FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני שומעת אותם מההופעה של נופקסXD

נוו מה? התחשק לי לעבור על החוברת מילים של הדיסק של יוסלס ואז שמעתי כמה להקות משם ורק את נו יו פור אה ניים אהבתי XD

Rose131

New member
אף פעם לא הבנתי מה פשר הלהקות../images/Emo6.gif

[את מדברת על העטיפה האחורית של רידמפשן, כן?] זה כאילו.. תודות ללהקות?

אה יש משהו כזה באתר שלהם../images/Emo223.gif

ולא ידעתי שהם כאלה לא מוכרים... תמיד חשבתי שהם להקה גדולה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכן הזה חחחח

אני אוהבת לקחת חוברות מילים של דיסקים ולראות איזה להקות הם מעריצים ^^" ככה אפשר להכיר עוד להקות בסגנון ולא בסגנון חח

אהההההההההההההההההההההה../images/Emo223.gif

אהההההההההההההההה!!!! OMG OMG OMG OMG!!!!! רגע זה רשמי? לא רשמי? אני בקושי מצליחה לקרוא זה פעם ראשונה שאני שומעת על זה.. הם גם הופיעו פעם עם יוסלס [בחו"ל] אם אני זוכרת נכון אז הגיוני שהם גרמו להם לבוא לארץ איזה כיף!!! הלוואי שיבואו!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifעוד אין תאריך..

אבל אני קראתי שזה פורסם גם לפני כמה שבועות במייספייס שלהם. הם פשוט העלו בולטין ובלוג על זה שהם עובדים על הדיסק החדש והם יצאו לסיבוב הופעות גדול שימשך כל 2008-2009 ויכלול מדינות כמו: בלה בלה בלה בלה בלה ישראל ובלה בלה. נקווה שיבואו

נו אז זה לא בטוח ;[../images/Emo223.gif

לעזאזל עם YNET לא מקשיבה להם יותר הסתכלתי עכשיו קצת על שירים שלהם ומתברר שאני מכירה רק שירים ממש ישנים.. ובקשר להודעה למטה: איך הגעת למסקנה שהוא שר מרי מי?! XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחח

נכנסתי לאיזה הודעה בטאגליינס והיה פעם לפני חצי שנה בערך שרשור כזה שכולם כתבו מה הם שרו תמיד ומה באמת יש בליריקס XDDD סתם עברתי ופתאום אני קולטת שמישהי כתבה שהיא חשבה שזה מרי מי ברי מי וחטפתי שוק שהיא אמרה שבעצם זה אמור להיות ברי מי ברי מי חחחח נווו רק עכשיו קלטתי את עכשיו
יותר משנה אני שרה את זה מרי מי ברי מי ;; אף פעם לא בדקתי ליריקס.

GD ROCKS

New member
יאאאאאאאאאאאא

אומגאד עשית לי את היום
הפעם אני לא הולכת להפסיד את זה כמו שקרה עם נופקס

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמצבי רע מאוד../images/Emo12.gif

הא. נוו אני יודעת שאני מציפה ושאני יוצאת מטומטמת ואני באמת טיפשה אבל ממש משעמם לי. עוד הוכחה למה אני טיפשה.. לא קראתי את השרשור שהיה כאן לפני חצי שנה והמשכתי לשיר שירים עם טעויות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דיי הייתם צריכים לראות את הפרצוף שלי לפני שנייה שגיליתי שבדה קיל הוא שר ברי מי ברי מי ולא מרי מי ברי מי
ואני עוד מתקנת את כולם לשיר עם מרי מי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1710&msgid=97920804 הלכתי לחפש אוכל ולסתום את הטיפשות שלי

למעלה