chen010189

New member
../images/Emo32.gifאחד שאני מדברת איתו במייספייס בא לישראל

במאי חח זה צ'ארלס שפעם שמתי פה תמונה שלו..חתיך איזה פאדיחה אני לא יודעת כלום באנגלית אני מנסה לספר לו שהוא יהיה פה הוא יראה את החגיגות ליומולדת 60 של המדינה ואני נשמעת צולעת אש.. אני אפילו לא יודעת איך אומרים "היום הולדת ה60" כדי להסביר לו למה השנה זה יהיה מיוחד
איך אני אדבר איתו במציאות????? למרות ששמתי לב שאפשר לגמגם והם מבינים
בבגרות באנגלית בע"פ גמגמתי וחירבשתי בסוף היא נתנה לי 96 O___O והמגן בכלל היה 98 או שניסיתי לספר לו על אילת...ולא ידעתי כלום בסוף תקעתי לו משפט מסכן "אילת זאת עיר מגניבה" חחחחח גאד... הוא שם בחיל האוויר בתפקיד בכיר או משו לא ממש הבנתי אז הוא בא לפה משליחות D: חחחחח אני עושה לו "יאאא אתה תפגוש את ראש הממשלה???" XDD חח נראה לי אני אעלם לקראת מאי X: "אופס המסנג'ר התקלקל לי איך היה בישראל?" XD באמא שלי..הוא יתחיל לדבר איתי אני לא אבין כלום X: תות אומר/ת: hi sorry for yesterday,I wasn't here [email protected] אומר/ת: lol thats okay [email protected] אומר/ת: i figured out my israel schedule תות אומר/ת: so when will you come??? [email protected] אומר/ת: May 2 תות אומר/ת: huh cool, for how much time? [email protected] אומר/ת: until june 29 [email protected] אומר/ת: lol תות אומר/ת: :|lol wow... haha so you'll see the big celebration for the Independence day of Israel:p on may 13 [email protected] אומר/ת: i heard it was may 9/10 [email protected] אומר/ת: lol [email protected] אומר/ת: but ill be in Tel Aviv May 13 תות אומר/ת: yes you'll still see the shows and the parties.. [email protected] אומר/ת: :) [email protected] אומר/ת: May 2-4 - Jerusulem May 5-7 - Haifa May 8 - Nazareth May 9-10 - Eilat May 11-12 - Beer Sheba May 15 - June 29 - Tel Aviv [email protected] אומר/ת: that's my schedule תות אומר/ת: Eilat is the most cool city!! :D for teenagers...you'll have fun, there are many beaches and stuff... what are you going to do there? תות אומר/ת: it's a small city [email protected] אומר/ת: hang out [email protected] אומר/ת: i just want to see all of Israel [email protected] אומר/ת: that's all [email protected] אומר/ת: lol תות אומר/ת: huh ok lol [email protected] אומר/ת: there's a beach there [email protected] אומר/ת: why wouldnt i want to go [email protected] אומר/ת: its super cheap too [email protected] אומר/ת: :) תות אומר/ת: lol there are many beaches and it's a popular city for young people:D but i have to say, sometimes it's very hot and sometimes it's very rainy...it's crazy weather now lol but in Eilat it's very hot, all the time ^כן כן זאת טעימה מהאנגלית הצולעת שלי שאלוהים ישמוררררררררררר הוא אומר משהו אחד ואני עונה משו לא קשור חחחחחחחחחחח, אמא שלי מתחננת שאני אלך לוול סטריט "את רוצה לטוס לטיול בארה"ב, אני ממש רואה אותך שם מסתדרת יופי
" XD

chen010189

New member
אומאגד קופי מה שהיה לנו במלחמה../images/Emo12.gif

רק יותר חלש במלחמה דפקו לנו את עור התוף עם העוצמה של זה
ישבתי בסלון 40 דק' הסתכלתי על השעון שיעבור כבר

DontWakeMeUp

New member
חחחחח את לא מבינה מה עשו אצלי בכיתה.

אמרו בהתחלה להכנס מתחת לשולחנות אז היו ילדים חכמים שפשוט הרימו את הקולחן ושמו עליהם XDD כיתה של מפגרים D: ואחרי זה הלכנו ל"מרחב המוגן" והיה מצחיק כולם "בכו" ואת רואה המנהל שלנו כזה חש באמת אז הוא אומר "פגע טיל במגרש" "הוא עולה באש" ובסוף הוא אומר כזה "הכבאים הצליחו להתגבר על השריפה אפשר לצאת" XDDDDD אלוהים ><

אצלנו הכי דפוק ../images/Emo6.gif

פתאום יש אזעקה וכולם רגועים ,לא קרה כלום.. אני וחברה שלי פתחנו את החלונות ושמעו את האזעקה ממש חזק ואז כולם ממש נלחצו והיא אחד המצחיקים ,כשאמרו להיכנס מתחת לשולחן פשוט ישבנו ודיברנו עם המורה

XD

חח אצלנו אצל התחילו לשים בכל הבצפר שלטים "חדרי שינה" [על הכיתה שלנו.. אשכרה - חדר שינה], "בית כנסת" וכן הלאה
ואז ילדים שמו על עצמם תחבושות וזה.. כאילו הם הפצועים XD זה מצחיק.. אבל עדיין מפחיד קצת, לא דעת :S

DontWakeMeUp

New member
אני ינטוש פה../images/Emo7.gif

אין לי זמן לכלום, אני יגיב בכל הדמנות שתהיה לי. חמישי שישי אני לא יהיה. אני במחנה. D: וכנראה גם אין לי מפגש פסח.
קיצרו לנו את האמאמא של החופשים.
חן תצפי למסר ממני בימים הקרובים [אין לי כוח להכנס עכשיו XD]

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאבלאבל../images/Emo7.gif

תחזרי מהרר! 3> נתגעגע

chen010189

New member
הגעתי למסקנה שאני מאוהבת בפורום הזה

קודם כל כי זה פאניק
ודבר שני, כל הבנות פה אחת אחת! כל אחת יותר חמודה מהשניה
קראו לזה התחנפות, קראו לזה "מהעוברעליה", קראו לזה איך שתרצו *חלי מארץ נהדרת
* הייתי חייבת לשתף בפרץ האהבה שתוקף אותי כל פעם שאני בפורום הזה ועכשיו תבינו למה אני כל כך חייבת מפגש כבר מזמן
אה ואיך שכחתי...*הולכת להכין מרשם מורעל לסיון
* אבל סיון שתדעי לך שהשתפרתי באפייה שלי!
חכי עד שתראי מה אני מכינה להורים שלי ליום הנישואין
רק מהטעם את תחזרי בך אבל אני אהרוג אותך מסקרנות!!!

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!

פורום מדהים! ותודה לך, נשמות 33333333333333333333>

למעלה