Charley XD

New member
XDD הרגו אותי

הארי מתוחכם XDD מסווה ואז תוקף XDDהרג אותי .. דאגי כזה חמוד ... שוכב לו על השולחן.. ומניח את הראש על דני ... ואז מנסה לקום ומחליק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD מה זה הדבר הזה שטום שותה ?
הארי לא סותם את הפה ... אחחחח המבטא שלו

Sharon Kez

New member
דאגי../images/Emo99.gif יש בו כ"כ הרבה

סקס אפיל חחחחחח התנוחה שלו פשוט דורשת שמישהי תשכב עליו! [ורצוי שזאת תהייה אני XDDD] גאש
הוא נראה כל כך גברי...אבל יחד עם זה גם חמוד...לא יודעת...איזה מדהים הוא
!! [יחי האובססיה
] איזה חמודים כולםםם! באמת רואים שהם חברים טובים חח כל פעם שהם צוחקים אני צוחקת איתם

butbut

New member
אני חושבת שכולן כאן רוצות להיות עליו XDDDD

כי זה דאגי..הוא נראה כול כך טוב!!!|מאוב|

screamin pittas

New member
דאגיייי../images/Emo99.gif

הוא כמעט נרדם שם על השולחןXD ואיך הוא קפץ כשהארי נגע בוXDD איזה חמוד הארי כשהוא עושה "we will see you again mohahahaha" D: דני בקושי מדבר![לדאגי אנחנו כבר רגילות
] איזה חמוד דאגי! שהארי עושה לו ביקוז יו סאני ואז הוא אומר גוד אקטר

MoVe AlOnG

New member
LoL

אחד הסירטונים ה-מצחיקים! בדיוק חברה שלי התקשרה אליי באמצע ואני כולי מצחקקת לעצמי והיא לא מבינה מה אני רוצה.. חחחחחחחחח הוו גאד..זה כל כך מצחיק. דאגי כזה סקסי על השולחן שם...והוא רגיש לדיגדוגים!!!חחחממוווודדדדדדד טום משום מה שותק...ושותה... הארי חופר,ומדגדג את דאגי ואומר בדיחות שאפחד לא מבין אותן. ודני לאחרונה נורא שקט בראיונות...ושמעתן שהוא אמר שהארי אידיוט?חחחח זה היה מצחיק. אאאאחחחח דאגי דאגי

גרבע

New member
אעאאע.

איזה חמודים DDD: [אני שונאת לקרוא למישהו חמוד.חמוד אומרים לכלב] לא משנה XD אוי תודה DD:

yaelsee

New member
איזה חמודיםםם

דאגי XDD עלק לי שחקן טוב... ואיך הארי מדגדג אותו כל שנייה XD ודני
נראה כל כךךך טוב שם
וטום, שותק הרבה... לא מתאים לו... מצד שני, הארי תפס את מקום החפרן שהיה שייך קודם לטום. ועכשיו אני תפסתי את מקום החפרנית XD

loli kiss

New member
אעאעא ס'חמוד הדאגיש הזה ../images/Emo99.gif

איך הוא שוכב על השולחן ודני מזיז ת'רגל אז הוא מחליק והארי עושה לו : sit up ! חחח והארי הזה כמה הוא מדברר
עייף אותי. "we'll see u again mohahah" ~צחוק מרושע~ XD אבל הוא לא רק מדבר, הוא מדבר ותוקף
איך דאגי כל פעם קופץ מחדש כשהוא מדגדג אותו. ס'חמוודד. עוד פעם דאגי עם הקטע שהוא "שיחק" בגוסט האנטיג, הוא לא מתייאש XD הארי: cause u sonny.. דאגי: good acter
ובסוף דאגי אומר איזה משו שאמור להצחיק ובהתחלה אפחד לא צוחק ואז הוא חוזר על זה וטום דופק צחוק חחחחח כפעליהםם
ותודה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo207.gifבנות,תצביעו בתמונה הכי יפות../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

המשחק למטה,פשוט אני לא מצליחה להקפיץ

roni poynter

New member
../images/Emo26.gifבנות גמני צריכה עזרה!!!../images/Emo36.gif

אני הצתלמתי בדרך די מקורית אפשר לומר! אמ..כמו שאתן רואות הצתלמתי ליד קיר כדי שאחר כך על התמונה שאני אבחר אני ארשום בכתב יפה כמו גרפיטי..אז אני צריכה שתעזרו לי לבחור איזה תמונה הכי יפהה.. תודה=] זאת הראשונה..לא לצחוק עליי בבקשה

roni poynter

New member
אוקיי הנה שלוש תמונות ויש עוד..

הן ענקיות בטירוף אי אפשר להבין כלוםם אז מי שיודעת להקטין שתעשה את זה ..חייחיחיחי אתן ממש רואות לי כל פגם בפרצוף..פאקקקקקקק תודה לשרון שעזרה לי כל כךך...בלהעלות תתמונות לפה=]

yaelsee

New member
את ממש יפה!

אני לא מצליחה לבחור, אני מתלבטת בין הראשונה והשלישית
אני חושבת שאני אבחר בשלישית... והדרך שלך
אכן מקורית ביותר D:

roni poynter

New member
הוו תודה...../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

אוקיי אני רושמת לי שלישית..נראה לאיזה תמונה יגידו יותר

Sharon Kez

New member
רוני../images/Emo24.gif

את מדהימה, אמרתי לך כבר. ממש התלבטתי [
] אבל אחרי מחשבה רבה נבחרה התמונה השלישית. ובכייף, שמחתי לעזור.

למעלה