Chemical Venom

New member
אצלי בדיוק להפך...

להקות שאמרו שתהבגרו והוציאו אלבום ממש ממש אהבתי כמו DC איידן MCR לינקין פארק פיונרל פור א פרינד ובאמת לא חסר כאלה.. יצא להם אלבומים מעולים! ובולט באלבום האחרון שלהם הכל היה סקרימו מטורף וזה היה שירים נחמדים להוציא עלייהם תעצבים ולהופיע איתם אבל זה לא שירים שאפשר לשמוע יותר מידי.. אז אני מקווה שהאלבום הקרוב שלה יהיה היותר "שקט" ואני דיי בטוח שהוא יהיה אלבום מעולה!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמסכימה רק בקשר לפיונרל XD

מה..? יש להם באמת אחלה אלבום.. כל השאר לא אהבתי :\ כאילו המ.. איידן ומכר אני יכולה לשמוע ולחרוש אבל רק כי זה איידן ומכר. לא כי אני באמת אוהבת את הדיסק מכל עמקי נשמתי. וDC אולי ניסית לכתוב GC? אחלה אלבום

Runt

New member
אין צרחות? ../images/Emo2.gif

יאי, סופסוף אני אוכל לאהוב יותר מרק שיר אחד שלהם

07/12 מסיבת הבריטפופ אינדי הגדולה של חנוכה

Truebrit ליין הבריטפופ הותיק בישראל הספיישלים, המסיבות באלטרנטיב ובכל רחבי המועדונים בתל אביב האזימוט, פרק, לילינבלום25, GQ, המקסים, הקולטורה וכו' וכו' גאים להציג מסיבת הבריטפופ אינדי הגדולה של חג החנוכה על המוזיקה ינצחו DJ Shai Tsafrir (Truebrit) ( DJ DPS (David Pop Star Brit Pop / Brit Rock / Indie / MTV 2 וכול מה שבאמצא מליבה של לונדון דרך אירלנד סקוטלנד ועד פרברי ווילס ועוד ובנוסף יוקרנו קליפים נדירים על מסך ענק http://vidsearch.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.fullscreen&videoid=22300416 (Smiths, Pulp, James, Bowie, Carter USM,placebo. Blur, Kaiser Chiefs & Many More...) כניסה 40 ש"ח עד 01:00 ולאחר מכן 50 ש"ח פתיחת דלתות בחצות יום שישי 07.12 מועדון הסילבר, הרצל 146 תל אביב יש לנו מי-ספייס - כנסו לראות http://www.myspace.com/truebritparties נשמח לראות את כולכם שם

dave gahan dm

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo140.gifעצומה../images/Emo70.gif

אחריי שטייק דאת התאחדו וגם הספייס גירלז מתברר שגם boyzone , הלהקה האהובה משנות התשעים חוזרת ובקרוב יוצאת לסיבוב הופעות
חיתמו בבקשה על העצומה אם גם אתם רוצים שהם יגיעו לישראל
תודה מראש למי שיחתום

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבויזון זה כזה אמא שלי יואו XD

מה? נו. שרק נולדתי וזה שגרנו בגרמניה היא קנתה דיסקים שלהם ואני מכירה שירים שלהם מהשנייה שנולדתי

Runt

New member
OMG BOYZONE

לנצחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bb can i hold you tonighttttttt bb if i told u the right words at the right time you'll be mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

למעלה