PATD

New member
חחח כן

למרות שתמיד הוא אמר שהוא לא שותה ושהוא stright edge אבל בלונדון הוא כן שתה..

HagarStar

New member
ויש לי הוכחות D:../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

וזאת עוד אחת כשהוא שפוי...

HagarStar

New member
יא איזה חמוד אדם למטה D:../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

וויליאם XDD

HarlequinGirl

New member
../images/Emo41.gifהמלצות לדברים לשמוע?../images/Emo41.gif

לא יוצא לי לראות הרבה M2 בזמן האחרון,ואני צריכה להרחיב ת'פלייליסט שלי.. אז המ המלצות ללהקות,שירים,דיסקים משהו?

lestatgirl

New member
the dykeenies ../images/Emo99.gif ענקיים

החדש של איאן בראון איליגל אטקס החדש של השמבלס
החדש של קוג'אן דאנס פארטי הוט הוט היט בכללי לית'ל ביזל-במיוחד בוי שהוא עם השמבלס ולוק וואט יוב דאן עם הנאשית החדש של הוויט סטריפס גירלז אנד בויז אין לאב של דה ראמבל סטריפ ותעברי על הרשימה של ההצבעה לNME צ'ארט זה מה שאני עושה בד"כ

BabyShambles

New member
../images/Emo45.gifכל מה שהיא אמרהD:

יווו יש לך אולי the dykeenies על המחשב? אני מחפשת אותם בנרות והתוכנה מסרבת למצוא.

M a a y a n K

New member
Hellooooooo!!

רוב הסיכויים מצביעים על כך שאני אגיע היום למסיבת מיוז!!! ועוד עם שני חברים שהצלחתי לשכנע אותם לשמוע מיוז ומאז הם ממש אוהבים אותם!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכרטיס לנופקס אומשהו..

אממ כן.. אם במקרה ומישהו אולי בטעות הולך אז אהמ.. יש מצב מישהו משיג לי כרטיס לת"א חחחח אני נורא רוצה ללכת ויש לי אפילו עם מי.. רק לא כזה בטוח שיסכימו לי XD אבל אני רוצה לדעת שבכלל יהיה לי כרטיס אומשהו חחחחחחח

GD ROCKS

New member
מה הבעיה להתקשר ולהזמין?!

נשארו עדיין כרטיסים (לפי מה שידוע לי
התקשרתי אליהם לפני יומיים)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחח אפשר להתקשר?

נוו כי מישהו אמר לי שיש באוזן השלישית ומטאל שופ וכאלה
טחח לא נורא XD

SainTonix

New member
ידעתם שמדינה לייק היו באפקט הפחד?!

הם זכו בתחרות לתאומים במקום ראשון ועם הכסף הם הקימו את הלהקה! השניה קראתי על זה ואני דיי בשוק. הנה וידיאו מהתוכנית : http://www.youtube.com/watch?v=344EZPWrlkw יש בטח עוד כמה ביוטיוב, אבל זה ממש מגניב שזה מה שהם עשו עם הכסף. איזה מוזר הם נראים שם חח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני שמעתי על זה../images/Emo6.gif

דיברנו על זה בקומונה שלהם לפני איזה שלושה-ארבעה חודשים.. ומאז חיכיתי שישדרו את זה בטלויזיה.. שידרו עונה 1-3 ואז בדיוק שזה אמור להיות בפרקים הראשונים של עונה 4 הם החליטו לתקוע פתאום את עונה 6

Bleed for Me

New member
יואו אני זוכרת שראיתי את הפרק הזה מזמן..

לאהיה לי מושג שזה הם!

למעלה