McFly rullz

New member
אפחד לא ראה את הודעה שלי למטה....../images/Emo207.gif

אמרתן שאתן רוצות לשלוח לדאגי ברכות ליומולדת...כמו שלטום... אז לא כדאי שנתחיל?
כי עווד חודשיים זה נובמבר ועד שזה יגיע לשם זה ייקח מלא מלא מלא מלא זמן

McFly rullz

New member
עוד ../images/Emo207.gif../images/Emo98.gif

אני הולכת היום ללונה פארק...^^ מישהי במקרה הולכת גם?
כי אם כןן אז ניפגש

McFly rullz

New member
$%^&%$#חזרתי מלונה פארקקקקק../images/Emo13.gif

היה כ''כ כיףףףףףףףףף
סתם רציתי לשתףXDDDDD

rox love BSM

New member
הסתכלתי קצת בהיסטוריה של הפורום.....

וראיתי משהו שממש ריגש אותי ש TAL14 כתבה על טום: "טום, פשוט Fall At His Feet... טום פלטצ'ר אז מה באמת כובש בבחור הזה? הוא יוצר, וכל דבר שהוא מעלה על הדף-מגיע היישר מהלב. הוא אמיתי,ופועל לפי מה שהוא חושב שנכון. יש לו קול מהפנט, ממש "קול מלאך". הוא הקים את הלהקה הכי שולטת בעולם. הוא מצחיק, נחמד, חברותי וכריזמתי. הוא לא מפחד להיפתח. הוא מודע למגרעות שלו, וכמובן למעלות שלו. הוא לא שחצן. הוא יודע עם מי לא להתחבר (ע"ע דני וקלי). יש לו את צד פרוע, אבל גם צד רגוע. הוא רומנטי. הוא בלונדי. יש לו את הלחיים הכי חמודות בעולם. יש לו אולסטאר שחורות. הוא אוהב אותנו (ע"ע-דרישת שלום מישראל) הוא מנגן בגיטרה. הוא כזה צ'אבי. הוא מוכשר ברמות והוא אחד האנשים הכי מדהימים שיצא לי "להכיר" אחרי כל זה, איך אפשר לא לאהוב אותו?..." זה כל כך נכון,ואני חושבת שהיא קלטה אותו בדיוק. אני כמעט בטוחה שהיא לא בפורום כי זה די ממזמן. אבל זה ממש ריגש אותי!

Yu vi

New member
כל מילה נכונה../images/Emo85.gif

בגלל זה אני כלכך אוהבת אותו! ואני זוכרת שכשרק התחלתי לשמוע מקפליי אמרתי לבריל שלטום [האמת שאמרתי לה הארי כי לא ידעתי מי זה מי אבל אחרכך הבנתי שהתכוונתי לטוםXD] יש קול מלאכי שכזה
וכל השירים המרגשים יותר, רואים שהם כתובים מהלב כמו למשל TCFC .. המילים מדהימות.

rox love BSM

New member
אוו סליחה פשוט לא ראיתי שום תגובות שלך...

בכל מקרה רציתי להגיד לך שמה שכתבת על טום ממש ריגש אותי ושזה כ"כ נכון.

Little Sapir

New member
מה זאת אומרת....

"הוא יודע עם מי לא להתחבר (ע"ע דני וקלי)" אשמח אם תסבירו לי למה הכוונה XD

HiLa0mcfly

New member
וואיי לא הייתי פהה שבוע@#$%^&

אם מישהי שמה לב לא הייתי פה שבוע סיפורר ארוך ארוך ארוך אבל התעדכנתי מאצל חברות שלי מהכל ^^ אז סופסוף אני כאן לכל הזמן [;

Yu vi

New member
פתחו היטס!!!../images/Emo85.gif

יש שוב תספיישל של מקפליי D::: MCFLY'S LIFE IN MUSIC מעניין אם יהיו עוד דברים שקשורים אליהם כמו פעם שעברה
*אמן אמן אמן*

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo207.gifהרגע היה באסטד בהיטסD:::

היה יו סייד נו #@%@$%@#^% זה היה כלכך כיף אאאא ג'יימס נורא סקסי שם 3333>

N e r d y

New member
אעאאאאאאאאאאאאאאאאראעאעאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

מה!????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?!!!!!!!!@?!?!?!?!?!?!??@?#!?#W?~!?!?!?!?!?!?@!?@?!?@!?@?!?@!?@!?!@?!?!!?@?!?!!!!@!12111111111 אנלא מאמינה שיש לי יססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס יאוווווווו !!! אוווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אנלא מאמינה שהיה באסטדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד ג'ייימסיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אעעעעעעעעעעעעע דיייייי זה לא פייייייירררררררררררררררררר גמני רוצה היטס!!!!! ושוב חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס טוב סוריי שוב הייתי חייבת לפרוק...
דיי אני כזאת דיגרית שוב סליחה

Dirty wings2

New member
אפשר להצטרף?

חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יסחרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יסחרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יסחרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס חרא יס יס הוא חרא!

נסטיי22

New member
גם לי יש יס ואני שונאת אותם.. אז שלחתי להם

מכתב ושאלתי למה אין את היטס שחבילת המוסיקה... ואמרתי להם שאני ממש הייתי רוצה שישימו אותו.. והיה כתוב שהם מחוייבים לענות תוך 24 שעות והם לא ענו!!!!
אבל אולי זה בגלל שעדיין חג והם יענו לי אחרי החופש.. בכל מקרה.. חשבתי שעם הרבה אנשים ישלחו להם מכתבים לגבי זה אז אולי הם יעשו משו.. ואז כולנו ניהיה שמחות

למעלה