XDDDDD לא נכון! XD
א אזירפאל New member 31/8/07 #9 למה טימטום? לא שאני באופן אישי הולך להיות קבוע בו, אבל פורום לאוכלי בשר לגיטימי בעיני בדיוק כמו פורום לצמחונים וטבעונים.
למה טימטום? לא שאני באופן אישי הולך להיות קבוע בו, אבל פורום לאוכלי בשר לגיטימי בעיני בדיוק כמו פורום לצמחונים וטבעונים.
א אטומיק בייגל New member 31/8/07 #16 השם בעיקר מטריד אותי. אם רוצים פורום כזה להחליף מתכונים או לא יודעת מה הם עושים שם זה בסדר, מוזר אבל בסדר, אבל פשוט השם הטריד אותי וכאלה ._.
השם בעיקר מטריד אותי. אם רוצים פורום כזה להחליף מתכונים או לא יודעת מה הם עושים שם זה בסדר, מוזר אבל בסדר, אבל פשוט השם הטריד אותי וכאלה ._.
א אזירפאל New member 31/8/07 #17 מצד אחד נכון אבל מה האלטרנטיבה? "אוכלי בשר"? לדעתי השם שבחרו הרבה יותר טוב, ובכלל, הפורום הזה הוא סוג-של קונטרה לצמחונות, ומה ההפך מצמחונים? קרניבורים.
מצד אחד נכון אבל מה האלטרנטיבה? "אוכלי בשר"? לדעתי השם שבחרו הרבה יותר טוב, ובכלל, הפורום הזה הוא סוג-של קונטרה לצמחונות, ומה ההפך מצמחונים? קרניבורים.
D Deep Blue Sky New member 31/8/07 #13 כן ולא מסכימה... דבר ראשון, אני צמחונית כבר כמה שנים טובות, ולדעתי להתעלל בחיות בכל דרך היא פשע. מותר להם לפתוח פורום אוהבי בשר אבל אני לא מצדיקה את הפשעים שלהם (זו דעתי בלבד) חוץ מזה, אני די נגעלת מאלה שאוהבים בשר... אבל מותר לפתוח להם פורום.
כן ולא מסכימה... דבר ראשון, אני צמחונית כבר כמה שנים טובות, ולדעתי להתעלל בחיות בכל דרך היא פשע. מותר להם לפתוח פורום אוהבי בשר אבל אני לא מצדיקה את הפשעים שלהם (זו דעתי בלבד) חוץ מזה, אני די נגעלת מאלה שאוהבים בשר... אבל מותר לפתוח להם פורום.
Z ZuLi90 New member 31/8/07 #19 סבבה.... סתם הוצאתי תרגש שלי.... לא הייתי מעלה בדעתי שיסגרו תפורום הזה או משו בגלל פגיעה ברגשות הציבור חחח
סבבה.... סתם הוצאתי תרגש שלי.... לא הייתי מעלה בדעתי שיסגרו תפורום הזה או משו בגלל פגיעה ברגשות הציבור חחח
ג גברת פלפלת האחת New member 31/8/07 #8 ../images/Emo207.gif ../images/Emo2.gif רק עכשיו גיליתי שיש קליפ לדה הלוניג http://www.youtube.com/watch?v=i5hDEtS_uBc&mode=related&search= פשוט מדהים! לא כמו הישנים שלהם שערוכים בצורה חובבנית... חח ~עכשיו אפשר לסקול אותי.~
../images/Emo207.gif ../images/Emo2.gif רק עכשיו גיליתי שיש קליפ לדה הלוניג http://www.youtube.com/watch?v=i5hDEtS_uBc&mode=related&search= פשוט מדהים! לא כמו הישנים שלהם שערוכים בצורה חובבנית... חח ~עכשיו אפשר לסקול אותי.~
Z ZuLi90 New member 31/8/07 #18 שום דבר לא יעזור.. השיר הזה היה ותמיד ישאר בעל לחן ממוחזר שחוזר וחוזר ולא מעניין אף אחד... אחד השירים הגרועים של וויטין אם תשאלו אותי...
שום דבר לא יעזור.. השיר הזה היה ותמיד ישאר בעל לחן ממוחזר שחוזר וחוזר ולא מעניין אף אחד... אחד השירים הגרועים של וויטין אם תשאלו אותי...
Z ZuLi90 New member 2/9/07 #38 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ולמה אותך אף אחד לא סוקל עכשיו !?