זה מצער אותי שאתה שקרן וחסר כבוד למי שדן איתך
שקרן, כי כשהתקיפו אותך על כך שאתה לא יודע ביולוגיה בשקל, ישר תירצת את הכינוי שלך בשגיאת כתיב אע"פ שכל ההודעות שלך עוסקות בנושאים פסאודוביולוגיים חסר כבוד, כי אם היית טורח לקרוא את התקנון לפני שהחלטת לדחוף אותנו לתוך דיון פסאודו אבולוציוני, היית מגלה שכאן נמחקות הודעות שעוסקות בבריאתנות. כשתציג לי מאמר מדעי כלשהו החל משנת 1859 (אתה יודע מה? החל משנת 1809 באדיבות למארק) שמציג שאלה שבה למספרים קוראים בשמות "בשביל הנוחות" ושהצליחו להציג בה טיעון רלוונטי אני אתיחס לתוכן השאלה שלך. לגבי הכשלים בשאלה שלך: -לא ממש ברור אם הצגת מספר, סידרה... -לא ברור מה בדיוק n מייצגת. זו סיפרה? זה מספר? מה הקשר שלו לרצף הספרות שהצגת קודם. -מדוע יש שם 3 נקודות, זו לא דרך נכונה להציג מספר או סידרה שבסופו קיימים נעלמים, זו גם לא הדרך להציג את המספר האחרון בסידרה. בקיצור, מה ששירבטת שם חסר כל הגיון מתמטי. - עדיין לא הבנתי מה הנוחות הטכנית בהצעת שמות למשהו מתמטי. אין בזה שום הגיון - השמות הללו מתיממרים להיות סוג של אנלוגיה, לאנלוגיה אחרת שאתה עושה. אנלוגיות לא עובדות ככה. אנלוגיה, כשמה היא, דימיון ברמה כלשהי (אך לא דימיון מוחלט) ולכן היא מתאימה כדי להסביר להדיוט כלשהו פרט מסוים מתוך נושא כלשהו כשהיא מתאימה. אפשר לומר שפעילות מחשבית כלשהי דומה לפעילות פיזית, אי אפשר לומר שהן זהות. לכן, אנלוגיה מתאימה להדגים אבל לא כדי להוכיח. אם אתה מעונין להוכיח אז cut the fuckin bullshit ותכתוב לעניין, עם מספרים רלוונטים ותציג את הטענה שלך. אם תציג הוכחה רצינית סביר להניח שהמנהלים לא ימחקו אותה אני חייבת להזהיר אותך מראש, אין סיכוי שתכתוב הוכחה רצינית. אפילו בורים בביולוגיה יכולים להוציא טענות ביולוגיות הגיוניות יותר משלך.