talosh1234

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif דחופ לי .. פליז

מישהי יכולה להעלות לי בבקשה את השירים הבאים : New Found Glory - Iris Avril Lavigne - When You're Gone (Acoustic) Avril Lavigne - Innocence Avril Lavigne Tomorrow Avril Lavigne - The Best Damn Thing Aly & AJ Fanmade Tribute תודה ענקיתתתתתתת מראש
טל

m i c k e y 15

New member
את הזה של BFG אני עוד צריכה להוציא

מתי שיהיה לי את אביא לך ולאחרות שרוצות

purple floyd

New member
דרושה בטאית ../images/Emo9.gif

לפיק הראשון שאני כותבת, דרושה מישהי [מישהו?
] שיבטא את הפיק, יתקן טעויות, שיתן ביקורות וכו'.. למי בא לעזור לי?

or karady

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo201.gifאני חייבת חיבוק../images/Emo201.gif

לבת דודה שלי יש מחר בת מצווה... ואנ יאוהבת אותה בעמקי נשמתי.. ואני דתי'ה והיא חילונית.. ושאלתי אותה מה יהה שם והיא רמה שלי שריקודים ומשחקים.. ואני היחדיה מהמשפחה שהוזמנה והיחדיה שדתי'ה... והמשחקים האלה לא ממש מתאימים למסגרת שבא גדלתי (סטירה נשיקה וכל מניני כאלה) הקיצר אני קרועה פה אני לא יודעת מה לעשות לשמור על העקרונות שלי ולא לבוא לבת מצווה של "אחותי הקטנה" או לבוא בידיעה שאת יכולה לחטאות שמה.. עזרה וחיבוק לא יזיקו... וואי איך נפלתי עליכן.. אבל אתן פורום אקזוטי ותומך..תשרדו=]

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif אוקיי....

פשוט מאוד- תלכי ואל תשתתפי בכל המשחקים האלה! וגם לפי מה שידוע לי, זה יהיה משחקים עם הכיתה שלה או משו כזה לא? ואת מכירה את הילדים בכיתה שלה? גם אם לא היית שומרת וזה, לא נראה לי שהיית רוצה לנשק בנים שאת לא מכירה
ו-ב-ט-ו-ח יהיו ילדות קטנות וטיפשות מהכיתה שלה שלא ישתתפו כי "הן מתביישות ובנים זה בעעע" אז פשוט תשבי איתן ותנסי לאבסס אותן למקפליי
:)

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תראי, עצה שלי, תלכי! את לא חייבת להשתתף במשחקים. כל מה שחשוב הוא שתהיי עם בת דודה שלך ביום הזה. בת מצווה יש רק פעם בחיים ואני בטוחה שתתחרטי אם לא תהיי איתה ביום הזה. לשמור על עקרונות את יכולה גם שאת נמצאת שמה. אני בטוחה שאת חזקה מספיק בשביל לא להיגרר ולשמור על העקרונות שלך. אז, אין לך מה לדאוג. לכי ותהני. העיקר לראות את בת דודה שלך שמחה, לא?

../images/Emo54.gifאני סומכת עלייך שתסתדרי. ../images/Emo24.gif

אני יודעת על מה את מדברת, ולצערי בנקודה הזאת את חייבת להחליט לבד. תעשי לך רשימה של בעד ורשימה של נגד, ותבדקי מה יותר, או שפשוט תטילי מטבע ומה שיצא יצא [ואם אחד מהם לא ימצא חן בעינייך, כנראה שהשני מה שאת רוצה באמת]. ושוב,
. מוכרת לי הסיטואציה. ><'' בהצלחה!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אממ.. אני לא יודעת אם אני יעזור הרבה.. כי יש לי להגיד מה שכולן אמרו.. אבל פשוט תלכי ואל תשתתפי במשחקים האלה.. הרי את לא חייבת וככה לא תפגעי בעצמך ולא בבת דודה שלך!! תהני!!

McFly rullz

New member
אווווווווווווווורצ'ית!../images/Emo24.gif

גם אני כשהיתי בכיתה ו' היו לנו את הקטע של נשיקה סטירה ועכשיו נאי צוחקת על זה
קיבלתי רק נשיקה אחת וזה היה מטומטם ברמות!XD ולא השתתפתי,כי ידעתי שזה מטופש ויצחקו עלי אחרי זה... אזז...לדעתי כן תלכי! כי א.הם לא בגיל שלך בכלל!!כי כתה ו' או ז'... נכון? ואת ט'! אז לא נראה לי שהם ירצו לשחק או משו... ב.גם אם הם ירצו!!!תגידי שאת לא רוצה לפגוע בכבוד שלך ולרדת לרמה שכזו....
!!!! תעשי את הבחירה שלך

loli kiss

New member
לדעתי את צריכה ללכת ..

תראי בת מצווה זה משו שחוגגים רק פעם בחיים ואם הבת דודה הזאתי היא כמו אחות קטנה בשבילך ואתן ממש קשורות אחת לשניה אני לא חושבת שכדי שתפספסי את הרגע הזה בחיים שלה. עכשיו בקשר לכל הריקודים והמשחקים שבגללם את חושבת לא ללכת - קודם כל קחי בחשבון שכל הילדים שמה יהיו בני 12 ככה שאני לא חושבת שגם אם לא היית דתיה היית משחקת נשיקה סטירה וכאלה או רוקדת עם בנים בני 12 חח ככה שמקסימום כשהם משחקים ת'משחקים האלה או רוקדים תהיה עם אלו שלא רוצות לשחק או לא מתחשק להם לרקוד - כי תמיד יש כאלה .. פשוט חבל שתפסידי את זה רק בגלל דברים כאלה, את יכולה ללכת ובכל זאת לשמור על הערכים שלך.. מקווה שעזרתי
ולסיום כמה חיבוקים שישפרו לך ת'מצברוח-
3> דנה

היייי עוד 5 ימיםם יש לדאגיי יומולדתתת

אתן עושות משוו כמו שולחות כרטיס ברכה או משו דומה??? עםם כן תעדכנו אותיי...=]

../images/Emo54.gif../images/Emo207.gifהומ..../images/Emo26.gif../images/Emo36.gifוואטאבא

סתם רציתי לחלוק...
אתמול היה לי יומולדת עשרים לפי העברי, וזה אומר שהחלפתי קידומת והזדקנתי! אעע! וממש כיף לי, ואני מרגישה פתאום בוגרת ומוזרה. >< אימא'לה. אני מכחישה את היותי בת עשרים. Oם אז מי מאחל לי מזלט קצרצר? [זה בסדר, פרחחית, הלועזי עוד תשעה ימים, יש לך זמן, וגם לך, טל... XD]
*צומיסטיתשכמוני*

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif מזל טוב!! ../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

כמו דאגי שלנו, גם את מתבגרת ומחליפה קידומת אחת קטנה
קולולולו

McFly rullz

New member
אעאעאעא נוגס גדולה שלי!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מזל טווווובבבב!!!!!!!!!
אם תבואי מחר לתחנה [אהמ אהמ] אני אביא לך הפתעה
יצא חרוז! המון אושר ועושר וכו'!!!!! אוהבת אותך המווווווון ומקוה שמחר יצא לנו לדבר
אז שוב,יומולדת שמח!!!!

למעלה