יעליקק

New member
../images/Emo207.gif מרגישה חרא ...

אוף, מרגישה ממש חרא. אפשר חיבוק מישהו? :\ אתם מכירים את ההרגשה שפתאם אתה רואה שהחברים שלך כ"כ השתנו ? אבל ממש... כי זה מה שקרה לי ... פתאם אני שמה לב, שכל החברות הטובות שלי, שאני נפגשת איתם המון וצוחקת אים- כ"כ השתנו. אחת נהייתה ילדותית ובכיינית, אחת נהייתה מגעילה, אחת בוגרת מדי, אחת אלימה ומתלהבת, כל אחת משהו אחר וזה פשוט כ"כ עצוב כי אני רוצה את החברות הרגילות שלי בחזרה ... עכשיו הן סתם מגעילות כולן שבכלל לא כיף לדבר איתן :\ אני יודעת שאני נשמעת כמו איזה מגעילה וזה אבל זה באמת נכון וזה כ"כ מציק, כי כבר לא כיף לי לדבר איתן, לראות אותן. למשל היום נפגשתי איתן וזה פשוט היה לא כייף .............. אחת התנהגה כמו פוסטמה, אחת רצינית שכועסת על כולם ואכפת לה רק מעצמה, אחת אלימה ומתלהבת שחושבת את עצמה,אחת ילדותית שנשפטת לפני אחת אחרת , פשוט היה לא כייף ... למה אנשים צריכים להשתנות ככה :\ סתם פרקתי...

yaelsee

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

עד כמה שזה עצוב, אני מכירה את ההרגשה. אבל תוכלי להתנחם בעובדה שאנחנו פה בשבילך, ואנחנו לא נעזוב אותך!

purple floyd

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אנשים משתנים, ככה זה. אפשר להתרגל לזה עם הזמן, באמת, ואני כל כך מזדהה איתך כל כך כל כך והנה אני, עם החברות שהשתנו והתרגלתי, ונחמד לנו. עדיין יש פאקים אבל ככה זה ואם הן ממש ממש ממש ממש ממש בלתי נסבלות, את לא מאמינה באיזה קלות מוצאים חברות חדשות

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אממ..מה שאני יכולה להגיד לך שאנשים לא תמיד נשארים אותו הדבר והם משתנים,אבל אני בטוחה שאת תמצאי חברות חדשות או תלמדי לקבל את הישנות איך שהן!! ואני גם יכולה לתת לך חיבוקיםם!!

butbut

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifמכירה את זה מקרוב><

פאק זה כול כך מגעיל:]
אותך=]

מלא מלאאא../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני כולכך מכירה את ההרגשה הזאת אבל זה קורה, בפעם הבאה שתפגשו בטח תגידי לעצמך "מה חשבתי?" זה סתם מצב כזה שהם נראות ומתנהגות כאילו הן השנתו. ועוד חיבוקים אפילו -

talosh1234

New member
../images/Emo24.gif וואי תקשיבי ..

אולי גם הן חושבות שאת השתנת .. בואי אני יספר לך משו שקרה לי שהרס לי לגמריייי את כל כיתה ז' .. (עכשיו אני בח') הגענו לבית ספר החדש אני וחברות שלי היה נחמד וכיף .. אני ו2 חברות שלי היינו החברות הכי הכי הכי הכי טובות ! שאי אפשר לתאר .. היינו נפגשות כל יום ושורצות בבתים אחת של שניה .. בקיצור בכיתה ז' הרגשתי כאילו הן השתנו וכאילו הן מחליפות אותי בילדה אחרת שהיא גם שמנמנה כזאת כמוני ובהתחלה נראלי שהיא גם מתנהגת כזה כמוני רק שהיא הרבה הרבה יותר בוגרת ממני D: בקיצור (שוב ><) ממש ממש נפגעתי ודפקתי לעצמי את החיים .. לא ידעתי איך ליצור חברויות בגלל שהן היחידות שהיו ממש שלי ובילעדיין הייתי כלום ! ועכשיו אני בטיפול בגלל זה >< פשוט הרסתי את עצמי .. אבל עכשיו בכיתה ח' השגתי ביטחון עצמי והכל סבבה .. אבל .. היה יום אחד שדיברתי עם אחת מהחברות שהיו הכי הכי טבוות שלי ופתחנו את הלב אחת לשניה .. היא באצם חשבה שאני השתנתי ויצרתי את הנתק ואני חשבתי שהיא בכלל לא רוצה שאני ישיג חברות .. בקיצור אחד גדול לסיום , עוברות תקופות על בני - אדם .. ואולי זה יעבור ואולי זה ישאר ככה .. את צריכה לקבל אותן כמו שהן ,או |ציטוט שאמא שלי תמיד אומרת לי| "להרחיב את מעגל החברות שלך" .. ואל תשקעי לתוך זה .. תביני שהן לא היחידות איתך .. ותחשבי תמיד שהן אותן הבנות שנהגת לצחו ולהנות איתן
הכל מקרה , אנחנו אוהבות אותך
וחפרתי D:

