Rose131

New member
שיוו איזה עצוב!

מה ארה"ב מה
אבל יום שישי, איך נלך
וגם אולי סהר ישנה אצלי. המממ.. אנחנו צריכות מקום להתנחל בו בת"א. או שתשיגי אוטו כבר!

חח אני לא אסע בשבילהם לת"א..../images/Emo223.gif

אם כבר יש דיס מינס יו[עם שירים חדשים] ומן אלייב עוד שבוע אבל זה גם יוצא יום שישי ואין איך לחזור למחרת ;[

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמה עם מאן אליב באמת? יאללה שיצאו להופעות

ואז האקס שלי יכניס אותי חינם כי שניים מהלהקה הם בני דודים שלו/דודים אומשהו כזה XD

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo124.gifגראמי!!../images/Emo124.gif

טוב אז היום הגראמי ... מישהו מתכוון לראות ? או שזו רק אני ?>< בכל מקרה יש הופעות של פו פייטרס וQOTSA
, שגם מועמדים . עוד מועמדים שאולי יעניינו מישהו : פול מקרטני , בק , ניקלבק , וייט סטרייפס , ברוס ספרינגסטין , דוטרי , גרין דיי , U2 , אוונסנס , סלייר , אוזי אוסבורן , מטאליקה , ארקייד פייר , פליין וויט , איימי ווינהאוס , פארמור , מארון 5 , בון ג'ובי ועוד ... אבל בתכלס לא שווה לראות את הטקס בשביל כל אלה כי הרוב סתם בקטגוריות משניות שלא מופיעות בטקס אלא חצי שעה לפני משהו כזה שהאנשים עדיין בשטיח האדום (שזה די משעשע כי הכתבים אומרים להם שהם זכו במשהו ). רשימת המועמדים : http://www.grammy.com/GRAMMY_Awards/#04 למי שרוצה לראות היום ב3 בלילה בערוץ E! , ב1 שטיח אדום ולפני יש סיקורים .

למה יש מחר בצפר?!../images/Emo223.gif

אין מצב שאני אצליח להישאר עד 3.. אני מספיק מנסה לחזור לישון בשעות נורמליות אבל אם יהיו שידורים חוזרים אני אראה :0 פארמור מועמדים?! יפה להם!

Lyla Bellamy

New member
אני פשוט ישנה ואז מתעוררת ..

ופארמור מועמדים באמן החדש הטוב ביותר , באמת יפה להם , אחת מהקטגוריות החשובות .

GD ROCKS

New member
חחח אני תמיד יקרא את ההודעות האלה מאוחר מדי..

תגידו שארקייד פייר ניצחו..

../images/Emo207.gif../images/Emo41.gif

מאחר וכבר די יש לנו קשרים עם הלהקה, והם כבר הביעו כמה פעמים את רצונם להגיע להופעה פה בארץ, החלטנו (בהשראת מעריצי פיונרל) להפיץ את העצומה להבאת מדינה לייק (שמופיעה במייספייס שלהם, דרך אגב)
אוהבים אותם? נשמח אם תחתמו
http://eventful.com/demand/D0-001-000642851-7

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחח עכשיו אני וספיר פתחנו גל חדש של

עצומות XDDD אני כבר רואה איך פתאום יתחילו לפרסם שוב את של מיוז ושל מכר חחחחחחחח

למעלה