xXx Lilo xXx

New member
כןןןןןןןןןןןן../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

לא שזה משנה לי. כי סוףסוף שינו לנו את הצילצולים, ואנחנו מתחילים משמונה. אז כל עוד אנלא קמה בשש וחצי אני מאושרת מכול רגע נתון

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמה זאת אומרת שינו צילצולים?

כי גם אצלנו רצה איזו שמועה שהמורים דנים בחדר מורים על לוח צלצולים ואנחנו נקבל עדכון לפני סוכות.. יש משהו בכל הארץ בטעות?

xXx Lilo xXx

New member
לא, פשוט יצא חוק במשרד החינוך../images/Emo29.gif

שאסור ללמד ליפני השעה שמונה בבוקר. וכאילו אצלנו היו מתחילים ב7:45 וזה מצד אחד טוב לאלו שבאים אצלנו מבתים/רחובות/באר יעקוב או בכלל. גם לאחת כמוני שגרה דקה מהתיכון XD בקיצור, שינו לנו את הצילצולים אבל זה יוצא לרעה, כי אין הפסקה בין שיעור ראשון לשני. ויש רק הפסקה אחת ארוכה של 15 דק' וכל השאר 5 ואולי עוד אחת של 10 וזהו. ואצלנו ב5 דק' צריך להגיע לשיעור שנמצא בביניין אחר ורק לעבור ביניינים זה זוועה. תארי לך מה זה לעבור שיעור מביניין אחד לשני כשאין הפסקה (כאילו שעתיים ראשונות) רושמים לנו איחורים! וזה ממש מתסכל.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifנוו אז היום הסבירו לנו

שרוצים לעשות גם את הזה עם ההפסקות שתהיה אחת של 15 במקום 20 דקות בין שיעור שני לשלישי ואז בין שלישי לרביעי תהיה עוד הפסקה של 5 דקות כדי לעבור בין הבניינים. הקטע הוא שגם המורים עוברים מביניין לביניין חחח ונוספו עוד כיתות חדשות כי הביתספר גדל כל הזמן אז את כיתות י' תקעו חלק בכיתות העליונות של אחד הבניינים.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif כן! אבל יצא לי טוב כי יש לי מבחן D:

אני זוכרת שלפני כמה שנים, כשהייתי ביסודי- כיתה ו' אאל"ט, הייתה שביתה ארוכה כזו, שמתחילים בתשע

xXx Lilo xXx

New member
לא זכור לי בכלל XD../images/Emo29.gif

אבל אני זוכרת את החודשיים ומשהו של שנה שעברה. כל מה שעשיתי בשביתה הזאת זה ללמוד לימוד עצמי במת' והיסטוריה. אה כן וגם הייתי בצפון בטיול עם ההורים ובאילת עם בני דודים XD כמה עצוב ;;

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif אני פשוט הייתי במחשב ../images/Emo6.gif

אבל מה זה הפסדתי מהשביתה הזו~ באתי לשיעורים של מחשבים בשביתה ונטשתי באמצע השנה

xXx Lilo xXx

New member
גמני כמעט פרשתי.../images/Emo29.gif

אבל ניגשתי לבגרות עדיין, הוצאתי ציון ממש טוב (יחסית לאחת עם מלא נכשלים)(היה לי מורה חרא) (אה כן, קבלתי 83 סופי ^^") והינה אני לא יודעת למה אבל עדיין ממשיכה לעשות עוד 3 יח'. בי"א דילגתי על יח' אינטרנט ואני עושה במקום זה מה שנקרא "יחידת מטומטמים" XD אני, 2 ידידים שלי וחברה שלי. והשנה אני לומדת מודלים ועיצוב תוכנה (עם ג'אווה אחרי שכל השנתיים שלי למדתי פסקל
) ~חפרתי~

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif כל הכבוד לך :)

הרבה אמרו שבהתחלה היה להם קצת קשה ואז הסתדרו~ דווקא במבחן הראשון הוצאתי ציון די טוב, אבל פשוט לא נהניתי ולא הייתי עושה כלום בשיעורים. גם לא עברתי על כלום בבית, ידעתי שזה לא ילך. חוץ מזה יש הרבה שעות ולא רציתי לבלות את השנתיים הקרובות רק בבית הספר
[איזה מגניב שאת עושה מלא סוגריים] [זה גם משעשע!] [טוב די התלהבתי
]

xXx Lilo xXx

New member
[סוגריים זה שולט]../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

בעקרון, לכיתה שלי היו 9 שעות בשבוע (כל יום היה לנו חוץ מבשישי שיעור) בקיצור, חשבתי שכאילו אני מתה, כל יום לסיים ב4 בגלל מחשבים אבל שרדתי יפה דווקא. והשנה אין הרבה
יש משהו כמו 6 שעות וזה מחולק ל-3 שעות מודלים ול-3 שעות של עיצוב תוכנה.... אני אוהבת מודלים

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gif זהו. זה גם הרבה שעות וגם דפקו להם את

השעות הכי מאוחרות, הם היו אשכרה חוזרים בלילה
אבל כשאוהבים משהו זה הרבה יותר קל :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאוי נו..

אבל לפי המערכת שלי אני גם ככה מתחילה מחר ב10 ~,~ לא משנה לי כלום. ושישי אני גם מתחילה ב9 כרגיל. שיעשו גם בראשון!

xXx Lilo xXx

New member
עם זה אינלי בעיה ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

כי בשישי אני גם ככה לומדת 3 שעות משעממות רצח (ספרות ואז שעתיים אזרחות
) ובראשון, סתם יום מוזר כזה. אזרחות מודלים ואנגלית ><"

למעלה