חחחח זה מפחיד לחשוב על זה../images/Emo223.gif

יש לנו טיול שנתי בדיוק באותו יום לאילת [כן אילת בחורף הבצפר שלנו נורא חכם] אז כל עוד זה לא יתבטל כי ביומהולדת שלי חייב לרדת גשם חברות שלי מתכננות מסע פאבים ומועדונים באילת חח

SainTonix

New member
בטח שיש מה לעשות איתה..

קעקועים פירסינג להכנס לסנוקר ולהוכיח שאתה מעל גיל 17 לעשות תיאוריה לאוטו ורישיון להכנס לקניון בפ"ת אחרי השעה 11.. לנהוג עד שאתה מקבל את הכרטיס של הרשיון חחח יש מספיק מה לעשות עם תעודת זהות

Rose131

New member
XD

קעקועים מתחת לגיל 18 או צבא אני בכלל נגד, אבל זה לדיון אחר
פירסינג? למה כמה אתה כבר צריך לעשות
נגיד... 4 פעמים בשנה מקסימום?[זמני החלמה וכזה]. לא הרבה שימוש
סנוקר זה קקי!
תיאוריה כן. אח שלי הלך עד למקום הזה שעושים בו תיאוריות, ואז הבין שהתעודת זהות שלו בביתXDDDD הה?! קניון?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחח וואלה?

בגלל זה תמיד שהייתי יוצאת מסרטים שם אחרי 11 אז תמיד היו את החבורות ילדים בני 12 האלה שרוצים להכנס לקנות גלידה במקדונלדס XD

כשאני חושבת על זה..../images/Emo223.gif

אז אצלנו הקניון בכלל לא פתוח מ11
אולי רק עד שנגמר הסרט האחרון בקולנוע אבל כל החנויות סגורות אבל זה עדיין הזוי שצריך ת.ז כדי להיכנס לקניון מאוחר

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכי הכל סגור ואין לילדים קטנים מה לעשות

שם. יענו הם מאמינים שרק הבוגרים נכנסים לראות סרטים אחרי 11 XD

Rose131

New member
../images/Emo47.gif

אוקי, אני חושבת שאפשר להכתיר את זה כ'הדיון הכי הזוי' מאז הדיון על פיצות בקומונה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחח יש?

רק רציתי לשאול אם מישהו יודע על זה וזה גלש בטעות לדיון שלא בשליטתי בכלל ~,~

new art riot

New member
חשובב../images/Emo220.gif

מי שאין לו את הדיסק הבא: The Smiths - The Queen Is Dead שישיג אותו

Rose131

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאמגגגגגגגגגג../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3453379,00.html זה יהיה כ"כ"כ"כ אדיר לשמוע את פאקינג let me down בלייבבבב יווו
בכלל, רוב השירים של הלהקה הזאת פשוט גאוניים

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבוקר טוב נועה..

אני קראתי על זה בYנט לפני סוכות אפילו המממ.. מתי זה היה שקראתי. המ. לפני איזה 4 שבועות XD יואו זה כמעט חודש חחחחח

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהאא נו כתוב שם 25.9 חחחחחחח

אז שלושה שבועות. שיהיה נו. קיצור קראתי ממזמן ולא חשבתי שמישהו בפורום MTV2 האינדי בכבודו ובעצמו (האא אני סתם עצבנית מהבוקר) יאהב להקה כזאת
אבל את זה משהו מיוחד

למעלה