כוסאמא של זה זה לא עושה קישור%$@%@$$! ניסיון
D DontWakeMeUp New member 18/4/08 #103 וווואי אתן יודעות שTmz [תכלת] אז היא יפה ובלי לעשות פאדיחות. סליחה D:
T Tmz New member 18/4/08 #109 O: סיון! XDDDDD *אני מתפוצצת מצחוק ואסור לי, כי זה בערך ארבע בבוקר ואני אעיר את כולם* זה לא נכון. ממש ממש לא נכון. אני נראית כמו חזיר ים בלונדיני. פיכסה. סיון די להפיץ שקרים! XDDD
O: סיון! XDDDDD *אני מתפוצצת מצחוק ואסור לי, כי זה בערך ארבע בבוקר ואני אעיר את כולם* זה לא נכון. ממש ממש לא נכון. אני נראית כמו חזיר ים בלונדיני. פיכסה. סיון די להפיץ שקרים! XDDD
D DontWakeMeUp New member 18/4/08 #112 אומגאד האנטרנט שלי היה מקולקל ופשוט התפחלצתי בבית. במיוחד יום שישי אין מה לרקאות בטלויזיה או לעשות משהו. הכל בגלל שיפוצים בכפר. יופי טיפשים תעשו את זה בזמן בית ספר.
אומגאד האנטרנט שלי היה מקולקל ופשוט התפחלצתי בבית. במיוחד יום שישי אין מה לרקאות בטלויזיה או לעשות משהו. הכל בגלל שיפוצים בכפר. יופי טיפשים תעשו את זה בזמן בית ספר.
L love to hate you New member 22/4/08 #128 ../images/Emo32.gif סתמו אמרתי כבר ואני אגיד שוב ,לא לשרשר להודעות של תפוז אנשים מודיע. תגידו ,מישהו יודע מה קרהכ לחן? היא לא עונה לפלא והיא לא במסן ,נראה לי היא מתה
../images/Emo32.gif סתמו אמרתי כבר ואני אגיד שוב ,לא לשרשר להודעות של תפוז אנשים מודיע. תגידו ,מישהו יודע מה קרהכ לחן? היא לא עונה לפלא והיא לא במסן ,נראה לי היא מתה