ונסיים עם משהו שמצאתי בתיקייה שלי........ מתחת לתיקיית פאניק |גבות|
C chen010189 New member 21/3/08 #49 ונסיים עם משהו שמצאתי בתיקייה שלי........ מתחת לתיקיית פאניק |גבות|
3 3has3 New member 21/3/08 #52 ../images/Emo112.gif למזלינו XD אבל הנה חזרה הקללה XDDDDDDDDDDDD גאד הוא היה כל כך חש
ע עדן וונטז New member 22/3/08 #78 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif הי! אני ראיתי פעם ת'שוקס שלוXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [פחח..פעם ,לפני יומיים XD] עדיאל וא משו כזה?
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif הי! אני ראיתי פעם ת'שוקס שלוXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [פחח..פעם ,לפני יומיים XD] עדיאל וא משו כזה?
L love to hate you New member 21/3/08 #54 אחות ,הוא גר בבאר שבע , תמצאי לי איפה הוא לומד אני אמצא לך את האייסי/מסן שלו
3 3has3 New member 21/3/08 #55 ../images/Emo112.gif איך תמצאי את המסנג'ר שלו? *-* בתקווה שתוכלי למצוא לי מסנג'ר של מישהו אחר
L love to hate you New member 22/3/08 #81 תיכופוניסט ../images/Emo6.gif ואם כבר אז אייסיקיו או מספר טלפון כי אין תמיד מסנג'ר..
A A v i v o o s h New member 22/3/08 #91 ../images/Emo204.gifלכול עיר יש כזה שנה שעברה היה לי את הטלפון של נית |גבות|
3 3has3 New member 22/3/08 #97 ../images/Emo112.gif ערס. שהיא אמרה שדומה לריאן... טוב, כל אחד שעברנו לידו היא:"יואו הוא דומה לריאן רוס *מזילה ריר*" XDDD
../images/Emo112.gif ערס. שהיא אמרה שדומה לריאן... טוב, כל אחד שעברנו לידו היא:"יואו הוא דומה לריאן רוס *מזילה ריר*" XDDD
A A v i v o o s h New member 21/3/08 #51 ../images/Emo204.gifזה נראה כמו הקקי של התינוקות כשהם נולדים
C chen010189 New member 21/3/08 #57 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק לא יכלת למצוא תיאור יותר טוב ואם כבר אז אחרי שדורכים עליו חח פאק אנחנו דוחות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק לא יכלת למצוא תיאור יותר טוב ואם כבר אז אחרי שדורכים עליו חח פאק אנחנו דוחות
A A v i v o o s h New member 21/3/08 #61 ../images/Emo204.gifXDDDDDDDDDDD מקודם דיברתי עם חנה במסן על המפגש שהיה בחנוכה, ואמרתי לה שאני יכולה להשבע שראיתי אותך בתומר
../images/Emo204.gifXDDDDDDDDDDD מקודם דיברתי עם חנה במסן על המפגש שהיה בחנוכה, ואמרתי לה שאני יכולה להשבע שראיתי אותך בתומר
C chen010189 New member 22/3/08 #69 הייתי עם מדים של חיילת אז אם ראית חיילת אם קוקו של יחנע ומטרייה אדומה ביד[מה עבר עליי טוב שלא הלכתי עם מקל של גריאטרים וזהו ] אז זאת אני כל פעם שאני בדיזי אני בתומר אה ועכשיו אני נזכרת שראיתי שם את ליאל אז כן איכס תומר התדרדרו אין להם דברים יפים כמו פעם
הייתי עם מדים של חיילת אז אם ראית חיילת אם קוקו של יחנע ומטרייה אדומה ביד[מה עבר עליי טוב שלא הלכתי עם מקל של גריאטרים וזהו ] אז זאת אני כל פעם שאני בדיזי אני בתומר אה ועכשיו אני נזכרת שראיתי שם את ליאל אז כן איכס תומר התדרדרו אין להם דברים יפים כמו פעם
C chen010189 New member 22/3/08 #70 עם* ואני מנחשת מה חנה ענתה לך: חנה אומר/ת: אז איך נשארת בחיים? אביבוש אומר/ת: מזתומרת חנה אומר/ת: מהכיעור לא ראית היא מכוערת טילים מזה...אבל התספורת של קלטי לריאן נראית טוב לידה מה, הייתי חיילת מכוערת היה לי שיער בגודל של אנלא יודעת מה והסוודר היה גדול עליי בטירוף
עם* ואני מנחשת מה חנה ענתה לך: חנה אומר/ת: אז איך נשארת בחיים? אביבוש אומר/ת: מזתומרת חנה אומר/ת: מהכיעור לא ראית היא מכוערת טילים מזה...אבל התספורת של קלטי לריאן נראית טוב לידה מה, הייתי חיילת מכוערת היה לי שיער בגודל של אנלא יודעת מה והסוודר היה גדול עליי בטירוף