meningher

New member
../images/Emo207.gif אני צילמתי סיגן

איפה לפרסם אותו עכשיו ? אני מבולבלת :)

ענבר85

New member
השכנה שלי פעם היו אצלה כל הנכדים והמשפחה וזה.

ביומולדת שלה, והיא פשוט הלכה לישון ולא קמה. עכשיו הקטע הוא שבעלה כל-כך מסכן- הוא הלך להעיר אותה, עם כוס קפה ביד, והוא פשוט ראה אותה מתה. יש לי צמרמורת כשאני נזכרת איך ראיתי את האמבולנס ואותה..מתה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifוואי נוראי../images/Emo12.gif../images/Emo201.gif

עם אותו גיטריסט (קייסי
) אז הם בדיוק סיימו בחצות איזה הופעה ויצאנו לישון באוטובוס שלהם (טור באס), התדבחו, צחקו מה לא.. ואז הם כולם התעוררו ב2 בצהריים לסאונד צ'ק להופעה הבאה. ולחשוב שהופעה לפני זה בלילה הייתה כלכך טובה!! וראיתי עוד סרטון ביוטיוב של ההופעה האחרונה שלו הוא ניראה אפילו יותר בסדר מתמיד!!!! קיצור, הם קמו ב2 בצהריים, הוא לא התעורר והם ניסו להתעורר והבינו שהוא לא נושם
, קראו למשטרה/אמבולנס לא יודעת מה ולקחו ת'גופה שלו מהאוטובוס שלהם
אני לא יכולה לתאר את זה אפילו איך ללכת לישון 5 חברים ולהתעורר שאחד ישן איתם, צמוד אליהם, מת.
אולי עברו שלושה ימים אבל עדיין כל פעם שאני רואה וידאו/תמונה שמועת שיר שלהם עם הצרחות שלו אני עוד בוכה.

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gifזה כל כך עצוב ../images/Emo201.gif../images/Emo7.gif

למרות שאני לא יודעת על מי אתם מדברים.. לשמוע שאחד מחברי איזושהי להקה מת... זה כל כך עצוב... אם הייתי מעריצה של אותה להקה היה לי קשה מאוד לראות את ההופעה האחרונה של אותו אדם. משתתפת בצערכם

kelly7i

New member
לא מכירה את הלהקה נראלי

אבל באמת שזה עשה לי כל כך עצוב עכשיו לקרוא את זה
רק מלתאר את זה.. את הסיטואציה, את המקרה, את האובדן שלו זה ממש עצוב=[

MAY STAR

New member
../images/Emo187.gif היי לכולם.. יש לי בקשה.... :)

דבר ראשון.... אני מצטערת שפתחתי הודעה חדשה... תמחקו אותה אם בא לכם D: *** אני שומעת את השיר i'll be ok ו- five colors to her hair נראלי ככה רושמים.. טוב לא משנהה.. בקיצור... יש למקפליי שירים ממש יפים... :) ואני חושבת שטום מהלהקה ממש חתיך
אבל אני לא מצליחה למצוא תמונות שלו... אתם יכולים פליז לשים לי תמונות שלו???............. *פרצוף מתחנן* חח.. עזבו עובר עלי משהו >< יש לכם פורום נחמד.... אני ישמח אם לא תהרגו אותי על זה שפתחתי הודעה חדשה.... :) ^^ אהה ועוד משהו.. למקפליי יש איזה קליפ כזה שהם בבית חולים נראלי... ורואים שלטום יש קעקוע של כוכב זה אמיתי? אם כן אז מישהו יכול לשים לי תמונה שלו שרואים את הקעקוע? תודה מראש
וסליחה על החפירה

lirazraz

New member
* 5 Colours In Her Hair

והקליפ שהם בבית חולים זה Please Please ואין לי כאן תמונות שלו... כנסי אלתר של בוט:] ואני רואה שאת אוהבת את טוקיו הוטל:] ... גם אני D:

היי ^^, אני רואה שאף אחת

אחרת לא ענתה לך עדיין אז הנה התשובות לשאלותייך XDD הנה תמונה של טום אם הכוכב - אני אשרשר עוד כמה בהודעות מתחת הקליפ שאת מדברת עליו - זה שמצולם בסט של בית חולים הוא Please Please קבלי קישור ביוטיוב http://www.youtube.com/watch?v=LnIbxJ8UcY8 *פלייייז תהיה לחיץ!* מקווה שעזרתי

יופי, אני מקלידה כמו צב

אז כבר הספיקו לענות לך XDDD בכול זאת אני אשרשר לך עוד תמונה או שתיים

MAY STAR

New member
תודה רבה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היה באם טי וי לפני כמה ימים דירוג של הקליפים של מקפליי (או השירים ) איך התרגשתי שראיתי את זה .. כל פעם שאני רואה את טום אני נמסה ^^ הוא כל כך יפה..

L D N

New member
../images/Emo215.gif זה רק אני או שטום ממש דומה

למיקי מאוס?!

m i c k e y 15

New member
לאלא טום דומה פה וכל הזמן לג'יי לנו../images/Emo6.gif ממש

אבל!! חבל על הזמן כמה שהוא דומה לו XDD

למעלה