GD ROCKS

New member
הלוואי.

חחח מזכיר לי שברנדניו ענו לי. התחרפנתי. וואי שיבואו באמת!!!!

אהההה איזה חמודים!!!../images/Emo223.gif

הוספתי אותם לפני כמה ימים וכתבתי להם גם שאני והמעריצים בישראל מתים לראות אותם אבל לא ענו לי הלוואי שיבואו!! איפה לירון? קשרים משהו, חייבים להביא אותם!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifממש חייבים קשרים D:

היום בצהריים אפילו שלחתי להם עוד הודעה
והם ענו לי תוך כמה שעות.. יוווווווו דיי זה ענקק#!#@$ חייבים לארגן עצומה באמת באמת רצינית או פשוט להתקשר לאיזה אמרגן ולהציק לו! D: הינה ההמשך->

OMG!../images/Emo223.gif

*ממשיכה להזכיר לעצמי לא להתלהב עד שמשהו בטוח* חייבים לפתוח עצומה ולצאת למסע קידום ענקי ואז לשלוח אותה איכשהו למפיקים בארץ יש באוונטפול איזו אחת אבל היא ישנה ועם 6 הצבעות, אז מה נראה לך כדאי לפתוח שם אחת חדשה או באתר אחר[אפשר את זה שגם העצומה של מיוז הייתה בו או ב'בוא יא מניאק'XD]?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבא יא מניאק ממש מטומטם..

צריך לדעתי למצוא אתרי אמרגנים בארץ ולשלוח להם הודעות מכמה אנשים.. שלא רק אני או עוד מישהו יפעלו בזה חח צריך גם לשלוח הוכחה ותמונה של ההודעה שלהם שהם רוצים ומקווים להגיע עוד השנה! ואם כבר עצומה וזה.. אז אני חושבת שכדאי לפתוח חדש באוונטפול ובאמת לצאת למסע קידום רציני!

BabyShambles

New member
קרה לכם שבמשך תעשה ימים הלאסט אף אמ שלכם

פשוט מסרב לקלוט את מה שאת שומעים? מה עושים?

../images/Emo216.gifקרה לי השבוע..קורה לי עכשיו!../images/Emo46.gif

זה קרה לי תחילת השבוע אז הלכתי לTOOLS->GET GLUGIN לאיזה מדיה שיש לך, זה עזר לי, עד היום. עכשיו זה שוב מתחרפן וניסיתי להשיג פלאג-אין חדש, לא עוזר כלום. אני מיואשת..

Djerry

New member
אוי שונאת שזה קורה

אני בד"כ מתקינה את התוכנה מחדש וזה מסתדר. זה לא לוקח הרבה זמן.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifוהוו כל מעריצי פיונרל!!../images/Emo41.gif../images/Emo223.gif

חתמו על העצומה! http://eventful.com/demand/D0-001-001413215-6 כמו שכבר הבנתם יש סיכויים טובים שהם יבואו.. אנחנו רק צריכים עצומה מכובדת להראות למפיקים בארץ כדי שירצו להביא אותם אז בבקשה עיזרו לנו לפרסם את העצומה!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifיווו פחות מיממה וכבר יש 22!

זה הישג טוב לפחות מיום
אני אומרת חייבים באמת באמת לפרסם בכללללללללללל מקום אפשרי!

CitizenErased

New member
זה שלהקה אמרה במייספייס שהם רוצים לבוא..

זה רחוק מאוד מלהיות "סיכוי טוב" שהם יגיעו.

למעלה