/Emo7.gif ../images/Emo190.gif ובת דודה שלי גרה שם! למרות שהיא לא תלך.אני בספק אם היא אפילו מכירה אותם והם גם מופיעים בוינה! שגם שם יש לי איזה קרובים,אבל אין לי כסף לטוס
ווית'ין מופיעים בבוסטון../images/Emo7.gif ../images/Emo190.gif ובת דודה שלי גרה שם! למרות שהיא לא תלך.אני בספק אם היא אפילו מכירה אותם והם גם מופיעים בוינה! שגם שם יש לי איזה קרובים,אבל אין לי כסף לטוס
א אזירפאל New member 15/8/07 #40 ../images/Emo32.gif כל דבר שלא מתקשר ישירות לנושא הפורום, לכאן (ולא להודעות של תפוז).
P PerfectSP New member 16/8/07 #61 פאק../images/Emo70.gifיש לי 920 תמונות של סימפל פלאן../images/Emo70.gif ../images/Emo190.gif איך
P PerfectSP New member 17/8/07 #69 חח.כמה יש לך??D: ../images/Emo190.gif אה,ונשארו לי עוד כמה מקורות עם הרבה תמונות שכבר לא היה לי כוח לשמור...ויש לי כבר עכשיו יותר מ-920... אז כמה אני צריכה כדי לעבור אותך?
חח.כמה יש לך??D: ../images/Emo190.gif אה,ונשארו לי עוד כמה מקורות עם הרבה תמונות שכבר לא היה לי כוח לשמור...ויש לי כבר עכשיו יותר מ-920... אז כמה אני צריכה כדי לעבור אותך?
P PerfectSP New member 17/8/07 #70 ../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אני מתקרבת לזה בקרוב בלוסטפרופטס אבל צ'חר כותבת רק סוף חודש!!!!!!! אני איידע אתכם אז
../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif אני מתקרבת לזה בקרוב בלוסטפרופטס אבל צ'חר כותבת רק סוף חודש!!!!!!! אני איידע אתכם אז
P PerfectSP New member 17/8/07 #80 XDDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif בלוסטפרופטס ייתכןXD בשבוע וחצי עשיתי 400 הודעותXDDDDDDDDDDDDDDDDDD