חחחחחחחחחחחחחחח אטי את באה איתי כן?
L lestatgirl New member 20/9/07 #60 נו ברווווווווווווווווווור כאילו שיואו הן לא מחממות את הספייס גירלז כי הן הדור הבא שלהן? כאילו שיואו? ויקי פולארד כ"כככככ מנסה לחקות את ויקי בקהי שנקנה כרטיס גם לאורן?
נו ברווווווווווווווווווור כאילו שיואו הן לא מחממות את הספייס גירלז כי הן הדור הבא שלהן? כאילו שיואו? ויקי פולארד כ"כככככ מנסה לחקות את ויקי בקהי שנקנה כרטיס גם לאורן?
T Toothpaste Kisses New member 20/9/07 #67 yeah but no but yeah but נראה לי שהיא לא בקטע של מוזיקה באמת איכותית \:
C CitizenErased New member 20/9/07 #55 אממ.. לא אם מישהו פה מתכוון ללכת לזה, לא שאני מעודדת כזה דבר, תדברו איתי כי גם אחותי מייחצנת... ...כמה שזה מביך טוב נו, 4 ימים אחר כך היא תראה את מיוז ואני בטוחה שבאותו הרגע היא תפסיק לשמוע טוקיו הוטל.
אממ.. לא אם מישהו פה מתכוון ללכת לזה, לא שאני מעודדת כזה דבר, תדברו איתי כי גם אחותי מייחצנת... ...כמה שזה מביך טוב נו, 4 ימים אחר כך היא תראה את מיוז ואני בטוחה שבאותו הרגע היא תפסיק לשמוע טוקיו הוטל.
T T y r New member 20/9/07 #57 יש! האלבום של פו פייטרס השגתי את האלבום החדש, Echoes, silence patience and grace אחד היפים ^^