אם היה לימסן הייתי עוזרת לך בכייף,אבל אם זאת סתם שאלה את יכולה לשאול אותי כאן:] או בפרטיXD
B butbut New member 23/9/07 #15 אם היה לימסן הייתי עוזרת לך בכייף,אבל אם זאת סתם שאלה את יכולה לשאול אותי כאן:] או בפרטיXD
ה ה א ל י מ ה XD New member 23/9/07 #8 אעאעעע פאקינג ראיתי הרגע את THNL בטלוויזיה!!@$@#@%$T!@ יואווווווו הוא כ"כ יפההה חחח אשכרה צרחתי! בדיוק הלכתי לדלת, הסתובבתי ופתאום אני קולטת שהקליפ מתחיל!!!! כולי צורחת לאמא שלי "וואעעעעע זה החדש!!@#$" חחחחחחחח XDDD יאו זה היה כייף לראות אותו בטלוויזיה פיו, הייתי חייבת לפרוק.
אעאעעע פאקינג ראיתי הרגע את THNL בטלוויזיה!!@$@#@%$T!@ יואווווווו הוא כ"כ יפההה חחח אשכרה צרחתי! בדיוק הלכתי לדלת, הסתובבתי ופתאום אני קולטת שהקליפ מתחיל!!!! כולי צורחת לאמא שלי "וואעעעעע זה החדש!!@#$" חחחחחחחח XDDD יאו זה היה כייף לראות אותו בטלוויזיה פיו, הייתי חייבת לפרוק.
B baril New member 23/9/07 #28 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבעצם הפסדתי בבוקר../images/Emo12.gif בשעה הזאת ראיתי ^______^;
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבעצם הפסדתי בבוקר../images/Emo12.gif בשעה הזאת ראיתי ^______^;
M m i c k e y 15 New member 23/9/07 #14 די להודיע על זה XDD אני מתה מקנאה.. בטח עוד מלא פעמים ישימו פה הודעות שראו....
S sweet shir New member 23/9/07 #38 חע אבל זה בסזר ראיתי לפני 10 דקות. XD אגב, החלטתי שאני כן אוהבת את השיר.. יש למישהו בגרסא טובה לשלוח לי? P:
חע אבל זה בסזר ראיתי לפני 10 דקות. XD אגב, החלטתי שאני כן אוהבת את השיר.. יש למישהו בגרסא טובה לשלוח לי? P:
Y Yu vi New member 24/9/07 #58 גמני ראיתי באותה שעההההD:../images/Emo85.gif ראיתי פעם בבוקר וב18:30 וברבע לתשע בערך >< זה היה מרגש ביותר הקליפ הזה כלכך מושלם $%^&*&^@$%
גמני ראיתי באותה שעההההD:../images/Emo85.gif ראיתי פעם בבוקר וב18:30 וברבע לתשע בערך >< זה היה מרגש ביותר הקליפ הזה כלכך מושלם $%^&*&^@$%
R rox love BSM New member 23/9/07 #16 ../images/Emo207.gif מישהי יכולה בבקשה להגיד לי את תאריכי הלידה של הבנים? כי חוץ מ דאגי אני לא יודעת...
../images/Emo207.gif מישהי יכולה בבקשה להגיד לי את תאריכי הלידה של הבנים? כי חוץ מ דאגי אני לא יודעת...
א אמנדה האחת New member 23/9/07 #17 ../images/Emo54.gifאממ.. דני: שתים-עשרה במרץ, אם אני לא טועה. הארי: עשרים-ושלוש בדצמבר. זה בדוק. ורק את טומיבוי אני לא זוכרת. מסכן, מקופח. XD
../images/Emo54.gifאממ.. דני: שתים-עשרה במרץ, אם אני לא טועה. הארי: עשרים-ושלוש בדצמבר. זה בדוק. ורק את טומיבוי אני לא זוכרת. מסכן, מקופח. XD
ה המלאכית בלבן New member 23/9/07 #19 טומסי- 17.7.85 85 אחת השנים החזקות. גם הארי נולד בה. 84- השנה של דני (או 83?) 87?- דאגי.
L LironPoynter New member 23/9/07 #20 דני לא נולד ב84 חחח זה לא הגיוני כי הוא יותר קטן מטום והארי. דאגי ב87 ככה שדני בטח ב86.