SainTonix

New member
חחח נו אז מאיפה אני יודע את זה אם לא משם?../images/Emo6.gif

"The Leone brothers got the money to make their demo from winning Fear Factor twins. The $50,000 was the start up money for Madina Lake."

litaf1

New member
פסטיבל גולדסטאר ה2 בחיפה ../images/Emo13.gif

היה כל כך כיףףףףףףף גאד. לא נהנתי ככה כל החופש.. חח ביום הראשון לא בדקו ת"ז בכניסה אז ביום השני לא הבאתי.. אז מה קורה אז? בודקים ת"ז! חח התחבאתי מאחורי חברה שלי ונכנסתי... מלכת הפלקט, ירמי קפלן ואסף אמדורסקי, כנסיית השכל, מופע הארנבות (באיחוד ה10000 שלהם בערך..), אריק ברמן המלךךךך חח, מטרופולין, טרי פוזין.. ועוד .. בהנחיית האחת והיחידה- הדר מרקס! חח (שהיא כונפה במציאות)... היה כיף כיף. דרך טובה לגמור את החופש!.

PATD

New member
../images/Emo41.gif|../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסרט מסע לונדון-רדינג 2007 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

חלק 1 חלק 2 חלק 3 חלק 4 - בלינק

HagarStar

New member
איזה חמודות XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אנלא מאמינה שאשכרה ראיתי הכל |: "הברבור הזה אני נותנת לו 8" לול

PATD

New member
חחחח

כן היה מזה מצחיק שדירגנו אנשים.. ובהתחלה היו אנשים יפים אבל איך שהוצאנו את המצלמה הגיעו כל המכוערים XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

יאאאאאאא כל המקומות בסרטון הראשון
נוו כמעט כל המקומות חוץ מהדבר הזה עם הגיטרות הענקיות וחוץ מהמחזר של קווין אז הייתי שם ;; אני מתגעגעת... בע. נו עוד 3 חודשים! המ.. יאאאאאא גם אני תמיד דירגתי בנים חחחחחחחחחחחחחח איך אבא שלי התחרפן מיזה ~,~ חחחחחחחחחחחח פאק! תמר! את כולך כמעט בוכה אחרי שפגשתם את פאניק XDDDD אני הייתי מתעלפת ><" יווו חחחח יווווווווווו לוסטפרופטס
איך אתן צורחות להם וזה ;; בעע גם אני רוצה אותםםםם ;;;;;;;;;; המ.. מי חתם לכם בכלל?! רואים רק חולצות ולא רואים את הפנים חחחח זונות ~,~ הייתן בהופעה של לוסטפרופטס
חלק4- נווו ברור שאתן לא רוצות לחזור הביתה! מי כן רוצה לחזור הביתה מלונדון?!
חחחחח יאאא וזה הרכבת הזאתי לשדה תעופה!! שזה איזה 50 דקות נסיעה, לא? וזה כזה שישה מושבים בכל צד אומשהו וזה נוסע ממש מהר חחחח באיזה שדה תעופה הייתן? דייייייייי ואיאן חתם לעדן על הידדדדדד!!!
~בכיבכיבכי~ האאאאאאאאאאאאאאא עכשיו אני חייבת גם להיות שם
לא פייר! ועוד אני שונאת פסטיבלים כי זה יותר מידי אנשים והופעה גדולה מידי ~,~

PATD

New member
אוף אין לך מושג איך אני מתגעגעת ../images/Emo7.gif

להכל פשוט. גם ללונדון , גם להופעות, גם לפגוש אנשים שבחיים לא חשבתי שאני אפגוש
זה כזה קשה לחזור הבייתה לשגרה אחרי כזה דבר חח כמעט בוכה? בכיתי יום שלם אחרי זה ואני עדיין בוכה
ובאמת כמעט התעלפתי כשנכסתי לאוהל של החתימות.. חח כן אני כולי צורחת להם ולא היה לי בכלל קול מכל ההופעות כי זה היה היום האחרון XDD כולם חתמו לנו בסופו של דבר אבל בסוף רק שמתי לב שצילמתי כל הזמן את הרצפה אז כיביתי את המצלמה
וואי ההופעה של לוסטפרופטס הייתה ע נ ק י ת ! הם פשוט יודעים לתת הופעה ואיאן ממש יודע להלהיב את הקהל! חחח כן זה משהו כמו 50 דק.. וקראו לשדה תעופה משהו כמו סטנדפורדס
אפעם לא זכרתי איך אומרים את זה
וואי אני ככ חוזרת לשם שנה הבאה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

כן כן! סטאנפורט
גם אנחנו היינו שם ^^ ודווקא בגלל שהייתה לנו טיסה ישראלית אז ישראלים בדקו.. אז לא היה לנו תור אפילו כי בהתחלה את המזוודות הגדולות בכלל לא בדקנו לנו.. טיק טק ישר עברנו לתור מקוצר לדיוטי פרי שהיינו צריכים ממש להתפשט שם ולהעביר הכל ופתחו את כל התיקים יד של כולם וזה אבל אחרכך סבבה. לפחות לא היינו בתור עעעעעענק של 2000 אנשים שזה של כל הטיסות עומדים שם אנשים פשוט XD לנו היה משהו מיוחד לישראל חחחחח

PATD

New member
חחח כן גם לנו היה טיסה ישראלית

של אל על אבל הם פתחו לנו את כל התיקים , ואת התיק גב והוציאו הכל.. ממש כל האיפור וזה ושמו בשקיות נפרדות

Bleed for Me

New member
"איזה מסטול ההומו הזהXD"

"איאן איאן כאם טו יזראל!!!" "היי כאם סיי היי טו יזראל!!" איזה סטלניות אתן
למרות שבגלל שהשתמשתן בסאונד של המצלמה קצת קשה להבין מה אמרתן,היה מצחיק חח שמחה שנהנתן ותודה ששמת את הסרט

PATD

New member
חחחח!!

פול אווט בוי איחרו בחצי שעה לחתימות שלהם! בטוח בגלל פיט ההומו הזה! חחחחחחח כן הצעקות שלי לאיאן נשמעות 'קצת' מטורפות

PATD

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo34.gifVMA../images/Emo34.gif../images/Emo34.gif

תצביעו פה לג'ים קלאס הירוז! זה לוקח בדיוק שניה אז תצביעו כמה שיותר DD:

HagarStar

New member
בדיוק אתמול הצבעתי חח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שמת לב ששנה שעברה זה היה פאניק שהופיעו והיו מועמדים באומן החדש, והשנה זה ג'ים קלאס? לול ג'סטין מועמד ב7 קטגוריות מתוך 10

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחח

כי ג'סטין לא יכול להיות מועמד ברוק. נקבה. ובטח יש עוד משהו ~,~

HagarStar

New member
כן וגם פוב O_O../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ופו פייטרס אני חושבת וריהאנה [שוב] וקניה ווסט ולא זוכרת מי עוד >,< וטימבלנד מנחה X_________________X

למעלה