O0NoNi0O

New member
אומייגאד אני אוהבת אתכן!!!!

היה לי כזה חיוך על הפרצוף"DDDDDDDDDDDDDDD:" כשראיתי שהמליצו לי על מלא להקות!! תודה רבה! יו איזה פורום מושי! זה ממש ממש נחמד מצידכן!333>

N e r d y

New member
סתם לדעת...../images/Emo26.gif

אם שמעת את NOFX אהבת את הסגנון? אהה וגם טיילור הילטון אהבת.? חחחח רק אם שמעת
סתם אני רוצה לדעת..

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifמכירה את זה !

ככה עכשיו קורה לי עם הפלייליסט של טוקיו הוטל ^^ אני חרשתי עליהם ופשוט נמאס... אבל עוד כמה ימים אני יחזור לפלייליסט... בינתים אני תקועה עם מקפליי ופארמור D: :) את טוקיו הוטל כבר שמעת? אם לא.. אז אני ממליצה

butbut

New member
../images/Emo207.gifOMG!! תראו איזה ילד עצבני-קורע!!!!

זה ילד גרמני-שכתוב כול מה שהוא אומר בתרגום לאנגלית... וזה פשוט קורע!!!! הוא משחק במשחק מחשב-וזה לא פועל לו-או סתם פועל לאט..והוא מתעצבן ושובר את המקלדת! LOL XDDDD 4 דקות של צחוקים!!! http://www.youtube.com/watch?v=rsom99Ds43U [אח שלי מצא-תודה לוXD]

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif~LOL~

לנשום, לנשום XDDDDDDDDDDDDD איךך הוא צעק WOW XDDD ושהוא חיפש את ה ESC והתחיל לבכותת.. XDDDDDDDDD ~ריטלין דחוף~

loli kiss

New member
אמאלהה ../images/Emo2.gif

אני ממש מבוהלת פה.
הוא לא נורמלי נפשית. מה יש לו?! למה הוא צורח ככה?! ואיך הוא שובר ת'מקלדת XD * אוקי עכשיו עבר ההלם התחילה ההתקפת צחוק
* לפעמים גם כשאני נכנסת לאיזה אתר או משו והמחשב מעלה אותו לאט אני גם מקללת אותו XD אבל לא ככה. אמא שלי הייתה קוראת לקו החם או משו חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

butbut

New member
לקו החם?צריך לתת לו משהו בראש דחוף!הוא מטורלל

XDD.. איך הוא שובר ת'מקשיםLOL גאש..דביל..חח

חחחחחחחחחח וואי אני נשפחת פה

ווואי הילד הזה צריך רטלין דחחחחחוווווווףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1(*)&^%$#@^%$# חחחחחחחחחחחחח וואי זה אחד הקרועים D:

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDD

דרך קצת מפחידה ומסוכנת לא? אם פתאוםם הוא מחליט לנקום בךך ולעשוותת לך התחשמלותת קטנה? זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז... אאוץ'.. אני לא ממליצה להתעסק עם מכשירי חשמל..
הם יכולים להיות מסוכנים..
מסוכנים ביותר..!! משעמם לי

יופי אהבל XDDDDDD

תצעק על הטוסטר אוקיי, אבל זה לא יפעל יותר מהררר^$#^%$#@^%@ רחמים על הטוסטר - הוא אשכרה פירק אותו! XDDDDD

O0NoNi0O

New member
התחלתי לצחוק לפני שראיתי את זהXDD

רק לחשוב על מישו מקלל בגרמנית ומרביץ למחשב שלו תוך כדי זה קורעXDD

butbut

New member
../images/Emo26.gifוהמשוגע האחרון להיום-ילד שחושב שהוא

"רוקריסט" או "מטאליסט" הוא עדיין אל החליט. XD זה קורע איך שהוא אומר "אם אני רוקר אז אני עושה... " *עושה ת'סימן של rock on עם ה- /M\...[עם האצבעות]. XD זה קורע>< http://www.youtube.com/watch?v=JFbMDVMCcbo&feature=related XD זהו..סיימתי לצחוק להיוםXDD

למעלה