M a a y a n K

New member
זה קצת מביך אבל...

בהתחלה, עוד לפני שפתחתי אותו שמעתי משהו מרשרש בפנים וחשבתי שאולי הם שמו פאזל קטן כזה בפנים...

lestatgirl

New member
מה כמו בביצת קינדר? ../images/Emo6.gif

אבל חשבתי שדיברנו עם הגרמנים על זה

M a a y a n K

New member
משהו כזה...

ועוד חשבתי לעצמי "וואו, איזה גימיק שיווקי מרתק!" והתלהבתי כמו ילדה קטנה (שקיבלה הפתעה מדליקה בקינדר יותר מהשוקולד) עד שפתחתי וגיליתי הפתעה אחרת...

Chemical Venom

New member
תגידו מתי יהיה קליפים חדשים ללהקות...

אממ פתאום באמצע בלילה נזכרתי בלהקות לוסטפרופטס MCR אינקבוס שנחשבות גדולות עם מלא מעריצים..שהם הפסידו להוציא קליפים ..פעם הייתי רואה כל יום קליפ חדש לMCR או לוסטפרופטס היום כבר אין יותר למה זה?! הם לא ממשיכים לקדם את האלבום האחרונים שלהם עד להוצא אלבום אחר? ואל תהרגו אותו שאמרתי גדולות על הלהקות האלה..לא מצאתי התנסחות אחרת..אבל אני מקווה שהבנתם=]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלוסטפרופטס עובדים על אלבום חדש ~,~

חצי כבר מוכן ותופים מוכנים לחצי השני. אהמ.. יש מצב הם מוציאים DVD עוד שלושה-ארבעה חודשים והדיסק יוצא עוד ארבעה-חמישה חודשים. אני מאמינה שכבר בינואר ניראה איזה קילפ חדש שלהם
לוסטפרופטס כן מקדמים את עצמם בצורות אחרות.. למרות שהם נכנסו לאולפן עכשיו הם לא קוברים את עצמם שם וממשיכים להוציא וידאו/תמונות מהאולפן למעריצים ומעדכנים מלא! כן כן.. אם היית בפורום שלהם היית יודע XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמה זאת אומרת? של לוסטפרופטס?

Rooftops - 5/2006 A Town Calld Hyporcisy - 9/2006 Can't Catch Tomorrow - 26/11/2006 4AM Forever - 24/4/2007 מוזר שאני זוכרת את זה כלכך טוב XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיש כבר שירים..

לא מוקלטים. הכל מהסיבוב הופעות האחרון ומההופעות הקטנות/פסטיבלים בקיץ האחרון. היו איזה 4-5 שירים ורק שניים מהם נכנסים לאלבום. האא והיה גם איזה דמו שלהם שהשמיעו ברדיו הבריטי אבל זה לא נכנס לאלבום הבא. אם לזה התכוונת..?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

אני לא סגורה על השמות אבל הורדתי לא מזמן איזה קובץ ואז יש בו גם תקייה של שירים חדשים.. Felon - לא נכנס לאלבום. Next Stop Atrocity
- נכנס לאלבום
On A Rope - לא. Dead - נכנס לאלבום. Weapon - הושמע ברדיו1 הבריטי אבל יצא רק בגרסאת דמו שעוד לא שמעתי ולא נכנס לאלבום.

itzikch

New member
לאינקובוס יש 3 קליפים ואולי עוד אחד בדרך ..

ANNA MOLLY LOVE HURTS יצא קליפ רק באירופה DIG יצא לארה"ב ןהחדש בעיקרון יצא שיר חדש רק לרדיו Oil And Water לא בטוח שיהיה קליפ .. אני אעדכן אם יהיה קליפ חדש .. אגב ראיתם פעם את הקליפ של LOVE HURTS ? מראים את תל אביב , ואת ברנדון נוסע על אופנים בדיזינגוף ...

itzikch

New member
ח תראה ביוטוב ..

DIG זה קליפ שמעריץ עשה להם, היה איזה תחרות לקליפ הזה ו LOVE HURTS זה קליפ עם סיבוב ההופעות באירופה (עם ישראל !!)

Chemical Venom

New member
עוד שאלה באותו הקשר..

למישהו יצא אי פעם לראות קליפ של הלהקה SMILE EMPTY SOUL בMTV 2?! ולמה יש את החילוק הזה בין קליפים שיוצאים רק לMTV של ארה"ב לבין קליפים שיוצאים רק לMTV של אירופה?!

ממ... לא../images/Emo223.gif

גם אף פעם לא ראיתי קליפ שלהם בכללי אני רק מכירה את השירים ואין לי מושג, זה איזה קטע אידיוטי כזה שנותן להם תירוץ להוציא שוב שיר אחרי שנה ולקרוא לו חדש וזאת אחת הסיבות שבMTV2 של ארה"ב יש הרבה להקות שוות שלא מגיעות אלינו

למעלה