baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכל חלום עם טום הוא טוב../images/Emo6.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלא../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif

חלום עם כולם זה הכי טוב

YuvalJones

New member
XDD תמיד ישלי ת'קטעים האלה בחלומות שזה קופץ-

למקום אחר פתאום חח ^^ לי יש המצאות בתוך חלומות[למשל מכשיר שגורם לך לאכול קילוגרמים של אוכל בלי להרגיש XD]

just orr

New member
איזה חלום XDDDDDDDD

גם אני חלמתי עליהם אתמול בלילה
אבל אני לא זוכרת כלום. >< אני רק יודעת שהם היו שם...

Charley XD

New member
XDD את זוכרת את החלום שלי?

זה חלמתי אצלך? XDD אחד הדברים המצחיקים

just orr

New member
ברור שאני זוכרת XDDDDDD

די הרג אותי שראם היה שם
דווקא הוא
היה משעשע למדי.
[וסתם נזכרתי פתאום ב.. "איי ואנט טו סליפ.." ואת יודעת את ההמשך
]

butbut

New member
../images/Emo205.gifXD חלום הזוי..גם אני חלמתי עליהם..די

הרבה חלומות..חלקם אני אפילו לא יכולה לפרט כאן,או בכללי..זה..אממ..לא מתאים לילדיםXDD ואממ..בעיקרון החלום שחוזר אלי שוב ושוב זה שדאגי מודיע שהוא בא לארץ. אנחנו מתלהבות וזה,ואין פרטים עליו בכלל,כאילו איפה הוא יהיה,מה הוא יעשה כאן..כלום!. ואז לנו יש מפגש פורום בעזריאלי,ואנחנו מחליטות ללכת לסנטר.כשאנחנו מגיעות לפני הסנטר יש מעבר חצייה כזה,ואז אני כזה רואה מישהו עם חזות מוזרה..[בת"א כולם מוזרים אז זה לא מפליא אותי]. פתאום הוא מסתובב,ומסתכל לעברינו,אח"כ הוא ישב מסדר את הכובע שלו שיגיע עד העיניים[עם משקפי שמש כמובן],ומישהיא שואלת אותי "את ראית את מה שאני ראיתי?".[או סיוון או אורצ',או שלי אחותי-קולות דומים]. ואני כזה "כן,הזיתי שדאגי הלך כרגע בצד השני של הכביש". ואז היא צועקת "גם אני!".. וכולן מתחילות לרוץ איתנו אחריו..ואז אנחנו מגיעות,ומישהיא דופקת לו על הכתף,עם האצבע כזה [נראה לי שזאת הייתי מיקיXD]..ואז הוא מסתובב.. וסוף חלום! XDD

rachel malasa

New member
XDDDDDDDDD

אני פעם חלמתי שאבריל ומקפליי עושים מופע שיתוף.! אצלנו בבצפר באולם ספורט ואנחנו קצת.. ואז אבריל ודאגי מתנשקים והולכים להם ,ודני בא אליי וטום אל דורית. והארי אל חברה שלי [עדי-לא מהפרום] ויש מטוס בחוץ [שאין לי מוגש מאיפה הוא בא!] ואז אנחנו נוחתים בלונדון! XDDDDDDDDDDDDD גאד זה היה הזוי!

DoLi it is Me

New member
XDD למה לא סיפרת לי את זה O.Oוזה מזכיר לי יוו

יו זה מזכיר לי חלום ששמעתי שיש רעש במדרגות ויצאתי לחדר מדרגות וראיתי פתאום שמקקפלי ואבריל מופיעים ביחד אז ניגמרת ההופעה והם עומדים על המדרגות ואני מבקשת מהארי שיגזור לי את כדור הארץ O.O [היה לי מין גלובוס עגול כזה XD ]בקיצור הוא לא הצליח ואמרתי לו "אה טוב תודה ננסה בסכין" אבל אמרתי את זה בעיברית והוא לא הבין אז אבריל אמרה "אני מסינה מה שהיא אמרה אני מסינה עיברית" XDDDDDDDDDDDDDDD =\

rachel malasa

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

מה זה החלום הזה ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תגזור את כדור הארץ? לא יכלת לבקש משו יותר נורמלי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם.. גם לי יש חלומות מוזרים-עוד יותר.

sweet shir

New member
איזה עוד חברה כן הייתה איתך שאת לא תגידי את

שמה? XD למה את לא במסן? זונה.
משעמם לי.

McFly rullz

New member
../images/Emo6.gif גמני חלמתי חלוםםםםםםםם!XDDD

חלמתי שהם היו בבית שלייי וביקשתי מהם חתימה וטום צייר לי ציור של ילדה והוא צייר די יפהXD והארי ציר משו עם מכוניות ודני הקדיש לי מילות אהבה
ודאגי רק חתם לי
אווווו זה היה חלוםםםםםםםםםםם טובבבבב*מפנטזת*

Yu vi

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDD../images/Emo85.gif

אני גם חולמת עליהם, אבל אנלא זוכרת כלוווום!

DoLi it is Me

New member
טוי טוי תגידי שזאת אני תגידי שזאת שהתזמזמתי

עם דאגג נכון זאת אני
?? סתם >< חח אחלה של חלום D; גמלי יש חלומות הזוים כמו שהם באים לארץ ולהופעה ודאגי מתחיל להיתשכר O.O וכל מיני ככאלה כבר לא זוכרת XD

rachel malasa

New member
../images/Emo207.gif אפשר לפתוח שירשור היכרות?

אני די מתבלבלת פה כי יש כאן כמה כינויים חדשים. מישי יכולה לפתוח??

למעלה