chen010189

New member
../images/Emo6.gif

חחח ואני עוד שואלת אותה אם זאת תמונה של ריאן שלא ראיתי.. וכולי רצינית..

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאמאלה../images/Emo178.gif

בהתחלה לא היה לי נעים להגיב, למקרה שזה ריאן ורק אני סתומה חושבת שזאת סיון

chen010189

New member
חעחעחעחע סיון אמרתי לך!!!הנה גם אביב חשבה

גדוול D: אני חייבת להראות היום לאמא שלי, נראהמה היא תגיד..

chen010189

New member
אני רואה שאני צריכה לשקול קריירה בקומדי בר...

ודרך אגב למי שראה את הפרסומת של הגבינה של תנובה עם הילדה הג'ינג'ית אז הפנים שלה=הפנים של סיון!!!

chen010189

New member
היי מצאתי שחקן יפני שהיא וריאן דומים לו קבלו

קניצ'י מטסויאמה גדולללללל
טוב אומרים שלכל אחד יש 7 כפילים בעולם אז הנה של סיון-הילדה מהפרסומת לגבינת תנובה, ריאן, קניצ'י זה בינתיים|גבות|

NoAmItA ChAn

New member
יש לי מישהו מבית הספר שכל כךךךךךךךך דומההההה

לריאןןןןןןן X________X והוא בשכונה שלי! וכל פעם אני כל כך מתאפקת שלא לאנוס אותו ;;

Maddie

New member
הוא נראה כמו התינוקות האלה../images/Emo185.gif

עם הלחיים השמנמנות

chen010189

New member
../images/Emo32.gifמצבי מדרדר מיום ליום...../images/Emo6.gif

אוקיי אם יש משהו שאתם לא יודעים זה רמת האהבה שלי לחיות ולא נראה לי שמישהו שלא מכיר אותי לפחות מגיל 0 ידע אי פעם באיזו רמה... אם אמא שלי לא הייתה אלרגית לפרווה{כן|:} ואבא שלי לא היה שונא כל כך חיות הבית שלי היה נראה כמו הפינת ליטוף של הגן חיות התנכ"י
קיצר כמו שכבר חפרתי לכם לא מעט יש אצלינו הרבה יונים מתוחכמות שברגע שהן רואות שאין אף אחד הן באות להתיישב לנו על החלון...פעם הן היו נכנסות לנו הבייתה ומחרבנות במרפסת דרך החלון ואז הועד בית הזמין מישהו שיתקין לכל מי שגר בקומות העליונות{אני קומה 10} רשת מיוחדת חוץ מבחלון במטבח כי זה לא מתאים אז הן יושבות שם...{טחח תארו לכן מה קורה כשאני אופה לחם...בכלל חגיגה הרי הן מתות על לחם ואני מתה מחום ומתה לפתוח חלון שיהיה לי אוויר ואני לא יכולה אלא אם כן אני עומדת ממש ליד החלון, מספיק שאני אזוז משם לשניה והיא ישר תבוא} בקיצור בזמן האחרון מזה התחלתי לאהוב אותן חחחחח הן חמודווווות. יש לי רקע במחשב שצילמתי אחת שתפסתי על החלון במטבח שלי XD ועכשיו היו איזה 2 אבל אמא שלי העיפה אותן חחחחחחח ואני ישר רצתי לראות אותן.. אין אין מחלה D: אני אוהבת אפילו חמוסים שידוע שרוב האנשים נגעלים מהם
בעזרת השם עוד שנתיים אני רוצה לעבור לת"א בשביל הלימודי משחק אז אני עושה לאמא שלי "חכי בבית שלי...אני כבר מתכננת לקנות צ'ינצ'ילה, לאמץ כלב ואולי גם חתול ודגים...את לא תוכלי לבוא לבקר חחחח"

../images/Emo207.gif~צומי רצח~../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo126.gif../images/Emo25.gif../images/Emo190.gif

איך היה לכם ל"ג בעומר? אני יודעת שהיה לי מדהים וקמתי לפני שעה וחזרתי הביתה באיזה שבע ורבע בבוקר

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחרא לג בעומר כמו כול השנה החרא הזאת../images/Emo11.gif

עפתי לחתוך ורידים

chen010189

New member
אוףףףףףף הלוואי ששיר תיכנס כבר לפורוםםםםםםםםם

ותפתח את הסכמ"שששששששששש{חןחלאסלמרוחאותיותכמופאקצה!}

chen010189

New member
ס'חתיך רוברט דאוני ג'וניור../images/Emo99.gif

גררררררררררררר כל הגברברים של ארה"ב כאלה שווים [או שהוא מאיטליה?] ונולדו לפני עשורים דאמט ההורים שלי כל כך לא עשו אותי בזמן הנכון

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהוא אמריקאי

ותני לי להוציא אותך מהפנטזיה שהוא שווה, הוא היה נרקומן לא קטן [או שהוא עדיין?
]

למעלה