loli kiss

New member
../images/Emo207.gif יש לי בקשה [:

יש לי בעיה בהורדת שירים במחשב, כמו שרובכן בטח הספקתן להבין P: אז יש לי בקשה- מישהי יכולה להעלות לי שירים של Blink182.. אני יודעת שיש הרבה אבל יש לי בעיה במחשב ואני ממש רוצה ת'שירים שלהם במחשב.. אז כמה שתוכלו זה יהיה טוב [: 3>

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo207.gif לא ממש הכרחי לגבינו [כי אנחנו..

לא גרים בבריטניה] אבל בכל זאת.. http://www.mtv.co.uk/channel/mtvhits|סלינק

butbut

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo126.gifבקשר לפיק..XDD

יש מצב שהיום אני לא מפרסמת אותו:} ואם כן לבסוף, אני כבר אודיע:] יומעולה!
בוט.

kelly7i

New member
../images/Emo26.gifkelly's back!../images/Emo36.gif

מי ששם לב ומי שלא, אני כבר בקושי בפורום, מגיבה פעם בשנתיים, כמעט חודש אני כבר לא על המחשב שלי בחדר, ואני על המשותף- הגרוטאתי ביותר, של כל המשפחה. היחום האיש המנמניאקק פירמט לי את המחשב, והחזיר אותו. עכשיו יש לי מחשב. הוא עובד. אין עליו כ-ל-ו-ם!! אוף חראחיים. כל השירים-מתו.
כל התמונות-מתו.
כל המועדפים-מתו.
כל העבר של המחשב, הנוסטלגיה, החוויות והזיכרונות שלו- ז"ל.
בקשה קטנה לי אליכם, מישו יכול להעלות לי כמה שירים..? אני מתחילה עכשיו מ-0, המחשב הזה ריק! אני צריכה ליצור פה תיקית מקפליי וזהXD חח אז אני חיבת איזה שיר שתשלחו לי כדי לעדכן גם את הגירסא של המדיה פלייר, אז בבקשה, כמה שיותר שירים- יותר טוב! זה יהיה טוב אם תשלחו לי את כל שירי המקפליי שיש לכםXD ואם למישו יש- Good Charlotte 30STM אז בקשה תעלו בשבילי, או במסןD: את השאר אני יודעת שיש לחברה שלי אז אני יגיד לה כבר שתשלח
אז.. אפשר להגיד שחזרתי לחיים, וסוף סוף להגיב פה בפורום, כי במחשב השני זה היה כמעט בלתי אפשרי.

kelly7i

New member
אני רעבה, הלכתי לאכול../images/Emo6.gif

*וההודעה הזאת היתה כדי לסמן V ב"ברצוני לקבל הודעה במייל"XDDD*

butbut

New member
ברוכית! הייתי מעלה לך אבל המחשב שאני עליו

הוא גם מהסוג הגוסס>< ושלי בכלל כבר בשלבי "חזרה מן המתים ובניית קבר מחודש". בקיצור הוא דפוק-והוא אחרי פירמוט><

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifבורכהה השבה!! ../images/Emo23.gif

אממ אם יש לך מסנג'ר אני יכולה לשלוח..

just orr

New member
ברוכה השבה, קלי D:

בכיף הייתי מעלה לך, אבל רוב השירים שלי הם מדיסקים, ומשום מה מדיסקים זה לא עולה נורמלי. >< אז אם תרצי אני יכולה לשלוח לך במסן או משהו ^^ [יש לך מסן נכון?
] (כנ"ל לגבי תמונות אם בא לך חח)

kelly7i

New member
חח רק עשכיו אני רואה את התגובות האלה!../images/Emo36.gif

כי לחצתי בטעות "ברצוני לקבל מסר לתגובה" במקום אי מייל>< חח אבל זה כבר סודרXD ותודה על העזרה לכל מי שרצה לשלוח לי שירים במסן וזה, אבל מיקי המלכהההה
העלתה לי הכל בכמה קבצים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifב-ד-י-ו-ק מה שהיה לי לפני שבועיים

נכון שזה דכאון של הלייף?
עברו שבועיים ואני בקושי במחצית הדרך להשלמת תיקיית התמונות של מק [ועוד רבים אחרים] והחזרת כל השירים שהיו לי. קיצר, אני לא הכי מועילה כרגע
חחח אבל ברוכה השבה בכל מקרה
מקווה שתצליחי לשחזר הכל

kelly7i

New member
זהו אחד המדכאים=\

אבל לא נורא, לפחות הכל חדש פה כזה והולך חלק=] *חוץ מזה שעכשיו זה רוצה להתקין כל מיני פלאשים ושטויות כאלה כדי לראות דברים מסוימים

purple floyd

New member
Mcfly UCAP episode for the GHSF tour.

למי שלא ראה בהיטס, למי שאין הוט, לאלה שאוהבת לחורש על דברים, הנה אפ קלוזד אנד פרסונל לגרייטס היטס! החלק הראשון [והיחיד בינתיים]: |הקישור|http://uk.youtube.com/watch?v=wtWwpIVMTDg|סקישור| מה עברתי בשביל למצוא את זה ווה ווה
אני כל כך כל כך אוהבת אותם

למעלה