כה, סורי חשבתי אחורה במקום קדימה

המוח שלי מת. אני נרדמתי מול MTV HITS בגלל מקפליי. וכה דני 86... באמצע XDD מצטערת שהטעיתי... אני זקנה ועייפה ><;

butbut

New member
אוו..זה אומר שדני כבר חגג את ה-21 שלו...

הוא מזדקן XDDD

m i c k e y 15

New member
כן הוא כבר חגג..אני עושה כזה

הוא גדול ממני ב-4 וחצי שנים ככה.. השנה אני הפכתי להיות בת 17 והוא יהפוך ל-22
זה לא פייר..שיחכה לי....בוהו

butbut

New member
אוו,גם אני השנה יהפך להיות בת 17 ^^:]]]

כשאני אהיה בת 17..הוא יהיה 22..

DoLi it is Me

New member
../images/Emo41.gifזהו ההודעה קפצה אחורה לדף הקודם

אז מי שעוד מעוניינת שתגיד לי תאריךך ושאלה יאלה מהר!!

kelly7i

New member
אעעעעעעעעעעע!!!#$&)^%$#@#%

עשיתייייי חור שניייייייייייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוו אמאלה חםם שםם עכשיווו, אני מרגישה כיאלו הידקו אותי!!! אוקי זה מה שקרה.. חח יו המקום הזה פועם עכשיוXDD חח כמה נלחצתי וזה כל הדרך שיגעתי את חברה שלי, ואת המוכרת,והיא הייתה אדישה כאת היא לא הייתה נחמדה אליי!>< "תראי אני רוצה לסיים עם זה היום.." חח אבל עשיתי זאת!!!!! ואני פוחדת שזה צמוד מידי.. עוד שניה יש לי בייביסיטר חדש, שכנים של אלה שאני עושה בד"כ חח אז אני מתרגשת וזה ואין לי שיחות בפלא=\ ואני צריכה משו להכניס שיעורים שיש לי למחר וכאלה יו אני מתרגשת, חם שם בחור הזה:|

LironPoynter

New member
חחחח תתחדשי!../images/Emo6.gif

חורים זה הכי אחיD: ישלי חמש, לא כולל ההליקס היקר שלי שסתום כרגע. אבל אחרי סוכות אני עוד אפתח את מרסל שלי

kelly7i

New member
למה ההליקס סתום?=[

ובאלי שיהיה לי 3 חורים באוזן אחת ו-2 בשניה+הליקס באוסן של ה-3 חח אבל ההורים שלי יתפחלצו..

DoLi it is Me

New member
חח גמני רוצה ככה וגםפ ההורים שלי יחשבו כךXDD

אה ותחדשי [למרות שכבר אמרתי לך את זה ><] D: אה וגמני נילחצתי שבאו להדק אותי

LironPoynter

New member
חחחח זה מה שהיה לי;

אבל הוא עף לי כשהייתי אצל הספרית ותוך שניה נסגר כי במילא הייתה לו אינפקציה.><" אחרי סוכות אני מחדשת אותו.

m i c k e y 15

New member
נזם לא כואב..כשאני עשיתי

שזה היה לפני...אממ שנתיים XDD ואו עבר מהרר אמא'להה חחח אממ אז נזלה דימעה אחת מהלחץ XDD וחברה שלי הייתה משוכנעת שבכיתי מהכאב חח אבל זה לא כאב בכלל.. כאילו אני עשיתי עם אקדח....זה היה מהיר...ושווה את זה כי עכשיו זה מאזה יפה חחח כאילו בכלל עם חישוק

נזם לא כואב בכלל (אם זה באקדח כמובן...

כי במחט זה סיוט מהחיים!) בפעם הראשונה זה חפיף ויורדת רק דמעה אחת בעין הנגדית, אבל בפעם השנייה אז זה כואב @#%#@$^# כמעט צרחתי!!!

למעלה