Jilian

New member
עברתי קורס ניסיוני שיש רק למחוז מרכז

שקוראים לו קורס משצים מתקדם. וזה לא סיור וניווט

../images/Emo183.gif אהה אוקי ../images/Emo12.gif

אני ת"א D: אין אצלנו מתקדם P: יש מש"צים, סיו"ן [סיור וניווט] והישרדות..

../images/Emo183.gifתראי, יש לי כל מיני..

יש לי קובץ עם כל מיני הפעלות היכרות.. יש לי קובץ עם כל מיני שאלונים וחידות.. משלים/אגדות/צ'ופרים פעולת הד הפעלות לזמנים מתים? תגידי מה.. או.. מסנג'ר?

וואו P: כמה מש"צי מצידך ++

בעיקרון אחרי שאני אמצא נושא לעשות עליו את הפעולה אני כבר אמציא לבד את המהלך שלה, פשוט אין לי רעיון לנושא שאפשר לעשות עליו משהו (יצירתיות ואני לא הולכות ביחד), אני לא צריכה פעולה מוכנה. אז רעיונות לנושאים נחמדים לפעולות מאוד יעזרו לי! D:

../images/Emo183.gifאמ.. אפשר לעשות על כל דבר בעולם :0

אמ.. פעולה על תחביבים? על מוזיקה? תלוי לאיזו מטרה הפעולה.. כאילו.. היכרות? העברת מסר? הבחנות?

אני לא חושבת שיש מטרה../images/Emo12.gif

אנחנו פשוט אמורים להדריך קבוצות בקרוב (אם תהיה היענות ויהיה בכלל את מי להדריך... XD) אז אנחנו כזה מתאמנים אחד על השני, עם פעולה קצרה על מה שבא לנו. למשל, מישהי אחת עשתה פעולה על חיות בהכחדה. עשתה בהתחלה כמה משחקים שכאילו "החזק" מנצח בהם, הראתה תמונות של חיות ושאלה מה הקשר ביניהן (כולן בהכחדה) ואז דיברה על זה קצת. חשבתי אולי גם לעשות לעצמי חיים קלים ופשוט לבחור נושא שהפעולה לא ממש תהיה עליו, אלא סביבו. נגיד... דולפינים. XD לחלק סוכריות גומי בצורת דולפינים ו..לא יודעת מה.
(רק שזה לא באמת יהיה דולפינים. ++)

../images/Emo183.gifאוקי.

את יכולה לבחור הדרכה על צמח/חיה כלשהי. אמ.. היווצרות מכתשים? יש על זה הרבה הדגמות ופעילויות.. חורש ים תיכוני? אפשר גם להדגים בעזרת אנשים גבוהים,יותר נמוך,יותר נמוך וכו' [אני סתם מעלה רעיונות שאני יודעת שיש בהם הרבה הפעלות אפשריות] אפשר הדרכה על גשמים באזורים שונים בארץ ואז לשפוך על אנשים מים בהתאם לאזור B| [הכל דיי קשור לשל"ח כ זה מה שאני יודעת P:] אפשר על כלי נגינה. תקחי אנשים ותגידי להם להשמיע קולות של הכלי שהם בחרו ואז לעשות מזה תזמורת D: אם יהיו לי עוד רעיונות אני אגיד P:

../images/Emo183.gifעכשיו אני צריכה עזרה ;;

בא לי לצייר P: ואין לי רעיון P: עזרה? [עיפרון או צבעי שמן]

../images/Emo183.gifחשבתי על זה גם D:

אמ P: מישהו מנדב תמונה יפה? ~שארון יפה בכל תמונה אבל בכל זאת?~ משהו שיהיה נחמד לצייר P:

אופס ++

התבלבלתי עם הקישורים הנוספים והקישורים בתוך ההודעה. זה לא שינה כלום, סתם יצאתי מפגרת. P:

To The Edge

New member
אוי ציירתי את השניה לא מזמן

(דווקא יצא רחוק מוולדמורט
) אני אוהבת את הרביעית והשישית. שרון יפה

למעלה