כי כולם הלכו להתחבא מפחד!../images/Emo69.gif../images/Emo8.gif

ו"א, לא סוקלים בפורום הזה. יש לנו דרכים אכזריות יותר

אזירפאל

New member
../images/Emo207.gif Sounds of Freedom

אז ככה- גיליתי שאני אוהב את השיר. שמעתי אותו כמה פעמים עכשיו והוא פתאום לא נשמע משמים כמו שתמיד חשבתי שהוא!
העיבוד לא רע בכלל, המילים מעניינות ושרון נשמעת טוב. אהבתי.
מה אתם חושבים על השיר?

Amir Noy

New member
אני חושב שהוא שיר חביב ביותר..

בנוי טוב, הקול של שארון כרגיל נשמע מעולה, מילים יפות כרגיל P: ואממ...שיר טוב.. אני חושב שהייתי מכניס אותו לאלבום במקום Final Destination ובדיוק במיקום שלו..אחרי The Cross ההמשכיות שלהם בהחלט היתה יוצרת עיניין מיוחד בחלק הזה של הדיסק... וזהו :)

To The Edge

New member
דווקא אני כבר מההתחלה חיבבתי מאוד את השיר הזה

עוד מהפעם הראשונה ששרון שרה אותו בלייב. אני מסכימה עם נאור בקשר לכינורות. אבל אצלי כינורות תמיד יתקבלו בברכה

Liquid Dreams

New member
יואווווווווווו

רק בוקר וכבר השפני סלע האלהההההההההה מחרחרים ומצפצפיםםםםםםםםםםםםםם אין לי כוחחח אליהםםםם TT________________TT |פריקת עצבים על הבוקר אחרי שלא ישנתי כמעט בכלל, אתם מוזמנים להתעלם XD|

לפחות לא-לא נרדמת בגלל חרדה מכיתה י"א../images/Emo7.gif

אחרי שמכיתה ז' טוחנים לנו בשכל שאין לנו מה להתלונן ושנחכה לי"א

PerfectSP

New member
אה כן,רק 706 הודעות בלוסטפרופטס../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif

אבל היא לא עידכנה הרבה,ואז היא אמרה שהיא תעשה בסופחודש,ועכשיו גיליתי שהייתה תקופה שהיה לי בה 890 הודעות!!!!אבל לא,היא לא אמרה בה,רק סוף חודש!
ועכשיו עם המערכת שעות המטופשת שלי,אלוהים יודע אם יהיו לי 10 הודעות בחודש!

נמנמ

לא יודעת אם יהיה לי זמן מחר (לא שיש לי זמן עכשיו X_X) אז אני כותבת היום. ביום שלישי בבוקר אני טסה לשבועיים לאיטליה. כרגע אני מתוסכלת מהעובדה שיש לי עוד משימה בשיעורים באנגלית מהיום למחר, שהיא לא קשה אבל אין לי מושג מה לכתוב בה, ויש לי שאלה קטנה בהיסטוריה ואין לי כוח לדברים האלו ובאופן כללי כל היום אני לחוצה ;; וגאד המחשב כ"כ מקרטע מה לעזאזל O____O בכל מקרה, חזרה לעניין. מחרתיים אני לא פה. אל תשכחו אותי
~חוזרת להילחץ~

למעלה