xXx Lilo xXx

New member
הייייייייייייייי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif

נו? איך היה??? ספרי ספרי משהו!!!!! תמונות גם יתקבלו ^^" יא היית חסרה
לילה טוב, צום קל וגמר חתימה טובה

Earth to Bella

New member
D:

כה חזרתי מסקוטלנד הייתי שם באליפות העולם באקרובטיקה *מעתיקה מקומונת אסקייפ את החפירה* היה ממש ממש כיף.. היה ממש ממש מממשששש מלחיץ, ואין לי בכלל מילים בשביל לתאר לכם את ההרגשה שברגע שהוא פותח את הוילון והאורות של האולם כזה פתאום עליך והמנחה אומר "REPRESENTING ISRAEL" ואז את השמות שלנו, והמחיאות כפיים והחיוך שלא נמחק מהפרצוף וההתרגשות והצמרמורות והרעד והפעימות של הלב והאופוריה הזאת שנמצאים בה כשעולים על המשטח באליפות עולם. זו פשוט הרגשה אדירה שאין כמוה. אז אני לא אשגע אותכם עם הפרטים אבל באקרובטיקה יש 2 תרגילים שצריך לעשות- אחד שנקרא טמפו שזה הקפצות, סלטות וכאלה ואחד שנקרא באלאנס שזה באמת הפירמידות, ההחזקות והטיפוס אחד על השני חחח אז בתרגיל טמפו נפלנו והלך לנו ממש לא משהו בכלל..בגלל זה דורגנו מקום לפני אחרון.. אבל בתרגיל באלאנס הלך לנו מעולה ודורגנו מקום 16 מתוך 25 [שתבינו איזו רמה יש בעולם ואיך אנחנו בהשוואה לכולם.] בציון הסופי בשיקלול זה יוצא די גרוע, כלומר 24 מתוך 25... אבל פסדר, לא באנו בשביל מדליה או משהו כזה, והחוויה זה מה שמשנה וכ'כ נהניתי ! עדיין אין לי תמונות מהתחרות עצמה כי זה אצל המאמן שלי והוא עוד לא שלח לי... בקיצור טוב לחזור היה כיף D:

xXx Lilo xXx

New member
אעאעעאעאעאע../images/Emo29.gif

החנות ג'יפה נפתחה קרוב לבית שלייייייייי #&$%#$ שירי (שירי פריקי)(שכבר לא הכי בפורום) הייתה שם וסיפרה לי! איזה מגניב!!!! ובכלל, היום קניתי פוטר סגול כזה עם פסים בשחור מהאנגר, וחולצה טריקו ארוכה בצבע תכלת חמודה וציף / טול מה שזה סגלגל מהמם |ריר| בזבזתי תכסף שנתנו לי בחג XD

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif מגניב לך../images/Emo6.gif

תתחדשיD: אח, ההאנגר, אמא שלי חולה על החנות הזו |:

xXx Lilo xXx

New member
גמני!!!../images/Emo29.gif

כ"כ זול שם XD ויש להם בגדים ממש יפים ^^" אגב, קניתי מדבקות של בובספוג, ג'ק, סאות' פארק ושל פרות צבעוניות

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif מה בגדים יפים?../images/Emo12.gif

לא מצאתי שם אף פעם משהו... ותתחדשי על המדבקות
יש לי את החוברות האלו של ה800 ומשהו מדבקות של פו הדוב, יצורים חמודים כאלה ונסיכות[!!!]

Emergency Exit

New member
חחחח החוברות!../images/Emo23.gif לי יש..

חוברת אחת של סאקורה, אחת של תותית, אחת של קיטי, אחת של דיג'ימון, אחת של בובספוג אני נורא שומרתעליהן ובקושי השתמשתי
נהנת רק להסתכל עליהן ובקרוב יהיה לי של נארוטו!

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif בואנ'ה י'מכורה, עקפת אותי XD

כן תכלס מרוב שיש הרבה לא יודעים במה לבחור

Emergency Exit

New member
נכוןןןןןןןןןן! והעיקר..

שרואים עוד קונים כי חייבים! מצאתי של נארוטו וסאקורה ועוד כמה אנימות בשתי שקל
אבל לא קניתי כי לא היה עליי כסף מיותר

למעלה