טוב.../images/Emo219.gif

יומן של סנופי,קניתי לפני איזה חודשיים.
רק כיתה ח',סעמק. ציפיות? אמ,להצליח לשם שינוי בלימודים,להצליח לא לנסות לרצוח את ריבקי,כי יעיפו אותי מהבי"ס או משהו,להשתדל לא להקרע מצחוק במדעים כדי שלא יעיפו אותי שוב להרשמות. ["יומולדת!!!!!!1111111 D::::::::" ~הרשמה~] אמ,לא יודעת עוד.

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאזזזזזזזז איך היה יומכן הראשון?!../images/Emo8.gif

ספרו, תחפרו, שתפו!

היה בסדר אני יודעת.

באתי היום כמו טמבלית, איבדתי את הקלמר [של שנה שעברה ד"א], לא קניתי יומן ככה שיצא שהמערכת שכתבתי יצאה ככה:$@!#%#@. בכל מקרה המערכת דווקא בסדר [חוץ משלוש שעות מתמטיקה. פאקינג שיט] ויש לי יומיים שאני מתחילה ב10 [ובאחד מהם - יום שישי. וואי איך בא בטוב להתחיל ב10 יום שישי - יש לי רק שעתיים גרפיקהD:] ויום אחד ב9 יש לי מסדר פעמיים בשבוע, אבל אני מפספסת פעם אחת ביום ראשון אבל ביום חמישי אני עוד אצטרך לבוא >__> ואהממממממממממממממממ. מה עוד. הכיתה בסדר.. בערך.. סתם נתקעתי שם עם אנשים שאני מכירה אבל לא סובלת ומורה שאני אוהבת התפטרה >_> וסתם היה טקס של 20 דקות משו מעפן. ויש איזה ילד חדש אצלנו אימו משהו שחברה שלי התבייתה עליו. הו וול. ...הוא חמוד. |מרביצה לעצמי ונזכרת כמה זה מעצבן שמישהו אחר נדלק על הקראש שלך|

חחחחחחחח איכ אבל הו אימו ../images/Emo11.gif

יש לי טראומה מאחד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תפסיקי להרביץ לעצמך, פסיכית

Unaffected

New member
ביקשתם חפירה! ../images/Emo3.gif

קמתי בבוקר[
],התקלחתי,התארגנתי,יצאתי להסעה.. ההסעה הייתה מפוצצת בי'ניקים מתרגשים ופיצים(!!!!) שגם חפרו כל הדרך ["אנחנו בהוד השרון!" "מה פתאום,זה רעננה" "לא לא,זה הוד השרון!" "נראהלך.!? זה רעננה!".. עד שנמאס לי ואמרתי להם איפה אנחנו ><] . הגעתי לבצפר,פגשתי כמה אנשים,הלכתי לארומה לשעתיים עם 2 חברות כי היה מתמטיקה בבוקר ואין לי מת'(^^") . אח"כ חזרתי,פגשתי עוד נשים,שעתיים אנגלית,שעתיים אזרחות ושחררו אותנו כי בוקשי היה תלמידים ולא היה טעם להמשיך עוד שעה אזרחות וספורט גם ויתרו לנו.. בסה"כ היה בסדר אבל כ"כ כ"כ מיותר. שליש+ מהשכבה בפולין,עוד איזה שליש הבריז כנראה ובתכלס היינו רק 11 ילדים בכיתה שלי (ובפעם האחרונה שאשכרה היינו כיתה היינו 37)... בצפר מפגר,יכלו לוותר לנו על היומיים האלה עד שיחזרו מפולין וכולם יתחילו באותו יום.. נמ. גם שינו לנו את המיקומים של הכיתות.. הכיתה שלי ועוד כיתה נשארו בקומה שניה שזה הקומה של הי"א
עדיף ככה,למי יש כוח לעלות כל יום לקומה שלישית.. וגם עשו כל מיני שיפוצים לא ממש נחוצים והוסיפו ספות בקפיטריה שזה אדיר
ממממ..זהו. אני מניחה שמחר נגלה עד כמה נוראית המערכת באמת O: [ואם זה תלוי במי שנאי חושבת שזה תלוי..אוי לי.]

