אזירפאל

New member
בנוגע לביי ביי, קיידנס והואבר אני מבין.

אבל מאסטר פאשן גריד?! הוא ענק! אחד הטובים באלבום! את פור דה הארט איי ואנס האד אני פשוט אוהב. הוא חמוד כזה.

לא התחברתי לMPG בכלל..

הוא מונוטוני ומרגיז.. וגם הליריקה שלו דפוקה.. זה כמו שמאיה אמרה לפני ההופעה- זה כאילו השיר נכתב כדי להוכיח שהם עדיין קשוחים ואפלים
אבל כמו שאמרתי כבר, כל הריף שעוטף את הקטע שמרקו שר all within me gone (כולל הקטע הזה
) זה אחד הרגעים היפים באלבום! כל שאר 5 הדקות סתם מעאפנות ><

Liquid Dreams

New member
לא אמרתי שהוא נכתב לזה ><

אמרתי שהמוזיקה והלחן נשמעים כאילו המטרה הייתה להוכיח שהם עדיין כבדים. P:

הוא לא התכוון בצורה המילולית,

ואם שמת לב למה שאת אמרת ולמה שנאור אמר יש בדיוק את אותה משמעות. וחוץ מזה, זה שיר כועס. בדיוק ככה הוא צריך להישמע.

אין לי בעיה עם שירים כבדים,

אני שומע מטאל פי 50 יותר קיצוני, פשוט השיר הזה לא טוב.. לדעתי לפחות
יש המון שירים כועסים אבל הם, בניגוד למאסטר פאשן גריד, טובים:-MPG פשוט מונוטוני ומרגיז.

תעזרו לי ../images/Emo7.gif

אני צריכה להכין ליום ראשון פעולה של 20 דקות לקבוצה שלי במד"צים, סתם הדגמה כזאת, ואין לי רעיון לנושא! ;;;;;;;; הפעולה עצמה זה כבר סיפור בפני עצמו, אבל קודם כל אני צריכה נושא ואני לחלוטין לא יצירתית. רעיון, מישהו? :{

אזירפאל

New member
אני העברתי פעם שיעור של רבע שעה

על איזשהו מחקר על אלצההימר שמצאתי בגוגל ונורא התלהבו.

אבל רק דיבורים זה לא מעניין ../images/Emo10.gif

ולפניי עוד שתי בנות מהקבוצה (אנחנו בסך הכל ארבעה XD טראגי P:) העבירו פעולות נחמדות כאלו. טוב לא משנה, אני אשבור את הראש ואחשוב על משהו. מקסימום אני אשתמש בפעולת דמה שבניתי היום בפעולה עם שינויים קלים. פשוט היא לשעה וחצי ולא רציתי לעשות אותה כי הם כבר יודעים מה יש בה ;;

אזירפאל

New member
זה לא היה רק דיבורים

עשיתי סוג של מצגת וחילקתי לכולם דפים. דווקא נורא התעניינו, וזה עוד היה בצבא.

Jilian

New member
אממ אני מדריך במשצים ויש לי מלא הפעלות

לדוגמא עשיתי הפעלה על מיתוסים שגויים.. נגיד שבת היענה לא באמת תוקעת את הראש באדמה.. או טעות בשיר עוף גוזל... יש לי עוד מלא אז תמקדי

Jilian

New member
היה למחוז מרכז קורס נוסף ניסיוני../images/Emo70.gif

שקוראים לו קורס מתקדם וזה לא סיור וניווט אם לזה התכוונת

למעלה