baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאל תדאגי, יהיה בסדר../images/Emo23.gif

איזה כיף שחזרת לקצת זמן
התגעגענו 33>

LironPoynter

New member
ליטלללללללי!D:

מסנ. ברגע שאת יכולה. התגעגעתי אלייך כלכך וממש דאגתי לך! אני כלכך שמחה שאת פה ותנוחי קצת מהלחץ של הצבא, תחרשי על הקליפ וכמובן תדברי איתי קצת! אוהבתותך הכיהכיהכי הרבה בעולםם
ודברי איתי כבר פורגאדסייק.

T h a t G i r l

New member
לירוניק!!../images/Emo23.gif

אני שם. מחכה לך
. גמני שמחכה שאני פה,את לא מבינה עד כמה! אני חורשת עליו עוד מעט נעביר לMP ונשמע בשעת ת"ש:D מתה עליך!! תודה על הכל בובי!!

rachel malasa

New member
ליטל! חזרת..

לתקופה קצרה ..=[ אבל בכל זאת.. קשה שם בצבא הא? אל תפחדי[תמשיכי לשיר את איי בי אוקיי] והכול יהיה בסדר. =]

T h a t G i r l

New member
מאוד קשה!

ואני עדיין קצת בשוק את יודעת.. אבל כן,יהיה בסדר
אייל בי אוקיי:) טנקיו!:)

just orr

New member
ברוכה השבה =]]

אוו צבא. נשמע מפחיד =/ נו די כבר שייגמרו כל הדברים האלההההה
תנסי כמה שיותר להנות (ואפשר להנות. אני חושבת. חייבת להיות דרך.) ואולי גם תכירי אנשים חדשים
(ואולי עוד בנות שאוהבות את מקפליי?
חחחחחחחח) תמיד איתך
[שוקולד פרההה XDDDDDDDDDD אל תשאלי אותי איך הגעתי לזה O_ם] בהצלחה

T h a t G i r l

New member
תודה מאמי!../images/Emo24.gif

אני מנסה,תאמיני לי.. למרות שעם הקאסמים קצת קשה. במיוחד שגיליתי שהקסאם שנפל זה ממש ממש פלוגה לידנו.=[ אבל לא נורא,יהיה טוב.אני מקווה. תודה שוב:)

M C F L Y 1

New member
../images/Emo140.gif התגעגעענו ! |../images/Emo13.gif

אוו גאדד , תיההי חזקקה מאממי ! ומקווה שלא יההייה לך קשה מידדיי ^__^ ברוככה השבה [ גם אם לזמן קצצר :// ] .. ותנססי להיינות כמה שיותתר .. וגם אם לא תמיד יש את מקפללי שיעודדו אותך !

Charley XD

New member
ברוכה השבה DDD:

זה נשמע ממש מפחיד ... בהצלחה לך (?) ותזהרי ...
ואנחנו איתך !

../images/Emo54.gifאעעעאעע! ליטל!! ^^

איזה יופי שחזרת אלינו! מתגעגעתי אלייך הרבה הרבה!!! *עילגת*
ו.. ו... אני רוצה לדעת איך היה מכתבי.
וגמני דיברתי איתך! אמנם רוב הזמן שמעתי אותך, נכון, אבל העבירו ממני הודעות!! XDD והמונמון בהצלחה! את תעברי את זה על בטוח, ותצאי קצינה בכירה.
ושוב, התגעגעתי המונים.

DoLi it is Me

New member
ליטל ליטל ליטטלללי D:

שמע ישראל אני מקווה שהיסתדרת אל תדאגי
ואי היום ראיתי תמונות מהמפגש [סתם ערכתי סדר בתיקיות O.O] אז ראיתי תמונה שלך D: ואני כזה אומרת לבת דודוה שלי "תראי זאת ליטל והיא חמודה" חח D: שיהיה לך באמת באמת בהצלחה :] לאב יה ..

OneStepCloser

New member
../images/Emo207.gifאני חייבת לכתוב את זה לפני שאני אשכח XD

חלמתי חלום... על מקפליי
. וממה שאני זוכרת: הייתי בהופעה של מקפליי, באולם די קטן... שהיה בו כאלה מקומות עמידה למעלה...[גם למטה, אבל אני הייתי למעלה
]. בקיצור, אז איכשהו טום ראה אותי מלמטה והתחיל לדבר איתי [
] והייתי עם עוד חברה, שאני לא זוכרת מי[ וופס XD], והוא שאל איך קוראים לנו, ובנות כמה אנחנו XDDD ואז ענינו לו והוא אמר שאנחנו נראות יותר גדולות XDDD אחרכך איכשהו החלום קפץ לאמצע ההופעה, וטום היה בקומה למעלה [איפה שאני הייתי] והוא בא לקפוץ על הקהל
. אז הוא רץ, וכשהוא עבר לידי הוא אמר משהו ואני לא זוכרת מה [
]. ואז הוא קפץ XD אחר כך הגענו לאיזשהו בר [
] ששם הייתה אותה החברה שהייתי איתה, ועוד חברה [שאני כן זוכרת אבל אני לא אגיד את שמה P:] שהייתה מאחורי הבר עם דאגי והם דיברו והתמזמזו XDDD ואז התעוררתי.. זה היה חלום מוזר ^^ רציתי לספר לכן לפני שאני אשכח XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

אני פעם חלמתי שאני הולכת ברחוב שלי וטום הולך מולי ואז הוא עובר כביש ומציע לי נישואים

Lex 1

New member
XDDD איזה פנטזיה.. ../images/Emo99.gif

חלמתי גם משהו אתמול או שלשום שהם היו בארץ וטום התראיין לאיזו תוכנית ואני כאילו הייתי ממש קרובה אליו, והיו דברים... טחחח אני לא זוכרת מה הלך שם. אבל זה היה חלום ממש טוב..

למעלה