L D N

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifלכל הבנות שעשו סיגנים../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

תקשיבו, ראיתי אצל המון בנות טעויות בגרמר בסיגנים שלכן... עכשיו, אן בטח חושבות שחפיף כי אצל חלק זה טעויות קטנות אבל זה ממש לא... תחשבו על זה.. הבריטים לא מתים עלינו [lets face it] וגם ככה הם חושבים שהאנגלית שלנו לא משו משו, אז בגלל הטעויות האלו, אנחנו רק מצדיקות אותם. ואני ממש לא מתכוונת למקפליי, כי הם יבינו את זה והכל, אבל המעריצים הבריטים, שהם הרבה הרבה יותר חזקים מאיתנו, יצחקו עלינו ועל "הישראלים הטיפשים"
אז בבקשה, אם אפשר, תתקנו את הטעויות. >< בלי קטנוניות, באמת. ><

talosh1234

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כ"כ נכון

לדעתי צריך שכל אחת תכתוב פה את מה שהיא כתבה על השלט ונתקן כי יש בנות שלא טובות באנגלית ..

m i c k e y 15

New member
אבל אבל כנסו לפה!

מה זה קשור.. אולי לא כולם חושבים שאנחנו לא טובים באנגלית ומי אמר שככה חושבים עלינו.. אני חושבת שיש אנשים שכן יודעים שאנחנו טובים באנגלית כל אלה שנאי מדברת איתם וזה מאנגליה ולא רק אני אלא חברות שלי שיש להם מלא חברים ויודעים כמה טובים אנחנו יכולים להיות. ומקסימום אני חושבת שהם יבינו אם תהיה טעות אחת או שתיים זה בכל זאת לא שפת האם שלנו והם לא צריכים לצפות שאנחנו נדייק ממש ממש בכל מה שאנחנו עושות\ רושמות וואטאוור. ולמי אכפת מהמעריצים, ממש לא אכפת לי מה הם חושבים עליי בגלל הטעות הקטנה שעשיתי וכמו שאמרת מקפליי כן יבינו ולפחות יעריכו את מה שעשינו. אנחנו לא באות פה להראות למעריצים כמה טובים אנחנו באנגלית תהיו מציאותיים, אני חושבת שהם יודעים שפה ושם יכולות להיות טעויות והם גם יראו שיש כאלו שיותר טובים בשפה. אני לא מבינה מה הבעיה פה ואני לא הולכת לעשות את השלט שלי מחדש.... אני יודעת שהוא לא יצא טוב כמו מה שבאמת יצא לי בראשון. XD זאת הדעה שלי. והקטוניות פה שזה על דבר אחד, מילה אחת קטנה אני צריכה לעשות הכל מחדש. אז סורי, לא. זה לא אישי או משהו אני פשוט אמרתי ת'דעה שלי על זה ואת העמדה שלי.

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif כנסי.. >_________<

אם את רוצה שאני אוסיף S לlove ששכחתי לשים, אז אני צריכה לעשות שלט חדש. ולא, אני לא הולכת לעשות את זה.
לקח לי הרבה זמן לעשות את זה והשקעתי ממש, וכולם יודעים שמתי שגודלים בגדול, פחות שמים לב. אז אם הכנת שלט, את בטח מבינה כמה משקיעים וכמה זמן זה, אז מצטערת, שהבריטים יחשבו מה שבא להם, אני לא מכינה שלט חדש בגלל S מסכנה. לא צריך להגזים... (וגם לקח לי שנים לצלם את עצמי... הייתי צריכה להתרוצץ כל שניה מקצה לקצה בחדר כדי שהתמונה תצא נורמלית
)

m i c k e y 15

New member
זהוו בדיוק מה שכתבתי [אם קראת../images/Emo6.gif]

וגם עד שיצאו לי תמונות נורמליות XDD

McFly rullz

New member
שתיכן שתקו.

אתן יצאתם מדהים!!! חח אני עכשיו לא יודעת איך אניייייייי אצטלם עם רוב כיעורי שמשתלט עליי><

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאממ..: \

לפיי דעתי זה לא כל כך נכון שעכשיו שבנות שעבדו על השלטים יצטרכו לעשות מחדש.. אממ..בעיקרון אנחנו שולחים להם את זה כדי להראות להם שיש להם פה מעריצים בישראל..ולא להראות להם שאנחנו טובים באנגליתת..:| בקיצור אני חושבת שמקפליי יבינו את הכוונה שלנו.. וזה לא משנה כל כך מה המעריצים שלהם באנגליה יגידוו.. רקק אמרתי את הדעה שלי..

butbut

New member
../images/Emo26.gifבקשר ל-S יש לזה פיתרון!XDD

כאילו הפוטוושופ כבר נברא מזמן! אני בעד שתעשו הצצה קטנה-ופשוט תעצבו ת'שלט שם..כאילו עם אותו הסיגן.. אז הLOVES יהיה מודגש אז מה? זה רק יראה להם עד כמה אנחנו אוהבות אותם-עם הדגשה אפילוXDD.

m i c k e y 15

New member
עשיתי כבר בפוטושופ ואמ צריך להדפיס

אז זאת בעיה בשבילי XD המדפסת התקלקלה וגם אם היא הייתה טובה לא היה מספיק צבע..

butbut

New member
אז תתקני כבר בתמונה הלא טובה..

זה לא ממש חשוב אם מילה אחת תהיה יותר בולטת מהאחרות.. גם אצלי יש תיקונים בפוטו..XD

L D N

New member
../images/Emo215.gif לכל הקטע של התיקונים וזה ><

אני בטוחה שיש פה פוללל בנות מוכשרות בפוטושופ, ושהן יכולות לשנות בתמונה עצמה - להוסיף את ה-S או לשנות מילה או ווטאבר... פשוט צריך למצוא מישהי שהיא טובה ומוכשרת בפוטו וגם שיש לה זמן וסבלנות. אני אף פעם לא דיברתי פה על להצטלם מחדש.. התכוונתי שנוסיף בפוטוופ לתמונה.. אני מקווה שתבינו את מה שאני מתכוונת, וממש לא התכוונתי להכעיס אף אחת מהבנות בפורום.

m i c k e y 15

New member
לא כועסים חח../images/Emo24.gif

פשוט אמרנו מה שאנחנו חושבות ואני חושבת שאצלי אי אפשר לשנות צריך ממש למחוק את המילה וזה וזה גם לא יראה יפה..כי הכל אצלי בצבעי עיפרון וזה ואז משהו שמהמחשב.. זה פשוט לא יפה

roni poynter

New member
יש לי שאלהה בנוגע לזהה..

לאן אני מעלה את התמונה שלי..כי כבר רשמתי הכלל? ולא הייתי פה איזה ארבעה ימים ואין לי מושג מה עשיתן אם כל הסיגנים של הבנותת.. אז בקיצור לאן אני מעלה?

../images/Emo207.gif יש לי שאלהה

איזה שירים יש בדיסק החדש של מקפליי? וכמה כאן הזמינו אותו.. כמה הוא עלה לכן כולל משלוח?
תודה .

../images/Emo124.gif ../images/Emo207.gif שאלה ../images/Emo9.gif ../images/Emo207.gif ../images/Emo124.gif

אממ ... רציתי לדעת מתי יש יומולדת לכל אחד ... יענייי התאריכים שלהםם , תודה למי שעווזרתת ( : לובב P =

N e r d y

New member
../images/Emo26.gif

דני- 12.3.86 דאגי- 3.11.87 הארי- 23.12.85 (יום לפני!
) טום- 17.7.85

למעלה