שנה אחרונה! אלוהים כמה זמן חיכתי לרגע הזה../images/Emo7.gif

אני כלכך שמחה שזהו, אני בפאקינג י"ב. אני מרגישה כלכך גדולה כבר.
אני מקווה שהשנה הזאת תעבור בסבבה, כי שנה שעברה הייתה פשוט נוראית. אני עם החברות המדהימות שלי בכיתה ועדיין אין לי מושג לגבי מורים, מערכת שעות וכאלה, אבל אני מחזיקה אצבעות. *-* מה שכן אני יודעת שהמחנכת שלי היא המורה שהייתה לי לתנ"ך והיא חמודה, אז זה בסדר.
בקצר לקניות בית ספר, השנה ממש לא הייתי צריכה לקנות כמעט כלום! קניתי רק תיק חמוד..שחור עם גולגלות כאלה. D: וקלמר אפור חמוד כזה. ^^ הו ואיזה 5 מחברות עברית ו5 מת'. כי בקושי יש מקצועות השנה.
יומן אצלי זה סיפור אחר..אני -אף פעם- לא מצליחה להחזיק עם יומן מעל לשבועיים! אני תמיד מזניחה אותו ולא כותבת בו כלום ובסוף שנה הוא ריק חוץ מכמה דברים שכתוב ב-1.9 כמו:"הסיוט מתחיל!"
אז קניתי יומן חמוד וקטן, לא כזה מושקע ולא כזה יקר ואני לא מתכוונת שוב לכתוב משפטים וציטוטים כי במלא אני לא עושה בו כזה שימוש.
זה סתם כדי..שיהיה.
בקיצור, בהצלחה לכולם! וספרו חוויות ביום שני.
וואי נועה, מה עם השירשור שפתחת על דברים שהספקנו בחופש ודברים שאנחנו רוצים להספיק? אני חושבת שאפשר לכתוב היום מה הפסקנו..כי יש כאלה שחוזרים ללמוד מחר. לא?

משעמם אז אני אכתוב משו ^^ ../images/Emo110.gif

קניתי יומן כזה של נסיכות, והבתדודה שלי קרעה לי חלק משלגייה!! ואמא שלי כזה "נוי! היא רק בת 3 מה את רוצה ממנה?!" אבל אני תוענת שצריך להעניש אותה לנצח-נצחים
לא נשאר לי כלום לקנות, נראלי. והשנה זאת השנה האחרונה שלי בבצפר, אחרי זה אני הולכת לתיכון, וואי, רק עכשיו הבנתי את זה
זאת שנה שמינית שלי בבצפר הזה [ פאק 8 שנים ! ] בערך אותם ילדים מכיתה א', וכולם נורא חמודים שמנמנים כאלה
הוווו אני עדיין ממש מצפה שיצטרף אלינו ילד חדש לכיתה, ושיהיה מושלם ושלי, אבל זה כנראה לא יקרה
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; באלי שישאר חופש ;;

שנה אחרונה, סופסוף. ../images/Emo223.gif

נמ, קניתי מחברות וזה.
בלי שטויות, יומן וצבעים, אין לי כוח לזהXD גם אין לי כוח לקשט יומן, תמיד יוצא לי מגעיל
אבל המחברות תמיד מקושטות. D: שתהיה שנה נפלאה וחזרה נעימה ללימודים.

אצלי כל המחברות מלאות בנסיונות לצייר את הלב

של אי לאב אנד דת'
וסתם עם מלא משפטים משירים של דה יוזד ושירים משלי
כאילו לא תמצאי שם חומר או משהו :O

וואייי לא מוצאת יומן השנה

באמא שלי אולי עדיף ככה תמיד אני קונה יומן כזה יפה וכל זה, ובסוף או שהוא נהרס מכתיבה שלי על דברים שאני סוגדת להם [כשעוברת שנה ורואים את זה - ממש, אבל מ-מ-ש, מתפדחים אח"כ
] או מכתיבה של אנשים אחרים על דברים שלא מעניינים אותי [ואז תוהים, למה לעזאזל זה כתוב פה? |=] והבני זונות גם משנים מערכת 200 פעם בשנה אז בסוף כל הדפים של המערכת ביומן הקטן הזה מפוצצים וחלק מהדברים בכלל לא במערכת שלך ואז את תוהה 'אאוווקי.. מה המערכת שלי מבין כל אלה?' וגם הכל הולך כי את חייבת לכתוב עם עט "שלא יימחק" אבל כשאת צריכה למחוק את זה זה זין לראות מערכת עם טיפקס ואז גם לכתוב על זה מקצוע אחר אז כן אני לא בעד יומנים. ולא מצאתי קלמר. והתיקים חרא!!

אני קניתי של אולסטארר!../images/Emo110.gif

כהה כי הוא ממש חמוד ורציתי קלמר שיהיה לי מקום לקשקש עליו...

למעלה