just orr

New member
באמת?

ברצינות?!?!?! יאאאאאאאאייייייי DDDDD: סאמררררררר משהו יוצא לנו מזה!!!!!!!! DDDDDD: אה ויש את שודדי הקאריביים 2 ביום שבת ב- 22:00. צפייה נעימה

m i c k e y 15

New member
אני..כל..כך..מקליטה..ביס..מקס../images/Emo99.gif!!!!!!!!!

ורואה מאה פעם ומעבירה לקטעים של מקפליי וצופה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושובושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושובושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב
!!!! אמאמאמאמאמאמאמ דני מושלם שם מושלםםםםםםםםםם

Dirty wings2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אחחחחחחחחחחחח יס מקס! גאון מי שהמציא את זה =] אחלה מכשיר!
*רצה להקליט את הסרט*

m i c k e y 15

New member
זה כמו טיבו בארה"ב

זה יכול להקליט את כל מה שאת רוצה אם את רואה סרט את יכולה להקליט אותו ולראות אותו כמה שבא לךךך את יכולה להזמין להקלטה אפילו 2 דברים באותו זמן. ואם נגיד יש לך סדרה אחת שאת אוהבת ובאותו זמן אחרת את יכולה להקליט אחת מהם וככה לא תפספסי... זה הכי טוב בעולםםם כמו וידאו..רק יותרק טוב

Dirty wings2

New member
אהאה../images/Emo45.gif

גם את יכולה לעצור את השידור בשידור חי,להעביר אחורה,קדימה(רק בהקלטות) ממש אחלה מכשיר!

m i c k e y 15

New member
הזהו שלא רק בהקלטות

נגיד עכשיו אני רואה "על טבעי" והלכתי שניה למטבח.. אני יכולה לחזור..להעביר אחורה..ולהמשיך לצפות כולל מה שפסיספתי.. אותו דבר לעצור את זה...ללכת לשירותים ולהמשיך ברגיל.. [אופס עכשיו הבנתי שהתכוונת רק "קדימה" בהקלטות..
]

Dirty wings2

New member
:]

חחח שאלתי אותך לפני כמה זמן אם יש לך מסן ולא ענית לי XD חח אני ממש רוצה לדבר איתך

kelly7i

New member
ואת יכוהל להזמין הקלטה מעכשיו לעוד

כמה ימים? או שזה מאותו יום אבל בכללי יס מסובך, עם כל הכפתורים שם בשלט, ואיך שמעבירים ערוצים, ופעם בתור לרופא שינים היה טלויזיה עם יס, ולא הצלחית להעיף את החלון הכחול הזה למטהXD

Dirty wings2

New member
לי יש יס

כבר מאז שהקימו אותו
שזה בערך לפני שש שנים-שבע שנים. הוא אחלה של דבר. וכן את יכולה להזמין הקלטה עד יום מסויים,למשל בדקתי היום ואני יכולה להזמין עד יום חמישי הבא,אבל זה רק ביס מקס,במכשירים רגילים נראלי זה רק עוד יומיים ככה,ואם את מזמינה תוכנית זה רק מתריא לך שהתוכנית מתחילה עוד כמה דקות וזהו,ביס מקס את יכולה לצפות בזה שוב ושוב ממש כמו סרט שיש לך בDVD :]

m i c k e y 15

New member
מה?! זה הכי קל בעולם XDD

אם כבר הוט זה מסובך.. הדבר הכחול הזה את יכולה להוריד אותו למטה בכפתור אחד והוא גם יוריד אחרי איזה 5 שניות חחח וכתוב לך בדיוק מה כל דבר וזה מובן לא כמו בהוט שיש קיצורים כאלה.. כמו LC יש שם שזה מעביר לערוץ הקודם משו חחח לודעת וכן את יכולה לראות לוח שידורים עד שבוע הבא רק ביס מקס.. ברגילים לא..

kelly7i

New member
חח הוט זה שיא הפשטות

פשוט כפתורים רגילים החלון הכחול ביס זה מסובך עם מלא דברים, איך יודעים תקציר, ומה בא אחרי מה וזהXD חח אבל בטח זה יותר פשוט אחרי כמה רגעים שמתרגלים

butbut

New member
אני לא סובלת את יס,ולא את הוט..אבל

כול עוד מספקים לי את מקפליי בהיטס אני מעדיפה אותם:]

just orr

New member
אוף מתי גם אנחנו נעשה יס מקס? ><

בינתיים יש לנו רגיל...
אבל אולי עוד מעט נעשה DDD:

Dirty wings2

New member
היה מבצע עד לא מזמן

יס מקס בחינם לחודש,והיה ביקוש ענקי אז האריכו את זה לעוד חודש :] זה לא כזה יקר,זה בערך עוד 10 שקל תוספת לחודש למכשיר הרגיל.

just orr

New member
כן דודה שלי אמרה לנו על זה חחחח

גם לה יש
היא אמרה שזה כולה עוד 10 ש"ח. צודקת, לא? ^^ ובכלל זה נראה ממש טוב.. :) *מחר אני אנסה לשכנע את ההורים שלי לעשות מקס.
*

just Kaya

New member
חח D:

צ'יפרו את יס :) במזמן שבהוט יראו את מקפליי D: HAHA ! אותם לפחות יראו שוב בסרט :) יש לי את הסרט על המחשב.. LOL ! ווי. תגידו, כל התוכניות על מקפליי מתחילות ב8PM באנגליה? או בערוץ עצמו? >.< כאילו, אם זה לפי אנגליה.. אז פה זה ב10. O.O LOL אני מבולבלת XD

למעלה