loli kiss

New member
מבינה אותך ../images/Emo24.gif

גם ההורים שלי היו כאלה כשהייתי בכיתות יותר נמוכות.. עד שיום אחד נמאס לי והשתקתי אותם P: רציני כאילו אני קורעת ת'תחת ולומדת למבחנים וכל השיט הזה ולהם יש עוד ת'חוצפה להתלונן לי על הציון למרות שהוא טוב והם סתם פרפקציוניסטים.. לא שהם היו כאלה גאונים בבצפר אבל שיהיה.. קיצר, החלטתי שהכי חשוב זה שאני משקיעה ושאני יודעת שהשקעתי כמה שאני יכולה ואם פעם אחת או יותר לא הלך לי טוב לא התמוטט העולם- זה מעצבן את אמא ואבא!? שישתו מים וירגעו
חח ובקשר לבלוג - תפרסמי אותו יותר- אני בטוחה שעוד יכנסו.. הוא כנראה לא מספיק מפורסם..
מקווה שעזרתי :)

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif../images/Emo207.gif3 - תזכרו את היום הזה טוב טוב.

זה הוכרז רשמית כיום 'בוא נפחיד את אלמוג למוות לפני שמשהו אחר יעשה את זה' בהתחלה דורית החזירה לי את הפחד של רעידת האדמה הקטלנית שתיהיה ביום רביעי ואז חברה שלי סיפרה לי שיש אנשים שאומרים שעד סוף השנה תתחיל מלחמה, מלחמת העולם השלישית! הצילו!!! אני צעירה מידי בשביל למות! [חיבוק, נחמה או כל דבר בסגנון שכזה יתקבל בברכה]

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifXDDDDDDD

סופרספיר טם טם טם!!!
תדמייני שזה גלימה..XDDDD צריך לעשות סמיילי של סופרמן!

McFly rullz

New member
יום רביעי רעידה??????????../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif

לא לאלא יש לי סיווווט מדברים כאלה
אני מפחדת מצונאמי מלחמות ורעידות אדמה. אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני גם צריכה חיבוק.

screamin pittas

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל הדיבורים על הרעידות אדמה מלחמות סוף העולם ושאר ירקות-זה סתם המצאות של אנשים משועממים שאין להם כותרות יותר טובות לעיתונים שלהם><.. יהיה טובXD

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gif אני ממש ממש ממש מקווה שזה נכון

כי אם לא הפחד יהרוג אותי לפני שמשהו אחר יהרוג אותי ><"

just orr

New member
../images/Emo24.gif

הממ.. ה"ועידת אנאפוליס" [או איכשלא כותבים ><] הייתה בדיוק בשביל שלא תהיה מלחמת עולם.. (לא שאני יודעת מה נסגר איתה, אבל זה כי אני מנותקת מהעולם משום מה XD) רוצה עוד חיבוק? ^^ בכיף

kelly7i

New member
יהיה רעידת אדמה ביום רביעי?=|

קטלנית? את רצינית? אמרו שתהיה אחת הרסנים עוד 10-50 שנה
ומה מלחמה, לא שמעתי על זה=| אני זוכרת שלפני כמה שנים היו התרעות למלחמה.. והיה כל הסיפור עם המסיכות אבק.. ואת לא יודעת כמה נלחצתי ופחדתי.. אני רוצה שיהיה פה רגוע, שישתרר פה רוגע כבר><

למעלה