התמונה הזאת הרגה אותי XDD כל הכבוד !
C Charley XD New member 2/12/07 #229 אבל הם נראים כמו זוג >< ואני יודעת שהוא היה עצוב ... אמ אני אחפש את התמונה הזאת ...
C Charley XD New member 2/12/07 #230 >< עד ששלחתי מצאתי את התמונה ! למה הוא בוכה בכלל ? יש למישהי מושג?
A alonzo33 New member 2/12/07 #301 נראה לי שזה בגלל מה שלינדזי אמרה אז כשהיה את הקטע שלהם אחרי הסרט just my luck ולינדזי אמרה כמה דברים ממש מגעילים עליו... מגעילהההה
נראה לי שזה בגלל מה שלינדזי אמרה אז כשהיה את הקטע שלהם אחרי הסרט just my luck ולינדזי אמרה כמה דברים ממש מגעילים עליו... מגעילהההה
C Charley XD New member 2/12/07 #303 רציני ?? ../images/Emo2.gif אבל רגע זה היה בתקופה הזאת בכלל ?? אני שונאת אותה ><
C Charley XD New member 3/12/07 #345 היא אמרה דברים מרושעים >< כמו שהוא סתם ממציא והם מוציאים דיסק חדש אז הם יעשו הכל לפרסום בלה בלה בלה בלה לינדזי זIנה ! ועוד דברים שאני ממש לא זוכרת ... ><
היא אמרה דברים מרושעים >< כמו שהוא סתם ממציא והם מוציאים דיסק חדש אז הם יעשו הכל לפרסום בלה בלה בלה בלה לינדזי זIנה ! ועוד דברים שאני ממש לא זוכרת ... ><
O O0NoNi0O New member 3/12/07 #333 אומגאד. איזה חמודייייייייייייייייייייייייי פוקי הוא כולו אדום!! ובוכה דיי הוא כזה חמוווד לינדזי השרמוטה הזאתתת><"" אני בחיים לא יגרום לו לבכות
אומגאד. איזה חמודייייייייייייייייייייייייי פוקי הוא כולו אדום!! ובוכה דיי הוא כזה חמוווד לינדזי השרמוטה הזאתתת><"" אני בחיים לא יגרום לו לבכות
O O0NoNi0O New member 2/12/07 #221 אהההההההההההההההה איזה חמודייייייייייייייים אני כולי מתלהבת פה!!! איזה חמוד דניייי איך הוא מחבק אותוו!! והוא מסתכל עליו כזה כמו אבא או אח גדול שמרגיע כזה! אומגאש אני כולי מחייכת ככה DDDDDDDDDDDD: עכשיו!!! איזה פוווקייי!!
אהההההההההההההההה איזה חמודייייייייייייייים אני כולי מתלהבת פה!!! איזה חמוד דניייי איך הוא מחבק אותוו!! והוא מסתכל עליו כזה כמו אבא או אח גדול שמרגיע כזה! אומגאש אני כולי מחייכת ככה DDDDDDDDDDDD: עכשיו!!! איזה פוווקייי!!
O O0NoNi0O New member 3/12/07 #332 כה ככה אומרים טוב ככה אני אומרת נו כי הם פוקים כאלה!! אעיאעא הסתכלתי עליה שוב עכשיו. ניהיה לי חם
Y Yu vi New member 2/12/07 #262 וואייייי מעולההההההה! D:../images/Emo85.gif הייתי ממש צריכה את התמונות מאוביאסלי D: וגם מTG אבל על זה כבר אמרתי תודה =] אם ישלך עוד שוטים מקליפים ותוכלי לעלות זה יהיה מעולה! כי אני ממש צריכה שוטים של קליפים.. XD
וואייייי מעולההההההה! D:../images/Emo85.gif הייתי ממש צריכה את התמונות מאוביאסלי D: וגם מTG אבל על זה כבר אמרתי תודה =] אם ישלך עוד שוטים מקליפים ותוכלי לעלות זה יהיה מעולה! כי אני ממש צריכה שוטים של קליפים.. XD
Y Yu vi New member 2/12/07 #264 אני עוברת עכשיו על התמונות..../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif וואו דנייייייי כלכך חתיך פה!! פשוט אין לי מילים!!! ו.... צירפתי פה את דעותיי לגביי שתי תמונות.
אני עוברת עכשיו על התמונות..../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif וואו דנייייייי כלכך חתיך פה!! פשוט אין לי מילים!!! ו.... צירפתי פה את דעותיי לגביי שתי תמונות.