ממ כל התמונות ממש יפות ואת גם נורא יפה אז היה לי די קשה להחליט ואני עדיין לא סגורה על זה ממש P: זה או 3 או 1 .. ממ נראלי ש-3 חח ושוב הרעיון ממש יפהה , אהבתי D:
יש דרך לקנות מאמזון או איביי בלי לתת להם את המספר המלא של כרטיס האשראי ? כי יש כל מיני דברים שאני רוצה לקנות אבל ההורים שלי לא ממש סומכים על קניות באינטרנט.
קנינו משם במשפחה פווול דברים...וגם דברים יקרים.. אבא שלי גם בקושי מסכים לתת מספרי אשראי וכאלה ולאמאזון הוא הסכים לא שהוא קנה משהו של מקפליי ((( אבל הוא קנה את האיפוד החדש חדש שיצא כדי שאני אוכל לשמוע אותם באיכות טובה חחח
ממש ירד פה גשם!! היתה הצפה אטומית שלא ראו את המדרכה ואני וחברה שלי חזרנו ברגל וכמעט נסחפנו בכביש מהנהר ונתקע לי המפתח בכיס מהרטיבות:S:S:S סתם מצ'עמם לי אז אני חופרת פה.. היום יש לי בייביסיטר לבת של המורה שלי :S
אצלי (רמת השרון) כל הצהריים וגם טיפה אחרה"צ הייתה ממש סופהה XD רציני. זה היה ממש מוזר. לא ראו כלום מהחלון. והיו מיליון רעמים S: חוצמזה שזה בא משומקום .. חח אני אוהבת גשם אבל לא ככה
איזה חלון! הייתי צריכה לחזור מהבצפר ככה (אני בתל אביב) כמעט נסחפנו עם הזרם בירידה XDD והיתה הפסקת חשמל באמצע השיעור (בול אחרי שחברה שלי בקשה שיהיה--זה היה ממש מוזר) אני נשבעת- הבצפר שלי זה הבנין היחיד שגם שאתה נמצא בתוכו יורד עליך גשם
ס'חמודיםםםםם 333> בסרטון הראשון הם לא הבינו חצי מהשאלות XD ואיך דני בשאלה האחרונה התבלבל. ס'חמוד. הוא חשב שהיא שואלת אותו איך היה לזכות אז הוא התחיל לחפור לה
וטום בכה בשרק
ס'חמודד. ובסרטון השני איך רואים את כל הריקודים שלהם וזה מתאים למוזיקה XD שקסיםם. תודההה