יעליקק

New member
תודה לכולכן ../images/Emo24.gifחיבוק../images/Emo24.gif !!!

אתן צודקות, בכל מקרה- עזרתן לי D: (L)(L)(L)(L)

../images/Emo207.gif מחפשת שיר

מישהי יכולה להעלות לי את השיר McFly - Goodbye (הגירסא הראשונה של Star Girl )

רותם סלע ב-../images/Emo43.gif אנשים

רותם סלע תגיע להתארח הערב ב-18:00 ב-
ולדבר על תפקידה החדש בהצגה "הצ'אט ועונשו" בבימויו של שלום אסייג. אתם מוזמנים לשרשר בפורום את כל השאלות, אנחנו נשאל, ואת התשובות תוכלו לראות באירוח החי שישודר בבלוג TV
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1883&msgid=108878585
חני לדרמו, בעלת תואר שני בביולוגיה ומומחית לפריון ברפואה סינית, תתארח בפורום רפואה משלימה ותשיב בין השעות 17.00-20.00 לשאלות הנוגעות בפריון הגבר והאישה (שחלות פוליציסטיות, איכות זרע ירודה, טיפולי פריון וקליטת הריון וכדומה) סקרנים לגלות את סודות הרפואה הסינית? היא תשמח להציג לכם אותם. הקליקו כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=24&msgid=108809537
דורון וילנר ואלינור דומב, עובדים סוציאליים במרכז הרפואי ת"א ומנהלי פורום "יעוץ סוציאלי ותמיכה" יתארחו בפורום סרטן-לא לבד וישיבו מחר בין השעות 20.00-21.00 על שאלות בנושא התמודדות עם מחלת הסרטן, ויספקן מידע על זכויות סוציאליות. שרשרו שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=284&msgid=108861580
לקראת האירוח של מלכת הפלקט שיתקיים מחר, בפורום רוק ישראלי מתקיים חידון ואתם יכולים לזכות בסינגלים של הלקה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=108913695
רוצים כרטיס זוגי לאופרת הרוק "מלחמה"? הכנסו לפורום על כוס קפה וספרו לנו על מעשה גבורה שעשיתם או שהייתם עדים לו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=187&msgid=108502592

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifאתן לא יודעות מה קרה לי בלילה!!!!

אוקי.. אני לא ממש זוכרת אבל אני אנסה לזכור ולספר..אבל הסוף זה מה שחשוב..כשהתעוררתי חח חלמתי כזה על דני ומקפליי בכלל, וכמובן שגמאני הייתי בחלום לא זוכרת מה היה ממש ומשהו קרה לדני, הוא מת חח כמובן שבחלום ראיתי את טום ודאגי בוכים כזה..הארי לא ואני לא יודעת איפה הייתי
ובחוץ תוך כדי החלום שמעתי רעמים וזה [איזה פלאשים היו בלילה
] ופתאום התעוררתי.......התעוררתי בוכה!! ממש כאילו...דמעות וזה ואני חושבת שזה בגלל שדני מת אז בכיתי....ובאמת בכיתי כאילו לא הבנתי מה קרה לי, דווקא בגלל החלום וזה.. אני כזאת ארר חח וגם השיר שלהם the way you make me feel גורם לי לבכות...אל תשאלו אותי למה כי אין לי מושג XD

למעלה