Rose131

New member
יש מכשירים מיוחדים שמקריאים את האותיות או

משהו כזה.. *מסנג'ר*

Chemical Venom

New member
יש פה מעריצי אינקבוס?!?../images/Emo41.gif

מישהו יכול להסביר לי מה זה בדיוק?? Incubus - Look Alive - (Bonus CD( 2007 כי זה שוחרר או דלף עכשיו...ומענין אותי אם זה אלבום חדש או סתם אוסף...

Rose131

New member
יש פורום אינקובוס- 1717 אם אני לא טועה..

אולי שם הם יודעים

Incubus Creep

New member
הסברים../images/Emo9.gif

look alive הוא ביסייד שיצא רק בגרסא היפנית של Light Grenades ועכשיו אינקיובס מוציאים DVD חדש שכולל גם קטעים מהארץ (!) יהיו בו גם את הביסיידים שיצאו בגרסא היפנית
פעם הבאה מוזמנת לשאול בפורום אינקיובס, רק במקרה ראיתי את ההודעה שלךXD

Chemical Venom

New member
אמממ אוקי ו..

ודבר ראשון אני בן ולא בת.. ודבר שני כתוב כאן Incubus - Look Alive - (Bonus CD( 2007 שזה אלבום לא שיר ספיצי ויש בו מלא שירים תגידי לי אם משו נשמע לך מוכר?: 02-incubus-la_la_la_zoom_zoom_zoom 01-incubus-pathogens_born_of_wormy_interludes 06-incubus-soft_sculpture וכל מיני יש פה 17 שירים..

אני חושבת ש..../images/Emo223.gif

שהכוונה היא לדיסק שמצורף לDVD שיצא לפני כמה ימים ויהיו שם את כל התוספות שאמרו וד"א מישהו רוצה לנהל את הפורום? המועמד היחיד עזב את הארץ...

Incubus Creep

New member
תשאלי בפורום אינקיובס../images/Emo3.gif

אני בטוחה שיהיו שם כמה שישמחו לנהל.

Incubus Creep

New member
זה מהDVD החדש שלהם שקוראים לו Look Alive

ומצטערת, התבלבלתי בינך למישהי עם ניק דומה..

XDD ../images/Emo6.gif אם יש פה מעריצים של סימפל פלאן../images/Emo223.gif

הדיסק החדש שלהם יוצא ב12 לפברואר.. חיחי ביומהולדת שלי מי יודע אולי זה גם יהיה מעניין, יגרום לי להתעניין בהם שוב

Chemical Venom

New member
אפ יש פה מעריצים של BFMV אז ..../images/Emo41.gif

תדעו שלפני יומיים ייצא להם שיר חדש... Bullet For My Valentine - Eye Of The Storm

אני לא רואה למה הם לא יכולים לצרוח וגם להיות

בוגרים, זה לא שזה נוגד אחת תשני. והלהקות שאמרו שהן התבגרו באלבום החדש שהם הוציאו בדר"כ איכזבו- מבחינתי לפחות. [איידן ואמסיאר לדוגמא..]

למעלה