ורואה מאה פעם ומעבירה לקטעים של מקפליי וצופה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושובושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושובושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב
זה יכול להקליט את כל מה שאת רוצה אם את רואה סרט את יכולה להקליט אותו ולראות אותו כמה שבא לךךך את יכולה להזמין להקלטה אפילו 2 דברים באותו זמן. ואם נגיד יש לך סדרה אחת שאת אוהבת ובאותו זמן אחרת את יכולה להקליט אחת מהם וככה לא תפספסי... זה הכי טוב בעולםםם כמו וידאו..רק יותרק טוב
נגיד עכשיו אני רואה "על טבעי" והלכתי שניה למטבח.. אני יכולה לחזור..להעביר אחורה..ולהמשיך לצפות כולל מה שפסיספתי.. אותו דבר לעצור את זה...ללכת לשירותים ולהמשיך ברגיל.. [אופס עכשיו הבנתי שהתכוונת רק "קדימה" בהקלטות..
כמה ימים? או שזה מאותו יום אבל בכללי יס מסובך, עם כל הכפתורים שם בשלט, ואיך שמעבירים ערוצים, ופעם בתור לרופא שינים היה טלויזיה עם יס, ולא הצלחית להעיף את החלון הכחול הזה למטהXD
שזה בערך לפני שש שנים-שבע שנים. הוא אחלה של דבר. וכן את יכולה להזמין הקלטה עד יום מסויים,למשל בדקתי היום ואני יכולה להזמין עד יום חמישי הבא,אבל זה רק ביס מקס,במכשירים רגילים נראלי זה רק עוד יומיים ככה,ואם את מזמינה תוכנית זה רק מתריא לך שהתוכנית מתחילה עוד כמה דקות וזהו,ביס מקס את יכולה לצפות בזה שוב ושוב ממש כמו סרט שיש לך בDVD :]
אם כבר הוט זה מסובך.. הדבר הכחול הזה את יכולה להוריד אותו למטה בכפתור אחד והוא גם יוריד אחרי איזה 5 שניות חחח וכתוב לך בדיוק מה כל דבר וזה מובן לא כמו בהוט שיש קיצורים כאלה.. כמו LC יש שם שזה מעביר לערוץ הקודם משו חחח לודעת וכן את יכולה לראות לוח שידורים עד שבוע הבא רק ביס מקס.. ברגילים לא..
צ'יפרו את יס במזמן שבהוט יראו את מקפליי D: HAHA ! אותם לפחות יראו שוב בסרט יש לי את הסרט על המחשב.. LOL ! ווי. תגידו, כל התוכניות על מקפליי מתחילות ב8PM באנגליה? או בערוץ עצמו? >.< כאילו, אם זה לפי אנגליה.. אז פה זה ב10. O.O LOL אני מבולבלת XD