chen010189

New member
ס'כיף לשמוע את הביטלס../images/Emo9.gif

ולעבור במעבר חד מאול יו ניד איז לאב לשיר פתיחה של האלופה

chen010189

New member
הנה מתחילים היח"צונים, שנעשה משו גם אנחנו?

10 מי יודע....10 אני יודעת....10+5 שירים שווים באלבום החדש 9 אפטרנון... |גבות|

chen010189

New member
../images/Emo32.gifאמא שלי מנסה להיות מגניבה../images/Emo6.gif

הייתה כתבה בחדשות שהאוזניית בלוטוס מסרטנת אני: חח היי אני שמה בלוטוס..מזכיר לי לתקן את המתאם ולהעביר שירים אמא: למה? מה עם הMP3? אני: בפח... אמא: אז נקנה חדש! אני לא צריכה שתסתכני עם הבלוטוס הזה! קיצר אחרי שחפרנו אחת לשניה וקבענו שיום שישי הקרוב אנחנו הולכות לקניון לקנות היא: חן את יודעת שמעתי שיש כבר MP4 אולי נקנה MP4? אני: מה אני צריכה את זה...אני רוצה MP3 קטן להליכות... אחרי יומיים היא: חן היום ראיתי מישהו עם מכשיר ביד הוא שמע מוזיקה היה כתוב על זה אייפוד! מזה אייפוד???? אני: שאפשר לראות בזה קליפים ויש בזה עוד אפשרויות היא: אה אז אולי נקנה אייפוד???? אני: אמא. T___________T או שהיא רוצה לעבוד דרך האינטרנט בנוסף לעבודה שלה אבל העיקר כל שני וחמישי "חן לחצתי על משהו בטעות בואי תראי חן למה המחשב לא נכבה לי? חן למה זה פותח לי 500 חלונות?" ואני באה למחשב אני רואה 100000000 חלונות פתוחים אבל העיקר היא רוצה לעבוד דרכו

אוי ../images/Emo6.gif

מזכיר את הימים שאמא שלי התחילה לקחת לי את המחשב XD אשכרה ככה

../images/Emo6.gif

וואו. נחמד שאמא שלך מנסה XD ככה גם הייתה אמא שלי.. אבל עכשיו היא יודעת הכל. למשל כשהלכנו לעשות קניות בקסטרו שאלתי אותה בקשר לבגד אחד והיא אמרה לי : "את יודעת מזה?! זה באופנה! הכי הכי שיש באופנה!" O_O כן,מפתיע. היא גם השתלטה לי על המחשב.. אז המסקנה היא: תהנה כל עוד את יכולה.

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo6.gif זה כל האימהות ככה D:

חחחחחחח כ"כ מזכיר את אמא שלי XD

chen010189

New member
לא כולן כאלה, יש את החסכניות

פעם היא דווקא הייתה כמו רוב האימהות "אמא אפשר MP3?" "בשביל מה חן, יש לך ווקמן..." והווקמן מת "אז נקנה חדש! בשביל מה לקנות MP3 ב200 שקל אם אפשר למצוא ווקמן ב50?" טוב שלא רצתה לקנות לי טרנזיסטור XDD נהייתה קולית אבל אני השתניתי, כאילו, לא נעים לי שהיא תוציא עליי כסף אז אני הולכת לזול X: ותכלס הMP 3 זה רק להליכות שלי...אני רק שומעת ממנו מוזיקה, אני לא באמת צריכה את כל האופציות האלה של קליפים וכאלה... אז פשוט חבל לי. עם הזמן מתחילים להבין את המשמעות והערך של הכסף
(אוי ואבוי אני מתחילה להיות כמו אמא שלי לפני כמה שנים)

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDDDDDDDDD

איזו אמא XDDDDDDDDDD היי, לפחות היא רוצה לקנות לך אייפוד! תחשבי שיש אנשים שצריכים לשכנע את ההורים שלהם לקנות להם את זה, ואמא שלך מנסה לשכנע אותך לקנות את זה XDDDDDDDDDD וטוב, העיקר שהיא מבינה במחשבים XDDDDDDDDDDDDD

יש לי את הדיסק של פאניקקק+בעיה

אוקי אז מחר יש לי יומולדת [D:] וחברה שלי קנתה לי את הדיסק.. והייתי ממש שמחה וזה, ואז - שמתי אותו במחשב.. והוא לא עבד!@# כאילו, הוא כן. אבל רק היה מין משהו כמו שומר מסך שאומר: stay in touch with panic at the disco וצריך להירשם או משהו.. בקיצור, כל מה שרציתי לעשות היה לשמוע את השירים של הדיסק אבל זה כאילו אין כזאת אפשרות או משהו =( לעוד מישהי זה קרה? =\

chen010189

New member
אני שמה בסטריאו אבל טוב לדעת שיש שם חלק

למחשב
בטח להירשם לרשימת תפוצה או משהו, נרשמתי באתר של FBR כבר על פאניק ופוב...אבל כל מייל שהם שולחים אני כבר יודעת עליו מהפורומים

כן XD

גם לי זה קרה בהתחלה.. ואני כזה "אוקי , הם עבדו עלינו?" XDDD אבל אז נכנסתי למחשב שלי קליק על המקש הימני של העכבר ועל Play ואז זה פותח לך. ^__^ איזה חכמה אני הא? עד שהבנתי את זה הייתי צריכה להרשם למועדון ואז הבנתי שהם עבדו עלי XD

3has3

New member
../images/Emo153.gif כן O:

זה לא נפתח במדיה פלייר... זה סתם פותח איזה דבר עם תמונה מכוערת וזהו

chen010189

New member
../images/Emo32.gifחנל'ה אופה קטנה...חנל'ה שוויצרית גדולה..

אבל מותר
עוגת תפוחים וקינמון לחמניות קמח מצה עם שומשום וקימֵל (כתגובה להודעה של העוגה) http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=771&msgid=115564035

למעלה