../images/Emo32.gifמצבי מדרדר מיום ליום...../images/Emo6.gif
אוקיי אם יש משהו שאתם לא יודעים זה רמת האהבה שלי לחיות ולא נראה לי שמישהו שלא מכיר אותי לפחות מגיל 0 ידע אי פעם באיזו רמה... אם אמא שלי לא הייתה אלרגית לפרווה{כן|:} ואבא שלי לא היה שונא כל כך חיות הבית שלי היה נראה כמו הפינת ליטוף של הגן חיות התנכ"י
קיצר כמו שכבר חפרתי לכם לא מעט יש אצלינו הרבה יונים מתוחכמות שברגע שהן רואות שאין אף אחד הן באות להתיישב לנו על החלון...פעם הן היו נכנסות לנו הבייתה ומחרבנות במרפסת דרך החלון ואז הועד בית הזמין מישהו שיתקין לכל מי שגר בקומות העליונות{אני קומה 10} רשת מיוחדת חוץ מבחלון במטבח כי זה לא מתאים אז הן יושבות שם...{טחח תארו לכן מה קורה כשאני אופה לחם...בכלל חגיגה הרי הן מתות על לחם ואני מתה מחום ומתה לפתוח חלון שיהיה לי אוויר ואני לא יכולה אלא אם כן אני עומדת ממש ליד החלון, מספיק שאני אזוז משם לשניה והיא ישר תבוא} בקיצור בזמן האחרון מזה התחלתי לאהוב אותן חחחחח הן חמודווווות. יש לי רקע במחשב שצילמתי אחת שתפסתי על החלון במטבח שלי XD ועכשיו היו איזה 2 אבל אמא שלי העיפה אותן חחחחחחח ואני ישר רצתי לראות אותן.. אין אין מחלה D: אני אוהבת אפילו חמוסים שידוע שרוב האנשים נגעלים מהם
בעזרת השם עוד שנתיים אני רוצה לעבור לת"א בשביל הלימודי משחק אז אני עושה לאמא שלי "חכי בבית שלי...אני כבר מתכננת לקנות צ'ינצ'ילה, לאמץ כלב ואולי גם חתול ודגים...את לא תוכלי לבוא לבקר חחחח"