שוק הכרמל
J just chenis New member 26/9/07 #163 אני מתה על בוקסרים כאלה.. במיוחד על בוב ספוג היתה לי תקופה שהייתי מאוהבת בו
L lotem levi New member 27/9/07 #191 חחח זה ההוא עם החור באמצע יש כזה לידידה שלי XD ויש כזה חור באמצע..נחשו למה? XD
L Lex 1 New member 26/9/07 #113 את הבוקסר אפשר למצוא בכל מיני שווקים (=רבים של שוק, כן..?) ולא בהכרח בת"א (למרות ששם זה בטוח) ואת החולצה אין לי מושג... סורי.
את הבוקסר אפשר למצוא בכל מיני שווקים (=רבים של שוק, כן..?) ולא בהכרח בת"א (למרות ששם זה בטוח) ואת החולצה אין לי מושג... סורי.
B butbut New member 26/9/07 #125 כע,אני משתתפת בזה ב-3 פורומים..בכול אופן לא נראה לי שזה יזרום כאן.. אבל בחופש יהיה ימים שלמים שצריך לשרוף,וזה משחק שממש מעביר ת'זמן:]]
כע,אני משתתפת בזה ב-3 פורומים..בכול אופן לא נראה לי שזה יזרום כאן.. אבל בחופש יהיה ימים שלמים שצריך לשרוף,וזה משחק שממש מעביר ת'זמן:]]
B butbut New member 26/9/07 #148 XDD לי אמרו לדני ודאגי מליון פעם:]]בפעם הארונ *האחרונה ששמתי שזה היה לדאגי=]XD אולי בגלל המראה הטיפטיפונת פריקי
XDD לי אמרו לדני ודאגי מליון פעם:]]בפעם הארונ *האחרונה ששמתי שזה היה לדאגי=]XD אולי בגלל המראה הטיפטיפונת פריקי
B butbut New member 26/9/07 #97 ../images/Emo207.gifמישהיא שפגשה את הארי ביום ראשון:] סתם רציתי לשתף אותכן בקינאה שלי..הוא נראה כזה טוב^^
../images/Emo207.gifמישהיא שפגשה את הארי ביום ראשון:] סתם רציתי לשתף אותכן בקינאה שלי..הוא נראה כזה טוב^^
M McFly rullz New member 26/9/07 #107 כלבתות../images/Emo11.gif אני גם רוצה אוו זה מזכיר לי שחלמתי חלום עליהם ושהם חתמו לי...והם גם היו בבית שליXD חלום ארוךך....^^ תודה:] אני משתתפת איתך בקנאה!><
כלבתות../images/Emo11.gif אני גם רוצה אוו זה מזכיר לי שחלמתי חלום עליהם ושהם חתמו לי...והם גם היו בבית שליXD חלום ארוךך....^^ תודה:] אני משתתפת איתך בקנאה!><
B baril New member 26/9/07 #102 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחתיך../images/Emo99.gif איזה קקות, גםאני רוצה לפגוש את הארי ברחוב ];
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחתיך../images/Emo99.gif איזה קקות, גםאני רוצה לפגוש את הארי ברחוב ];