McFly rullz

New member
רונצ'י!../images/Emo24.gifלפי דעתי../images/Emo26.gif

השלישית מממש יפה
דיי את יפה כ''כ שזה כואב
לאב יו

loli kiss

New member
וואאייי איזה רעיון מקורי ../images/Emo9.gif

ממ כל התמונות ממש יפות ואת גם נורא יפה אז היה לי די קשה להחליט ואני עדיין לא סגורה על זה ממש P: זה או 3 או 1 .. ממ נראלי ש-3 :) חח ושוב הרעיון ממש יפהה , אהבתי D:

../images/Emo207.gif צריכה עזרה

יש דרך לקנות מאמזון או איביי בלי לתת להם את המספר המלא של כרטיס האשראי ? כי יש כל מיני דברים שאני רוצה לקנות אבל ההורים שלי לא ממש סומכים על קניות באינטרנט.

ענבז

New member
אמאזון זה רשת שאפשר לסמוך עליה..

קנינו משם במשפחה פווול דברים...וגם דברים יקרים.. אבא שלי גם בקושי מסכים לתת מספרי אשראי וכאלה ולאמאזון הוא הסכים לא שהוא קנה משהו של מקפליי ((( אבל הוא קנה את האיפוד החדש חדש שיצא כדי שאני אוכל לשמוע אותם באיכות טובה חחח

את יודעת אולי אם יש אפשרות

להגיד להם את הספרות האחרונות של כרטיס האשראי בטלפון או משהו בסגנון שהוא יותר בטוח ?

גילולית

New member
../images/Emo207.gifירד אצלכם גשם??

ממש ירד פה גשם!! היתה הצפה אטומית שלא ראו את המדרכה ואני וחברה שלי חזרנו ברגל וכמעט נסחפנו בכביש מהנהר ונתקע לי המפתח בכיס מהרטיבות:S:S:S סתם מצ'עמם לי אז אני חופרת פה.. היום יש לי בייביסיטר לבת של המורה שלי :S

loli kiss

New member
גשם? זה לא היה גשם זה היה סופהה XDDD

אצלי (רמת השרון) כל הצהריים וגם טיפה אחרה"צ הייתה ממש סופהה XD רציני. זה היה ממש מוזר. לא ראו כלום מהחלון. והיו מיליון רעמים S: חוצמזה שזה בא משומקום .. חח אני אוהבת גשם אבל לא ככה

גילולית

New member
!!

איזה חלון! הייתי צריכה לחזור מהבצפר ככה (אני בתל אביב) כמעט נסחפנו עם הזרם בירידה XDD והיתה הפסקת חשמל באמצע השיעור (בול אחרי שחברה שלי בקשה שיהיה--זה היה ממש מוזר) אני נשבעת- הבצפר שלי זה הבנין היחיד שגם שאתה נמצא בתוכו יורד עליך גשם

loli kiss

New member
XDDDDD

"הבנין היחיד שגם שאתה נמצא בתוכו יורד עליך גשם"
לי אין בצפר... אז הרגשתי ת'גשם רק בבית
חח

loli kiss

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ס'חמודיםםםםם 333> בסרטון הראשון הם לא הבינו חצי מהשאלות XD ואיך דני בשאלה האחרונה התבלבל. ס'חמוד. הוא חשב שהיא שואלת אותו איך היה לזכות אז הוא התחיל לחפור לה
וטום בכה בשרק
ס'חמודד. ובסרטון השני איך רואים את כל הריקודים שלהם וזה מתאים למוזיקה XD שקסיםם. תודההה

למעלה