just orr

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב DDDD: ../images/Emo65.gif

וואי, 20 O.O זה.. 2 עשורים. שלמים. מגניב
אני מניחה שיפתחו לך שרשור בתאריך הלועזי, אז אני אגיד לך שוב מזל טוב ^^ (ד"א, למה את יותר מתייחסת- לתאריך העברי או הלועזי? חח)

../images/Emo54.gifהממ.

אני חושבת שלעברי. זה מצחיק, כי דיברתי עם סיונ בטלפון ואחותי עושה כזה בהלם: "מה זה 'הן חוגגות לך יומולדת לועזי'?! לא! את צריכה לחגוג עברי!" כמעט העפתי עליה כפכף. >< אז אני מתייחסת יותר לעברי, אבל אני חוגגת את שניהם, למען האמת.
ו... תודה! ^^ [חח, בשבת העלנו זכרונות מתקופת לידתי - נולדתי בדיוק בערב שבת, אז יצא בדיוק שני עשורים - ואימא שלי ספרה סיפורים והעלתה נוסטלגיה.. משעשע.]

just orr

New member
חחחחחחחח

זה נחמד, לחגוג פעמיים
שנה שעברה היומולדת העברי והלועזי שלך היה באותו יום, לא? כי הבנתי שכל 19 שנים התאריך הלועזי והעברי יוצאים על אותו יום או משהו כזה.. [תנסי להבין אותי, קשה לי קצת להסביר XD] חחחחח מגניב שזה בדיוק 2 עשורים

../images/Emo54.gifXD

לאאא, בגלל שנולדתי בערב, אז העברי שלי התקדם ביום, אבל הלועזי נשאר אותו הדבר! [כי לא עקפתי את שתים-עשרה בלילה!] נולדתי אחרי שקיעה, אז העברי התחלף, אבל הלועזי לא..
אז היה לי יום אחרי יום, ובכל מקרה חגגתי פעמיים.
ו.. כן. שני עשורים. אימא. ><

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo214.gif

../images/Emo207.gifמישהי יכולה להעלות לי את השיר...../images/Emo163.gif

Simple Plan - Welcome To My Life אין לי אותו במחשב הזה והאימיול הורס את המחשב אז... תודה מראש

just orr

New member
תודהה D:

כן כן, אני יודעת שלא אני ביקשתי.. אבל שניייייים רציתי את זה בגרסה נורמלית (כי יש לי באיכות גרועה ><) והאימיול לא שיתף איתי פעולה. אז.. תודה!

Bleed for Me

New member
../images/Emo124.gifקופצת להגיד היי

מקווה ששלומכן טוב כי שלי לא מי יודע מה..,חזרתי מהבסיס דיי חולה הביתה אבל עכשיו הכל פחות או יותר טוב..מחר אני חוזרת לעוד שבוע טירונות אז תשמרו על עצמיכן ונתראה בסופ"ש הבא

N e r d y

New member
אווו תרגישי טוב ../images/Emo24.gif

|אנחנו בסדר (שביתה P:) תהני (חחחח כמה שאפשר
) |חיבוק

למעלה