ספות וקפיטריה? ../images/Emo12.gif

נשמע שיש לכם אחלה של ביתספר
אצלנו יש בקושי אוטו גלידה עם ריח של כבד אווז רקוב מלפני שלוש שנים. טוב נו, מה אני משווה נתניה להוד השרון/רעננה

Unaffected

New member
רעננה ../images/Emo3.gif

אבל הקפיטריה זה זכיין שבא לבצפר,לא הבצפר עצמו הביא ספה וזה
הבצפר לא אחלה,סתם יש לו הרבה כסף

Rose131

New member
חחחחחחחחחחח הרבה אלכוהול!

נפגשנו בלילה ביער קרוב לבצפר באיזה 3 ושתינו כזה, ואז באיזה 6 עשינו צעדה לביה"ס [שהייתה נורא ירוקה!] ואז כשנפתחו החנויות קנינו -עוד- אלכוהול! ואז הגענו לבצפר ואז אני לא זוכרת מה קרה בדיוק אבל היו מורים והיו מנהלים וכו' אבל הם לא ממש הפריעו לנו ליהנות אם הבנתי נכון ואז באו השישיסטים ואני לא ידעתי את זה עד שהרגע אמרו לי אבל כנראה שזרקנו עליהם קמח, חול, סוכר, אורז, מלח וצבענו גם אותם בירוק! בשבילי זה היה בעיקר לשבת על הגדר וממה שאמרו לי נכנסתי ללופ של "השיער שלי נראה בסדר?" ועוד כלמיני שאלות שפשוט חזרו על עצמן כי כנראה הזיכרון שלי התאפס כל איזה 10 דקות.
מישהו ראה 50 דייטים ראשונים? אז יש את הטום-3-שניות שכל 3 שניות מתאפס לו הזיכרון? אז זה היה בערך ככה כנראה!

Because Of May

New member
XDDDDDDD../images/Emo6.gif. זה היה טום-10-שניות../images/Emo9.gif../images/Emo109.gif

ס'סרט יפה, אני בוכה בו כל 2 דק'

סבבה...../images/Emo110.gif

חחחחחח אבל עשיתי פדיחות X.X כל השכבה שלנו כזה ישבה על המדרגות הגדולות שיש לנו בחצר והמורות דיברו איתנו, ואז המורה שלי צרחה עליי כי היה לי מסטיק אז הלכתי לזרוק אותו וכשחזרתי הייתי כאילו עם הפנים לשכבה שלי, וחברה שלי הסתכלה עליי אז התחלתי לרקוד לה ריקוד טיפשי כזה ופתאום אני רואה את כל הכיתה שלי מסתכלת עליי וצוחקת X-X חהחחההה וחברה שלי שרה בטקס והיא הסתכלה עליי אז עשיתי לה פרצוף והיא התחילה לגחך תוך כדי שהיא שרה מול כל הבצפר!! DDDDD: וגם המורה שלנו התחילה לגבר איתנו על גיאומטריה והיא רשמה על הלוח "גיאו מטריה" [בכוונה עם רווח] ולא ראיתי את הגיאו אז כזה אמרתי "מטריה?!" וכל הכיתה שמעה וזה ;;

וואי היה צחוקים א-ש!

ישבנו כל החברים במחששה ולא שמנו לב שהתחיל השיעור... בקיצור רצתי לכיתה וידיד שלי גיא רץ אחריי, פתחתי את הדלת של הכיתה גיא משך לי בשיער ואני כזה "כוסשילי..." נזכרתי שאני עומדת להכנס לכיתה וסגרתי למורה תדלת בפרצוף ורצתי חזרה למחששה... אחרי זה נכנסתי לכיתה כולי עם הראש למטה כזה חחחחח :O לא זוכרת עוד אני עייפה

חח היה נחמדXD

חרא מערכת שעות, כיתה י"א זה חרא
היו לנו שעתיים ראשונות עם המחכנת והיה אחד המצחיקים היינו צריכים להגיד מה אני רוצה השנה וממה אני חושש השנה הקיצר איזה פרחה אחת מהכיתה אמרה "אני חושש שהקיוסק ייסגר!" היה מצחיקXD ואתמול וואי ישבתי עם חברה במחששה והיה צלצול ורק אחרי חצי שעה הלכנו לשיעורXD והמורה לאנגלית ממש נחמדה
ואני לא לומדת יום שישי D:

למעלה