עוזבת את כל הפורומים.

שמחתי להיות פה,למרות שלא כל כך הייתי פה..חח אני לא חושבת שאני אחזור שמרו איתי על קשר [email protected]
אוהבת את כולם! 3> ביי

בקשה ../images/Emo20.gif

למישהו יש את התמונה של פאניק שהם באולם קולנוע ? פשוט אני מה זה אוהבת את התמונה הזו
ולמי שיש אפשר בגודל גדול - אמור לשמש לרקע

מישהו מכיר סטודיו טוב לפירסים באזור חיפה?

אני לא מתכוונת להתקרב לסטודיו שיש בעיר שלי למרות שפעם סמכתי עליו אבל עכשיו אני ממש לא מסיבות שלא חשובות כרגע. פשוט אל תתקרבו לסטודיו בקריית שמונה.
בקיצור, מחר אני נוסעת לחיפה עם ההורים שלי ואחי הקטן ואני רוצה לעשות שם קרוס ואולי טראגוס וסיידליפ אם אמא שלי לא תיבהל יותר מדי מהסייד ואם אני לא אפחד מהכאבים של הטראגוס >.> אז.. מישהו מכיר שם סטודיו טוב? אפשר גם בקריון או בסביבה וכאלה
ואל תגידו לי לשאול בפורום פירסינגים וקעקועים כי אסור להמליץ שם על סטודיואים ><

chen010189

New member
../images/Emo9.gifאכן יודעת../images/Emo45.gif

אני עשיתי בגרנד קניון ב"ארט טאטו" 2 חבר'ה הכי חמודים ומצחיקים...מתה עליהם! דימה ואסי XDD חחחחח אסי בכלל קורעעעע...ויש שם אחד שראיתי רק פעם אחת מעניין אם הוא יזכור אותי..רון גם קורע פחדדד חחח בא לי לחזור לשם רק בשביל הצחוקים. סטריליים מאוד, איכותיים...גם המראה של הסטודיו עושה רושם מהתחלה כבר... אני הלכתי אליהם גם כשהייתה לי אינפקציה בנזם [גולה ממש גדולה מכוערת וכואבת] והוראות טיפול שהוא נתן לי תוך שבוע כבר לא היה לה זכר... יש סטודיואים שהפירסר מרשה לעצמו להגיד לך לטפל בפירסינג עם אלכוהול[א-ס-ו-ר להתקרב עם אלכוהול לכל החכמים שהולכים לעשות עם אקדח!!!!!!!!!!!! תעשו טובה לפירס המסכן שלכם ואל תגרמו לו טראומה], מהם את לא תשמעי דבר כזה בכלל... כל מי ששמע שעשיתי שם אומר שהם יקרים במיוחד הסיידליפ שעשיתי[ז"ל] אבל המחירים ככה זה ברוב הסטודיואים... לי הנזם עלה עם ההתחוררות 120 מתכת רגילה[טיטניום שזה יותר איכותי=200, אם את רגישה עדיף טיטניום...לי מתכת רגילה לא עשתה טוב ואני הכי רגישה בעולם..], כשקניתי חישוק עלה 70...אני לא מכירה סטודיו שעושה בפחות מ120...יש כאלה שעושים אפילו ב150... וחוץ מזה התקופת החלמה הייתה מהירה בכל הפירסינגים שעשיתי שם לא היו לי אינפקציות או כל בעיה אחרת...גם באף זה היה רק כי חטפתי פעמיים מכה חזקה בתקופת החלמה וזה מה שקרה... אני מכירה גם את ויקטור בכרמל מסיפורים של אנשים אישית לא הייתי שם אף פעם...ושמעתי שהוא יקר רצח... אבל הכל יחסי...ושמעתי עליו שהוא מאוד איכותי ומלא בחיפה עושים אצלו אז לא יודעת...

3has3

New member
../images/Emo153.gif יש לי דלקת ריאות ;;

ואני מרגישה כאילו זאת שפעת ;; כאילו כל העצמות שלי נשברות ;;

chen010189

New member
כולם חולים מהמזג אוויר הזה../images/Emo4.gif

גם אבא שלי יש לו חום וכל היום הוא משתעל ועושה "אעמממ" חזקים בגרון[נו הבנת XD] והיום הוא גם הקיא X: והמטורף הולך לעבודה...למרות שהבוס שלו התקשר אליו ואמר לו אתמול שאם הוא חולה שלא יבוא והוא הולך בכל זאת :| עוד הוא פקיד קבלה עומד כל המשמרת.....אני אם אני חולה אני לא יוצאת מהמיטה XD תרגישי טוב|נחמדה|

3has3

New member
../images/Emo153.gif זה לא נראה לי בגלל זה XD

זה נראה לי כי פתחו את הקיוסק בבית ספר... הספקתי לאכול איזה שמונה ארטיקים בשישי-שבת-ראשון X: ואמא שלי אמרה שכן השתעלתי כל השבוע X: ואתמול בבוקר קמתי ואמרתי לה שאני לא מרגישה טוב וכל שניה שיניתי את דעתי אם ללכת לבית ספר או לא XD כי היא עשתה חזרה למת' ;; אבל לא נורא.. אממ.. אה כן, בבוקר היה לי 38 חום ואז הלכנו לרופאה והיא כזה:"כמה זמן את כבר משתעלת?!" כאילו היא הייתה ממש בשוק ואז אמרה שיש לי דלקת ריאות XDDD וביום חמישי אני צריכה ללכת שוב ;; ואז בשישי אני אלך לבית ספר
אבלללללל היום יש את התרגיל וכל כך רציתי להיות שם ;; כי תקעו את הכיתה שלי במסדרון ואמרתי שלשום כזה בקול ליד זה שתלה שלטים "לממד" שאם יפול טיל ח'5 ימותו XD וזה נכון, נו! כי אנחנו במסדרון! אבל מצד שני זה יותר טוב מאשר להיכנס לכיתת ערסים ופאקצות XD אנחנו רק נמצאים לידם D: אבללללל הכיתה הזאת ליד השירותים... כאילו ממש אחד ליד השני... אז או שנמות מהסירחון XD לא חשוב, אני אחיה לי! כולם ימותו ואני אחיה!_()*&^%$

3has3

New member
../images/Emo153.gif נכון ;;

כי הייתי במחשב וכל שניה הרגשתי כאילו הכל זז.
אז הלכתי ממנו כל איזה חצי שעה-שעה
בואי היום D: אני מרגישה יותר טוב

למעלה