chen010189

New member
אני יודעת אבל הוא כל כך מסוקס אוחחחחחחח

מה הייתי עושה לו לוּ רק היה בגילי חחחחחחחחחחחחח אבל הוא יכול להיות אבא שלי XDD אני אסתפק באדם מפיולד ביי ראמן בן 25

chen010189

New member
../images/Emo32.gifאנשים,שאלה חשובה בקשר לפאניק!!!מי שיודע

אוקיי אוקיי אז היה פעם משהו כזה עם פאזל נכון? של השירים או משו...עם סיסמא ולא זוכרת כבר מה, לא התעמקתי בזה בקיצור היה גם איזה משהו עם צ'ט באותו הזמן...או לא יודעת מה... בכל אופן מישהו יודע מי/מה זה "buseast" ו"tellyourfootball" ומה הקשר שלהם לפאניק??? או לפיולד ביי ראמן?

PRPR9

New member
../images/Emo41.gifmissFlag בצוללת-ירושלים 29.5, תל אביב 27.5

missFlag בצוללת-ירושלים 29.5, תל אביב 27.5

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifהשרשור הטוב את מתכוונת לא?

חנה היתה אמורה לפתוח את זה יום ראשון [תקנו אותי אם אני טועה
], ושרשור חיובי זה התוכניות שלך לשבוע הבא, טל היתה אמורה לפתוח את זה אבל היא בקנדה ככה ש...

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo111.gif../images/Emo34.gif../images/Emo89.gif../images/Emo124.gif../images/Emo120.gif

|פסיפלורה| |אביב| |פלאפון| |מיכל מתי את בראשון| זה צומי

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאני לא מאמינה!

עד ששמתי את כול הסמיילים זה עשה הכול בשורה אחת
אני שונאת את תפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז תדמיינו שאתן רואות את כול הסמיילים כי אינלי כוח לעשות את זה שוב

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifחחחחח|פסיפולרה|../images/Emo6.gif

כששמתי את כול הסמיילים והסתכלתי מהר זה היה נראה כאילו זה מה שכתוב שם, אז רשמתי גם את זה

הוו אממ..../images/Emo12.gif

אולי שבוע הבא לא בטוח אבל..דברי איתי
~חוזרת ללמוד לתקשורת~

chen010189

New member
את יודעת מה רמת הפרסום שלהם?

הם בגדר להקה חדשה, להקת חימום, להקה סופר-מוכרת?

הם לא נטחנים בMTV2 אבל יש פה ושם קליפים שלהם

ככה שבטח לא להקה סופרסופר מוכרת. את יכולה לבדוק במייספייס שלהם או משהו, תראי כמה שירים הם העלו, דיסקים שלהם, דמואים, פרטים וכו' ממה שראיתי הם לא הכי סופרסטארים, אבל הם מוכרים. הם בטוח להקת חימום.

Mori C

New member
../images/Emo41.gifאני משתמשת בפוטושופ

כאילו אני לא יודעת אם אני ממש טובה, אבל אני עושה לפעמים כל מיני עיצובים בפוטושופ ... אם את צריכה עזרה אני יכולה לנסות לעזור. :) ואת "האודישן| נראה לי ראיתי פעם אחת קליפ שלהם בMTV2.

למעלה