Yu vi

New member
הקינאה אוכלת אותי.../images/Emo85.gif

יום יבוא וגם לי יהיה אחד כזה ביד
.

McSon of Busted

New member
*ראי שרשור מפגש*

מעתיקה לך את התגובה שלי. איכזבתם. פעם שנייה, מפתיע? לא ממש! בקיצור כל מי שהייתה היה נורא נחמד לראות אתכן ולצרוח באמצע הקניון על הדיסקים של אריאל ועל התמונות DD: השלט שלי היה יפה, רק חבל שבכלל לא ראיתן אותו ;; לא נורא אני שומרת, מפגש הבא אהובותיי יהיו ^בתקווה!!^ ואני מקווה שיהיה קצת יותר מעניין. =\\ לוקסוס יא דיכאונית תחייכי קצת אה ו....מצטערת שגרמתי לך לבוא

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifהקאבר של מקפליי לאמברלה..../images/Emo85.gif

מצאתי סירטון שהאיכות של השיר בו היא הכי טובה ששמעתי עד עכשיו :} http://www.youtube.com/watch?v=BFnr1MYiqxo&mode=related&search= הבעיה היחידה זה שלפניי זה יש דקה וחצי שהם מדברים ורק אז זה מתחיל אבל שווה לעבור אתזה כי האיכות יחסית דיי טובה =]

just orr

New member
../images/Emo12.gif

נשמע טוב D; וממש שומעים כמה מוזיקה שמנגנים יותר טובה מאפקטים של מחשב. טחח זה נשמע כאילו הם מנסים לחקות את הקול המוזר שריהאנה עושה בשיר... (או שבעצם רק לי הוא נשמע מוזר ><) תודה

mcfly danna

New member
קצת הזוי...

חח... מה ישלי?! הדיסלקטיות עלתה לי ראש...לא שהיא מעולם לא היתה שם... טוב, אין לי כח לחפור על כמה שאני מסכנה (XDD נתקעתי בתנוחת ההחתול-מביט-אחורה-ורואה-שניצל-מאודה-ביחד-עם-צב-ניננג'ה-העונה-לשם-מיכאלנג'לו-שנדרס-לאחרונה-ע"י-משאית-שניצלים!!! ) גאד!!אני חופרת בתת-מודע... כדאי אני אפסיק עכשיו... תהנו!!

Yu vi

New member
קראתיD:../images/Emo85.gif

זה ממש ממש יפה ^____^ אני מחכה לעוד לעוד פרקים :}

Yu vi

New member
למה פעמיים 'לעוד'?../images/Emo122.gif../images/Emo85.gif

השעות עושות לי רע. נראה לי שכדאי שאני אמצא עכשיו את מקומי במיטה
.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מכירה...

ואני לא אגיד לכם את מי זה שם לי. מישהו ממקפליי.
ואני לא אומרת יותר.

Charley XD

New member
וואו זה כל כך מצחיק XDD

לא אומרת יותר ... אוו אלמוגי אני יודעת למי את דומה ! LOL ביותר

OneStepCloser

New member
XDDDDDDDDDD

יצא לי שאני דומה לקייטי הולמס XDDD לא משנה איזו תמונה אני שמה... כל פעם יש איפושהו אותה XDDD

למעלה