../images/Emo9.gifאכן יודעת../images/Emo45.gif
אני עשיתי בגרנד קניון ב"ארט טאטו" 2 חבר'ה הכי חמודים ומצחיקים...מתה עליהם! דימה ואסי XDD חחחחח אסי בכלל קורעעעע...ויש שם אחד שראיתי רק פעם אחת מעניין אם הוא יזכור אותי..רון גם קורע פחדדד חחח בא לי לחזור לשם רק בשביל הצחוקים. סטריליים מאוד, איכותיים...גם המראה של הסטודיו עושה רושם מהתחלה כבר... אני הלכתי אליהם גם כשהייתה לי אינפקציה בנזם [גולה ממש גדולה מכוערת וכואבת] והוראות טיפול שהוא נתן לי תוך שבוע כבר לא היה לה זכר... יש סטודיואים שהפירסר מרשה לעצמו להגיד לך לטפל בפירסינג עם אלכוהול[א-ס-ו-ר להתקרב עם אלכוהול לכל החכמים שהולכים לעשות עם אקדח!!!!!!!!!!!! תעשו טובה לפירס המסכן שלכם ואל תגרמו לו טראומה], מהם את לא תשמעי דבר כזה בכלל... כל מי ששמע שעשיתי שם אומר שהם יקרים במיוחד הסיידליפ שעשיתי[ז"ל] אבל המחירים ככה זה ברוב הסטודיואים... לי הנזם עלה עם ההתחוררות 120 מתכת רגילה[טיטניום שזה יותר איכותי=200, אם את רגישה עדיף טיטניום...לי מתכת רגילה לא עשתה טוב ואני הכי רגישה בעולם..], כשקניתי חישוק עלה 70...אני לא מכירה סטודיו שעושה בפחות מ120...יש כאלה שעושים אפילו ב150... וחוץ מזה התקופת החלמה הייתה מהירה בכל הפירסינגים שעשיתי שם לא היו לי אינפקציות או כל בעיה אחרת...גם באף זה היה רק כי חטפתי פעמיים מכה חזקה בתקופת החלמה וזה מה שקרה... אני מכירה גם את ויקטור בכרמל מסיפורים של אנשים אישית לא הייתי שם אף פעם...ושמעתי שהוא יקר רצח... אבל הכל יחסי...ושמעתי עליו שהוא מאוד איכותי ומלא בחיפה עושים אצלו אז לא יודעת...