ביקשתם חפירה! ../images/Emo3.gif
קמתי בבוקר[
],התקלחתי,התארגנתי,יצאתי להסעה.. ההסעה הייתה מפוצצת בי'ניקים מתרגשים ופיצים(!!!!) שגם חפרו כל הדרך ["אנחנו בהוד השרון!" "מה פתאום,זה רעננה" "לא לא,זה הוד השרון!" "נראהלך.!? זה רעננה!".. עד שנמאס לי ואמרתי להם איפה אנחנו ><] . הגעתי לבצפר,פגשתי כמה אנשים,הלכתי לארומה לשעתיים עם 2 חברות כי היה מתמטיקה בבוקר ואין לי מת'(^^") . אח"כ חזרתי,פגשתי עוד נשים,שעתיים אנגלית,שעתיים אזרחות ושחררו אותנו כי בוקשי היה תלמידים ולא היה טעם להמשיך עוד שעה אזרחות וספורט גם ויתרו לנו.. בסה"כ היה בסדר אבל כ"כ כ"כ מיותר. שליש+ מהשכבה בפולין,עוד איזה שליש הבריז כנראה ובתכלס היינו רק 11 ילדים בכיתה שלי (ובפעם האחרונה שאשכרה היינו כיתה היינו 37)... בצפר מפגר,יכלו לוותר לנו על היומיים האלה עד שיחזרו מפולין וכולם יתחילו באותו יום.. נמ. גם שינו לנו את המיקומים של הכיתות.. הכיתה שלי ועוד כיתה נשארו בקומה שניה שזה הקומה של הי"א
עדיף ככה,למי יש כוח לעלות כל יום לקומה שלישית.. וגם עשו כל מיני שיפוצים לא ממש נחוצים והוסיפו ספות בקפיטריה שזה אדיר
ממממ..זהו. אני מניחה שמחר נגלה עד כמה נוראית המערכת באמת O: [ואם זה תלוי במי שנאי חושבת שזה תלוי..אוי לי.]