A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

איזה מסכנה

3has3

New member
../images/Emo112.gif ../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

chen010189

New member
../images/Emo7.gif

יו סיון ממש עמדו לי דמעות בעיניים כשראיתי את זה. מסכנה...ומסכנה אחותה שלא יודעת מה מצפה לה כשתגיע לארץ שולחת תנחומים
תעדכני לגבי המצב של שיר, מקווה שהמצב שלה ישתפר...אני יכולה לנסות להבין את גודל הטראומה

Mp3 GiRl

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo109.gif

מסכנה :( תנסי לידע אותה כמה שיותר שאת רוצה לעזור לה ואם היא רוצה להיות לבד אז תכבדי את זה אל תקחי ללב או משהו

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

את לא מבינה מה היה לי שנה שעברה , מאיזה סיכסוך עם ילדים אז שני ילדים נרצחו , אח של ילד מהשכבה התאבד בל"ג בעומר , עוד אח של ילד מהשכבה נפטר , למנהלת שהייתה לנו שנה שעברה יש סיבוכים בצוואר ,הייתה לה תאונה , אבא של רכז אחת השכבות [אני לא זוכרת כל כך מי] מת , ואחות של אחת המזכירות נפטרה .

chen010189

New member
אמאלה...

גם בשכבה של חברה שלי ככה והם מפחדים שיש להם קללה על השכבה היא גם אמרה לי שהמחזור שלה נקרא מחזור ל"ז וזה כאילו ההפך של ז"ל ואני מאמינה בדברים האלה אז זה המפחיד רצח!!!!!!

שנה שעברה..

שנה שעברה אצלנו בבית ספר כיתות י"א עשו סיאנס בבית ספר והיה להם שם סיבוך כזה... רק מאז כל הצרות התחילו..

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאיזה פחד !../images/Emo2.gif

את לא מפחדת ללכת לבית ספר ?

chen010189

New member
זה לא קשור גם אני הייתי עוברת בצפר..

אני מאוד מאמינה בדברים האלה, וכשזה קורה יותר מדי זה ממש לא צירוף מקרים כבר יש עכשיו גם סיפור כזה על עירוני ה' בחיפה והמנהל שם ממש משתגע..

Mori C

New member
../images/Emo41.gifנכון,

זה מלחיץ ומפחיד ! יאוו, וחברה שלי אמרה לי שהמילה "מקרה" היא צירוף של אותיות של "רק מה' " ואני גם מאמינה בכל "הצרופי מקרים" האלו ...

Mori C

New member
../images/Emo41.gifצודקת,

חחחח D: אבל עדיין זה די מפחיד ... :\

נזכרתי בעוד מקרה../images/Emo122.gif

הייתי שנה שעברה תאונת דרכים שהיו באותו שלושה ילדים במכונית והיה איתם גם אבא שלהם והאבא מת מהתאונת דרכים אז הוא בעלה של מורה שלימדה אנגלית בבית ספר שלי וחודשיים לפני התאונה נולדה לו בת.. המורה הזאת עברה לגור עכשיו בירושלים עם הילדים ,מסכנה :S

Mori C

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

יהי זיכרו ברוך
היו לי דמעות בעיניים כשקראתי את זה ...

Unaffected

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

אני אמנם לא מהפורום אבל הייתי חייבת להגיב.. אצלי בכיתה מהחטיבה נהרגו שני אבות,אמא של מישהי נפטרה [אחרי שאבא שלה נפטר לפני כמה שנים] ובבצפר בכלל נפטרו הורים של שני מורות ואבא של מישהי בשכבה אחרת [בדיוק באותו יום שנפטר אחד האבות מהשכבה שלי].. ואולי שמעת על הילד שהתאבד לפני שנתיים בבצפר שלו,כמה חודשים שבוגר של בית הספר התאבד ויומיים אחר כך נהרגה מורה בבצפר בתאונת דרכים וגם האב בית או משהו כזה נפטר בשנה שלפני.. צרות באות בצרורות S:

../images/Emo220.gif../images/Emo201.gif

אני מכירה את האשמות האלה.. אני האשמתי את עצמי בקרובת משפחה שנפטרה לפני כשנה וחודש.. זה דבר נוראי,וככה זה יהיה זה דבר חדש לה להסתגל לעובדה בלי אבא, את בתור חברתה הטובה תיהי שם תנסי להיות החזקה כמה שזה קשה לך. תנסי לתת את ה100% מעצמך,את יכולה להשבר,את בן אדם.. אבל תתני לה להשבר ראשונה,ואולי אפילו תפני לאיזה מקום יותר טוב שיעזור לך עם הבעיות אכילה שלה.. בכל מקרה,יהי זכרו ברוך.. ותנסי להוציא ממנה את האשמות האלה.. כי זה לא אשמתה!

DontWakeMeUp

New member
תודה לכולן ../images/Emo23.gif

ומוזר לי לשמוע שזה לא רק אצלנו..פאק מה הולך פה
הייתי היום בלוויה. פעם ראשונה וזה קשה
לא הפסקתי לבכות היא כל הזמן אמרה היא לא רוצה להשאיר אותו לבד, שהיא לא רוצה לעזוב אותו. אמא שלה נראית ממש רע והיא אמרה כל מיני דברים שפשוט לא הפסקתי לבכות!

למעלה