Johnni456

New member
../images/Emo32.gif

פתחתי אוף כי אף אחד לא פתח ואני חייבת מקום לפריקת עצבים ><
זהירות בור לפניכם... אתמול היה החג מעלות (שיצא בסוף ממש טוב) בכ"מ.. אני ירדתי מהאוטובוס ישר אחרי בצפר, אחרי שיעור ספורט, איפה שהיינו צריכים לעשות את החג מעלות ואת הכתובות אש. הגעתי לשם ועזרתי עם כולם ללפף כתובות אש ולהרים את התפאורה ואיזה שעה בערך החזקתי עם עוד כמה אנשים את הכתובת אש המסתובבת כדי שלא תיפול ואז המעצבנת הזאת (לצורך העניין - ר') באה, הסתכלה עלינו מחזיקים את הכתובת אש ואמרה לנו שיש חזרות להופעה והלכה. אח"כ אני וחברה שלי היינו צריכות עזרה להרים עוד כתובות אש אז הלכנו לקרוא לה ולכל מי שעשה חזרות ואז הדפוקה הזאת אומרת לנו "באמת יופי שבאתם יש חזרות כבר שעה" אז אמרנו לה שאנחנו לא רוצות להשתתף כי אנחנו ממש עייפות ואין לנו כוח לעשות עוד חזרות ולא סיימנו עם הכתובות אש וצריך עוד עזרה להרים אותן ואז היא אמרה שהיא לא יכולה לבוא כי יש חזרות. ואח"כ הרמנו את הכתובות אש בלי עזרה שלה בסוף וסידרנו את הבמה ואת המערכת הגברה ואת הכיסאות ואז מי שהייתה אחראית על הכתובות אש שאלה אותי אם אני וחברה שלי רוצות להדליק את הכתובת אש המסתובבת ואמרנו שכן והיא הסבירה לנו איך ולעוד כמה אנשים שהדליקו כתובות אש אחרות ואז ר' הגיעה ואמרה "למה הם מדליקים כתובת אש ואני לא?!" אז ממש התעצבנתי עלייה ואמרתי לה "באיזה זכות בדיוק את באה ואומרת שלך מגיעה יותר זכות מאשר לנו להדליק כתובות אש?! בזמן שאנחנו החזקנו שעה את הכתובת אש המסתובבת את הלכת ועשית חזרות, בזמן שאנחנו סידרנו את הכל, את עשית חזרות, אנחנו ירדנו פה ב-2 בצהריים ישר אחרי שיעור ספורט ומאז לא אכלנו ורק אירגנו פה את הכל ואת הגעת לפה ב-5 והתכלת עלינו מחזיקים את הכתובת אש והלכת לעשות את הפאקינג חזרות שלך אז אין מצב שלך מגיעה יותר זכות מאיתנו להדליק את הכתובת אש!" ואז לא הקשבתי כבר למה שהיא אמרה והלכתי לחברות אחרות שבאו לראות את החג מעלות ובסוף היא כן הדליקה כתובת אש. ואח"כ כולם נשארו לסדר שם את הכל עד איזה 10 (שעתיים אחרי שהחג מעלות נגמר) והיא ישר שהוא נגמר הלכה. רררררררררררררררררררררררררררררררררר אני כ"כ שונאת אותה $%%#@$%#$@

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo201.gif אוי.../images/Emo29.gif

באמת לא בסדר, זאתי XD וזה באמת לא בסדר מה שהיא אמרה לך וזכותך הייתה להדליק תכתובת אז (או מה שזה)
יהיה טוב...

xXx Lilo xXx

New member
אם כבר ../images/Emo32.gif...../images/Emo29.gif

ידעתם שג'וש חגג יומולדת 20 ב29/9? גיליתי את זה היום XDDD אגב, התאריכי יומולדת למי שרוצה לדעת: (עכשיו שאני יודעת אותם XD) גו'ש: 29/9/1987 ג'רמי: 8/2/1985 היילי: 27/12/1988 זאק: 4/6/1990 (איזה מוזר זה שהוא גדול ממני בשנה LOL)(ושהיילי יותר גדולה ממנו.)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני רציתי לכתוב את זה ואז שכחתי XD

אני לא זוכרת איפה הייתי.. חחחחח יש מצב שישנתי אצל יונתן או הוא אצלי באותו סופ"ש........ זה היה בשבת, כן?

xXx Lilo xXx

New member
יום שני דווקא ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

לא נורא. ננסה להתמיד מעכשיו...

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאופס XD

למה חשבתי שבת?? ואם זה היה באותה שבת יומיים קודם אז יונתן בכלל היה באילת ואני בבית עם סבתא והאחים XDD טחח לא קשור. אז..... יום שני? המ.. חופש ראש השנה.

Shai C

New member
Decode

לא מצאתי מקום אחר לשרשר... השיר Decode היה בפסקול של הסרט דמדומים (Twilight), אתם יודעים את פארמור יקלטו עוד כמה שירים לפסקול?

Emergency Exit

New member
../images/Emo41.gif

אנחנו יודעים שהוא בפסקול של Twilight וגם עומד לצאת עוד שיר שלהם לפסקול.. אם הית בודקת למטה הית רואה

Emergency Exit

New member
איזה ביצ'.../images/Emo2.gif

זה מזה לא יפה, כתובת אש זה דבר רציני ולא צריך לתת לאנשים לא אחראים ולא אכפתיים להדליק אותה לא נורא, פעם הבאה תלמדו אותה לקח.

xXx Lilo xXx

New member
דווקא לא עשיתי את זה בשיעור.../images/Emo29.gif

אני לא מסוגלת לצייר בשיעור XD אני מוגבלת בשיעורים... חוץ מתאלו מNICI אני לא מציירת בשיעורים שומדבר אחר XDDD כ"כ עצוב. אני בשיעורים או מקשיבה (שזה רק במת'... או מחשבים....) או שאני חופרת ביומנים שלי. אווווו שאני פשוט מסמסת לאנשים בטלפון. בין לבין אני כותבת במחברות. צריך ללמוד גם XD אה. כן... שכחתי שאני גם כותבת הרבה על השולחן... לורדים וכאלוXD

למעלה