../images/Emo202.gifמשעמם,תקנו אותי אם יהיו לי טעויות..../images/Emo79.gif
חוזרים לרחוב מאיפה שהתחלנו מרגישים טוב ככל שאוהבים יכולים, את יודעת[הוא שר את זה לה/לו/להם?
] כן אנחנו מרגישים כל כך טוב אוספים/מקבלים[
] דברים שלא היינו צריכים לקרוא זה נראה כמו הסוף של ההיסטוריה, כמו שאנחנו יודעים זה רק הסוף של העולם [אוי גאד איך שזה נשמע בעברית
] חוזרים לרחוב מאיפה שהתחלנו מרגישים ...............................[אני מרגישה נכה, 4 יח' באנגלית :X], את יכלת את יכולה[אני מתחילה לפרוש XD] בתוך מקום שבו המחשבות יכולות לפרוח בתוך חדר שבו זה 9 אחרה"צ ואנחנו יודעים שזה יכל להיות... ואנחנו יודעים שזה היה צריך... ואת יודעת שאת גם מרגישה את זה... כי זה 9 אחרה"צ והעיניים שלך בגודל הירח[
?] את יכלת כי את יכולה אז את עושה[
?????????? <--זה אני עושה על התרגום שלי] אנחנו מרגישים כל כך טוב רק הדרך שאנחנו עושים כשזה 9 אחרה"צ... העיניים שלך בגודל הירח את יכלת כי את יכולה אז את עושה אנחנו מרגישים כל כך טוב חוזרים לרחוב יורדים ל/על[?
] כפות הרגליים מאבדים את התחושה של רגש יחיד במינו[??? לא מצאתי תרגום יותר טוב] את מבינה למה אני מתכוון? חוזרים למקום איפה שהורגלנו להגיד בן אדם זה מרגיש טוב להרגיש בדרך הזאת עכשיו אני מבין למה אני מתכוון חוזרים לרחוב, חוזרים למקום חוזרים לחדר איפה שהתחלנו חוזרים לחדר איפה שהתחלנו *פזמון עם חצוצרות
*